Breaking

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΩ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΗ ΑΝΗΛΕΩΣ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ

 

 

ΘΕΙΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΕΠΙΤΙΜΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ

ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ+++

Τριάς Αγία ομιλώ, παιδιά Μου αγαπημένα,αφήστε όλα τα φθαρτά κι ελάτε προς Εμένα.Με ανοιχτή την αγκαλιά, όλους σας καρτεράω,γιατί πολύ, πάρα πολύ όλους σας αγαπάω.

Κι ας φύγατε απ’ τον δρόμο Μου, σε λάθος μονοπάτια,και την δική σας την στολή, την κάνατε κομμάτια,Εγώ ο Θεός σας καρτερώ με βουρκωμένα μάτια.

Το πόσο πέσατε εσείς στον βούρκο της κακίας,το πόσο λερωθήκατε από τας αμαρτίας,καθόλου Εγώ δεν το κοιτώ, αφού κοντά Μου ’ρθείτε,αφού μετανοήσετε και ΗΜΑΡΤΟΝ Μου πείτε.

Με χρυσοΰφαντη στολή, Εγώ θα σας ενδύσω,και μέσα στην αγκάλη Μου, όλους θερμά θα κλείσω.

Γι’ αυτό κι ως τώρα καρτερώ, και όλο αναβάλω,μήπως και δω μετάνοια, τα πάντα να αναβάλω,μην γίνει η καταστροφή, τα πάνω έρθουν κάτω.

Προσμένω αλλά μάταια, δεν βλέπω αλλαγή,οι πιο πολλοί πάνω στην γη, έχουνε πωρωθεί,το μόνο που τους νοιάζει, είναι η γήινη ζωή,ξεχνάνε την αιώνια και την παντοτεινή,ξεχάσαν ότι έχουνε ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ.

Σας τύφλωσε, σας νάρκωσε ο βρωμερός εχθρός,χωρίς καμία σκέψη κάνετε, ό,τι σας λέει αυτός.ΕΚΑΝΑΤΕ ΘΕΟ ΣΑΣ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΑΣ ΤΡΑΒΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΘΗΡΙΑ.

Κατάπιατε το δόλωμα χωρίς σκέψη καμία,και φέρεστε και άγεστε,χωρίς καμία αντίρρηση, αντίσταση καμία.Πανηγυρίζουν οι εχθροί με το κατάντημά σας,που ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΑΝΤΡΕΙΚΕΛΑ,ΣΑΝ ΖΩΑ ΣΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΣΑΣ.

ΣΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ,ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΟΙ,Ο ΦΟΒΟΣ ΣΑΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕ,ΙΣΑΜΕ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ.ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ,ΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΙ,Σ’ ΑΥΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ.

Πουλήσανε στον διάβολοόλοι τους την ψυχή τους,και παρασύρουνε μαζίτην ποίμνη την δική τους.

Ξεχάσανε οι δύστυχοι,πως είναι ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΥΨΙΣΤΟΥΚΑΙ ΦΟΡΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥΣ,ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΩΡΟΙ,ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥΣ,ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ.

ΞΕΧΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ,ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΤΟΥΤΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ,ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΟΔΗΓΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΛΥΚΟ ΟΛΟΤΑΧΩΣ.

ΟΥΕ! ΟΥΕ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΕ!ΤΟ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ,ΟΣΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΝΑΝΕ,ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ,ΣΤΑ ΤΡΙΣΒΑΘΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ,ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ.ΑΠ’ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥΣ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣΗ ΚΡΙΣΙΣ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.

ΜΙΛΩ Ο ΜΕΓΑΣ Ο ΚΡΙΤΗΣ, ΜΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΩ,ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ,ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΆΛΛΕΙ, ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ, ΑΦΟΥ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ.

Ξεχάσανε οι άνθρωποιπως μόνον Εγώ ο Θεός, έχω την εξουσία,στον ΘΑΝΑΤΟ και στην ΖΩΗ,ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ και ΥΓΕΙΑ.

Φοβούνται όλοι τον ΙΟ, φοβούνται μην πεθάνουν,και την ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ, όλοι στην άκρη βάνουν.Γι’ αυτό κι Εγώ ο Μέγας ο Θεός θε να τους κάνω χάρη,όσοι φοβούνται τον ιό,όλους αυτούς ο Χάροντας, όλους αυτούς θα πάρει.

Ενώ όσοι εμπιστεύονται,σε Μένα την ζωή τους,θα έχουν όλοι την υγειά,αφού Αγγελική στρατιά,θα προστατεύει την ζωή τους.

Όσοι στην ΜΑΣΚΑ βάσισαντην επίγεια ζωή τους,χωρίς να το αισθάνονται,όλοι αυτοί αρνήθηκανΕμέ τον Λυτρωτή τους,και θάναι αβοήθητοιαυτοί στην βιωτή τους.

Σας τόπα, σας το δήλωσα Εγώ πολλές φορές,πως ό,τι τώρα γίνεται , είναι ένα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ,για τις αιώνιες θέσεις που θάχουν οι ψυχές.

Τώρα ξεκαθαρίζεται η ΗΡΑ από το ΣΤΑΡΙ,αυτή θα πάει στην φωτιά, το στάρι εις τ’ αμπάρι.Φροντίστε για ν’ ανήκετε παιδιά Μου εις το στάρι,καλά να φυλαχθείτε στο Θεϊκό αμπάρι.Μη γένοιτο στην ΗΡΑ, δεν θέλω να χαθείτε,εις την φωτιά να πέσετε αιώνια να καείτε.

ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΩ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΗ ΑΝΗΛΕΩΣΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Θέλω να είστε έτοιμοι, καλά προετοιμασμένοι,αφού παιδιά Μου από Εμέ είστε ειδοποιημένοι.Βιαστείτε και μην χάνετε, καθόλου εσείς καιρό,μην σπαταλάτε τέκνα Μου, εσείς ούτε λεπτό.Ο χρόνος είναι χρήμα* το ξέρετε αυτό.

Σας μίλησα ο Άναρχος, ο Μέγας ο Θεός,δύναμη να σας δώσω στον δύσκολο καιρό.Γιατί σας αγαπάω και θέλω το καλό σας,γιατί Είμαι Πατέρας σας, Είμαι ο Πλαστουργός σας.Πάρτε την ευλογία Μου, πάρτε και την ευχή Μου,όσοι παιδιά Μου ανήκετε, στην ποίμνη την δική Μου.

Αμήν γένοιτο και τω Τριαδικώ Θεώ δόξα.+++

*Εννοείται εδώ πνευματικά το χρήμα.

oimos-athina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου