Breaking

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Μόλις γέννησε το μωρό της ο άντρας της κάλεσε το δικηγόρο – Ο λόγος θα σας σοκάρει


mwro

Το να φέρνει κανείς στον κόσμο ένα μωρό είναι για τους περισσότερους γονείς μια στιγμή ευτυχίας, αλλά όχι για αυτούς στην παρακάτω ιστορία. Τι συνέβη και αναγκάστηκε ο πατέρας να καλέσει δικηγόρο;

Όταν ο 25χρονος Κρις Εμανουέλ έμαθε ότι θα γίνει πατέρας, ήταν παραπάνω από ενθουσιασμένος. Είχε γνωρίσει τη μητέρα του παιδιού του αρκετούς μήνες νωρίτερα και μόλις έμαθαν ότι είναι έγκυος, άρχισαν να συζητάνε και για γάμο.

Τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, ο Εμανουέλ ήταν δίπλα της σε ό,τι κι αν χρειαζόταν, όταν όμως γνώρισε τους γονείς της για πρώτη φορά, η κατάσταση άλλαξε δραστικά. Ήταν ρατσιστές απέναντί του..

Σύντομα, η μέλλουσα γυναίκα του άρχισε να αρνείται την παρουσία του στις συναντήσεις με τον γιατρό και τελικά έφτασε στο σημείο να τον αγνοεί παντελώς.

Παρόλη τη συμπεριφορά της όμως και την διστακτικότητα της κολλητής της, Τζιλ Θόμανσον, ο Εμανουέλ πίστευε πως στο τέλος θα τα έβρισκαν.

Όπως ανέφερε η Thomason στο ABC News:

Του είπα ότι δεν πίστευα ότι εκείνη θα κρατήσει το μωρό και εκείνος μου απάντησε «Θα το κρατήσει, θα μείνουμε μαζί και θα παντρευτούμε». Είχαν τα σχέδιά τους οπότε δεν είπα τίποτε άλλο, αλλά όταν γύρισα στο σπίτι άρχισα να ψάχνω για τα δικαιώματα του πατρός στην Νότια Καρολίνα.

Από την έρευνά της ανακάλυψε ότι στην Νότια Καρολίνα, οι ανύπαντροι πατέρες μπορούν να εγγραφούν στο «μητρώο υπευθυνότητας πατέρα» ώστε να ενημερωθούν σε περίπτωση που η μητέρα αποφασίσει να δώσει το παιδί τους για υιοθεσία, κάτι που προφανώς ο Εμανουέλ έκανε όταν εκείνη δεν εμφανίστηκε ποτέ σε ένα ραντεβού τους.

Και τελικά αυτό έκανε όλη τη διαφορά! Αρκετές μέρες αργότερα, τον ενημέρωσαν ότι το κοριτσάκι του, η Σκάιλερ, γεννήθηκε και ότι η μητέρα της την είχε δώσει για υιοθεσία! Άλλοι λοιπόν χάνουν άδικα τα παιδιά τους, και άλλοι τα δίνουν για υιοθεσία χωρίς δεύτερη σκέψη. Κάλεσε λοιπόν κι αυτός αμέσως δικηγόρο και ξεκίνησε η… μάχη.

Κανείς δεν μπορεί να αγαπήσει την κόρη μου όπως εγώ. Δεν με νοιάζει το αξίωμά σου, αυτή είναι η κόρη μου. Δεν μπορείς να μου την πάρεις ή να μου την δώσεις και αυτό είναι που έχει σημασία.

Δυστυχώς όμως, το να πάρει την Σκάιλερδεν θα ήταν και τόσο εύκολο. Υπάρχει νόμος στην Νότια Καρολίνα που επιτρέπει τις υιοθεσίες εκτός πολιτείας αν είναι παιδί μικτής φυλής ή όπως οι ίδιοι το θέτουν «δύσκολο να υιοθετηθεί».

Η οικογένεια μάλιστα που την υιοθέτησε και που την αγαπούσαν με «όλη τους την καρδιά» είχε την εντύπωση – γιατί αυτό τους είχαν πει – ότι ο πατέρας ήταν «εκτός εικόνας».

Ύστερα από μία 3μηνη διαμάχη για την κηδεμονία, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Εμανουέλ παρουσίασε παραπάνω από επαρκή στοιχεία για τη σταθερότητά του ως πατέρας τον οποίον είχαν εξαπατήσει, του έδωσαν τελικά την κηδεμονία της μικρής Σκάιλερ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου