Breaking

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

(Ανανεωμένο): ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΣΕ ΓΥΜΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ! ΣΟΚ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΔΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ. ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΦΑΝΤΟΣ…


loytraki-thima-arthro

Από την πρώτη στιγμή, η προσοχή των αστυνομικών στράφηκε στον πρώην σύντροφο της 43χρονης Ουκρανής μασέρ ο οποίος παραμένει άφαντος.

Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, μετά τον χωρισμό της από τον αλλοδαπό εραστή της, φέρεται να είχε συνάψει σχέση και να συζούσε με τον επίσης άγρια δολοφονημένο 42χρονο φαρμακοποιό του Λουτρακίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το έγκλημα πάθους, όπως όλα δείχνουν, ήταν προσχεδιασμένο καθώς ο δράστης είχε πάθει εμμονή και παρακολουθούσε το ζευγάρι.

Ξημερώματα, λοιπόν, Κυριακής πήγε στο μικρό σπιτάκι στο Φλάμπουρο όπου διέμεναν, τρύπωσε μέσα, τους αιφνιδίασε και όταν τους αντίκρισε γυμνούς, θόλωσε το μυαλό του. Τους σκότωσε με μανία όπως πιστοποιεί και ο ιατροδικαστής  και διέφυγε, με τις έρευνες για τον εντοπισμό του να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Οι λεπτομέρειες για το φονικό προκαλούν ανατριχίλα.

Άφωνοι με την αγριότητα και οι αστυνομικοί

Χτύπησε λυσσαλέα μέχρι θανάτου τόσο την 45χρονη μασέρ Φωτεινή όσο και τον φαρμακοποιό και μέχρι και οι αστυνομικοί που μπήκαν στο αιματοβαμμένο σπίτι και αντίκρισαν τις δύο σωρούς στο πάτωμα μέσα σε λίμνες αίματος, έμειναν άφωνοι από την αγριότητα.

Αμέσως μετά το έγκλημα, ο καταζητούμενος διέφυγε με το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας και λίγο πιο κάτω του έβαλε φωτιά. Μάλιστα βγαίνοντας από το σπίτι έβαλε λουκέτο στην πόρτα και κλείδωσε. Τα θύματά του, άφησαν την τελευταία τους πνοή μόνα και αβοήθητα.

Σύμφωνα με την μακροσκοπική εξέταση που έκανε ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας Ναυπλίου, Νικόλαος Κωτακίδης, ο δράστης αιφνιδίασε το ζευγάρι που ήταν γυμνό και κανείς δεν κατάφερε να αντιδράσει, όταν τους επιτέθηκε με κάποιο ογκώδες όργανο, πιθανότατα μπαλτά ή γεωργικό εργαλείο που δεν έχει βρεθεί, χτυπώντας τους ξανά και ξανά στα κεφάλια! Ακόμη κι αν πρόλαβαν να φωνάξουν, η περιοχή είναι ερημική και κανείς δεν τους άκουσε.

Αμέσως μετά την πράξη τους κλείδωσε τις πόρτες, έβαλε λουκέτα και έφυγε με το όχημα της Ουκρανής το οποίο εγκατέλειψε και του έβαλε φωτιά, περίπου 500 μέτρα μακριά από το σπίτι της.

Ήταν παντρεμένη με επιχειρηματία της Μυκόνου κι έχει μια 20χρονη κόρη

Το συγκεκριμένο άτομο που ήταν πρώην σύντροφος της Ουκρανής και αποτελεί τον βασικό ύποπτο, είναι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ένας 45χρονος σεσημασμένος για ληστείες και ναρκωτικά Αλβανός , ο οποίος φέρεται να παρενοχλούσε συχνά τον τελευταίο καιρό την άτυχη μασέρ και δεν αποδεχόταν για κανέναν λόγο τον χωρισμό τους και το γεγονός ότι ήθελε να συνεχίσει την ζωή της.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν μαζί με την Πυροσβεστική, όταν γείτονες είδαν την φωτιά στο αυτοκίνητό της, αργά το βράδυ του Σαββάτου. Από την πινακίδα κατέληξαν στην ιδιοκτήτρια του οχήματος την οποία αναζητούσαν από τα ξημερώματα της Κυριακής. Δεν την βρήκαν στην οικία της και όταν πήγαν στο εξοχικό, μπήκαν στο εσωτερικό του και ήρθαν αντιμέτωποι με το ειδεχθές διπλό έγκλημα. Η 43χρονη ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με επιχειρηματία της Μυκόνου, με τον οποίο είχε αποκτήσει και την 20χρονη σήμερα κόρη της.

ου5 ου3 ου2 ουκ ου1 dolofonia-loytraki

 

aytokinito-loytraki-14 aytokinito-loytraki-13 aytokinito-loytraki-12 aytokinito-loytraki-11 aytokinito-loytraki-10 aytokinito-loytraki-9 aytokinito-loytraki-8 aytokinito-loytraki-7 aytokinito-loytraki-6 aytokinito-loytraki-5 aytokinito-loytraki-4 aytokinito-loytraki-3 aytokinito-loytraki-2 aytokinito-loytraki-1

Πληροφορίες από το loutrakiblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου