Breaking

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

“Με έβαζε να κάνω έρωτα με τους φίλους του” – Αποκάλυψη σοκ από την Αθηνά Ωνάση

alvaro_wnasi_diazugio

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του Αλέξη Μανθεάκη, επί χρόνια στενού συνεργάτη της χρυσής κληρονόμου, με τίτλο “Athina Onassis, The Red File”, μπορεί κανείς να διαβάσει τις πικάντικες αποκαλύψεις του πρώην call girl, με το οποίο ο Αλβάρο διατηρούσε σχέση τα 8 από τα συνολικά 11 χρόνια του γάμου του με την Αθηνά Ωνάση. Αποκαλύψεις που τελικά βοήθησαν την ίδια να αποφύγει τις αξιώσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων που προέβαλε ο πρώην σύζυγός της.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του “Λοιπόν”, η Νίκι Τ., της οποίας το επίθετο δεν έχει δημοσιευθεί, ισχυρίζεται ότι γνώρισε τον Αλβάρο τον Ιανουάριο του 2006, όταν εκείνη εργαζόταν ως συνοδός πολυτελείας. Εκείνος της συστήθηκε με το όνομα “Ρομέ” αφού δεν ήθελε να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.

“Τον γνώρισα την περίοδο που εργαζόμουν ως call girl. Δεν ήξερα ποιος ήταν. Είχα ακουστά την οικογένεια Ωνάση, αλλά τίποτα για τον Ντόντα”. Η ίδια αναφέρει, μάλιστα, ότι χρειάστηκε μία πενταετία προκειμένου να αντιληφθεί με ποιον στ’ αλήθεια μοιραζόταν το κρεβάτι αλλά και τη ζωή της.

“Ήταν το 2011, όταν παρακολουθούσα στην τηλεόραση ιππικούς αγώνες και ανάμεσα σε άλλους Βραζιλιάνους ιππείς αναγνώρισα τον Ντόντα. Μετά από αυτό τον ενημέρωσα ότι ήξερα πλέον ποιος είναι, αλλά τον διαβεβαίωσα ότι τίποτα δεν θα άλλαζε ανάμεσά μας. Τότε ξεκινήσαμε και τα κοινά ταξίδια. Τον ακολούθησα στο Ρίο για να παραβρεθώ στο Athina Onassis Horse Show. Σιγά-σιγά εκείνος άρχισε να μου εμπιστεύεται πολλά οικογενειακά μυστικά, για παράδειγμα, τους λόγους που η Αθηνά δεν μιλούσε πλέον με τον πατέρα της, Τιερί Ρουσέλ”.

Παράλληλα, με τον παράνομο δεσμό της με τον Αλβάρο διατηρούσε κι άλλες σχέσεις, ακόμα και με φίλους αλλά και συναθλητές του Ντόντα, τους οποίους συναντούσε στα ιππικά σόου. “Συνέχισα να βλέπω τον Ντόντα έως τον Ιούνιο του 2014, όταν συναντηθήκαμε στο Σεν Τροπέ για τους αγώνες Athina Onassis Horse Show. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τον είδα. Στο τελευταίο βραδινό ραντεβού μας είχαμε μια έντονη λογομαχία στο αυτοκίνητο.

Έπειτα από αυτόν τον καβγά μας πήρε την απόφαση να τελειώσει μαζί μου. Του ξεκαθάρισα ότι δε θα συνέχιζα να ήμουν το παιχνιδάκι του. Απαίτησα να είναι ειλικρινής και τίμιος απέναντί μου, όπως ακριβώς υπήρξα κι εγώ. Θύμωσα πολύ και ακόμη περισσότερο, όταν αργότερα επικοινώνησαν μαζί μου οι δικηγόροι του προκειμένου να διασφαλίσει έτσι τη σιωπή μου και να προστατέψει την ηρεμία της ιδιωτικής ζωής του”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου