Breaking

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Βρετανία : Σε έξαρση ο κοροναϊός – Διπλασιάστηκαν τα κρούσματα σε μια μέρα

 

Οι αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσαν το Σάββατο εκτόξευση των κρουσμάτων της επιδημίας του κοροναϊού, με 12.872 νέα κρούσματα της Covid-19 κατά το τελευταίο 24ωρο, έναντι 6.968 νέων κρουσμάτων την προηγούμενη μέρα.

Οι αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσαν το Σάββατο εκτόξευση των κρουσμάτων της επιδημίας του κοροναϊού, με 12.872 νέα κρούσματα της Covid-19 κατά το τελευταίο 24ωρο, έναντι 6.968 νέων κρουσμάτων χθες.Η κυβέρνηση αποδίδει τον σχεδόν διπλασιασμό του καθημερινού απολογισμού σε καθυστέρηση αναφοράς κρουσμάτων και διευκρινίζει ότι οι ημερήσιοι απολογισμοί των επόμενων ημερών θα περιλαμβάνουν επιπρόσθετα περιστατικά.

Στην ιστοσελίδα της βρετανικής κυβέρνησης αναφέρεται ότι τεχνικό πρόβλημα καθυστέρησε την δημοσίευση ενός αριθμού νέων κρουσμάτων της Covid-19 στην χώρα.

«Αυτό σημαίνει ότι ο συνολικός αριθμός των νέων κρουσμάτων τις επόμενες ημέρες θα περιλαμβάνει ορισμένα επιπρόσθετα περιστατικά της περιόδου από τις 24 Σεπτεμβρίου μέχρι την 1η Οκτωβρίου, αυξάνοντας τον αριθμό των κρουσμάτων που θα ανακοινώνονται», διευκρινίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου