Breaking

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

ΤΑ… ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ: ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ, ΛΕΕΙ, ΠΟΙΟΣ ΒΕΒΗΛΩΣΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ! ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ “ΤΟΥΡΚΙΑ”! ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ… (Βίντεο)

eyaggelatow

Αυτή κι αν είναι αποκάλυψη! Ιδιαιτέρως περιχαρής, ο Νίκος Ευαγγελάτος παρουσίασε στο Live news ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο με τα κόκκινα μπαλόνια μέσα από τα οποία έσκασε πριν από λίγες μέρες η κόκκινη μπογιά πάνω στη σημαία μας στο ακριτικό Καστελόριζο.

Και ως εκ θαύματος, ο παρουσιαστής δήλωσε άγνοια για το ποιος μπορεί να προέβη σε μια τέτοια πράξη. Όταν δε η κουβέντα με τον ρεπόρτερ του ξαναήρθε στο ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από την ενέργεια αυτή, δεν τόλμησε ούτε να ξεστομίσει τη λέξη “Τουρκία”, αποκαλύπτοντας για ακόμη μια φορά τον περίεργο ρόλο του.

Καμαρώστε τον… αφελή Ευαγγελάτο που “εν είδε, ότι ουδέν είδε”:

Το χρονικό

Πριν από λίγες μέρες, μια ομάδα Τούρκων εθνικιστών μηχανικών προέβη σε αυτή την πρόκληση στο Καστελόριζο, με ρίψη κόκκινης μπογιάς επάνω στη μεγάλη ελληνική σημαία που είναι ζωγραφισμένη στον βράχο, επάνω από το λιμάνι του νησιού και διακρίνεται και από τα απέναντι τουρκικά παράλια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τουρκικού δικτύου Karar TV που έδωσε στη δημοσιότητα και πλάνα από drone μετά τη δολιοφθορά, οι δράστες πέταξαν 100 κιλά κόκκινης μπογιάς πάνω στην ελληνική σημαία, που είναι ζωγραφισμένη στο βράχο….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου