Breaking

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Η Ελλάδα σβήνει… και εμείς στον καναπέ μας

Η χώρα μας σήμερα βρίσκεται σε κατάσταση Εθνικού μαρασμού. Το μεγάλο πρόβλημα της χώρας δεν είναι μόνο το οικονομικό λόγω μνημονίων όπως πολλοί πιστεύουν. Υπάρχει ένα άλλο ίσως πολύ μεγαλύτερο, το οποίο έχει πάρει διαστάσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ, το <<Μεταναστευτικό>>. Όλοι οι πολιτικοί μας δυστυχώς, ανεξαρτήτως χρώματος, κάνουν όπως αποδεικνύεται ακριβώς τα ίδια, << χορεύουν >> στον ίδιο ρυθμό, στο ρυθμό της κ. Μέρκελ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του έγκριτου καθηγητή κ. Γιάννη Μάζη, όλοι αυτοί που έχουν εισέλθει στη χώρα μας Λαθραία χωρίς έγγραφα, τα τελευταία χρόνια, είναι 4.000.000 περίπου. Προκειμένου όμως να δεχτούμε την εφαρμογή του σχεδίου Ισλαμοποίησης της χώρας μας, << βομβαρδίζουν >> τον Ελληνικό λαό τα κανάλια καθημερινά με συνθήματα (μέσω σχετικών εικόνων και βίντεο) του τύπου: << Τα καημένα τα παιδάκια του πολέμου >>, επίσης ότι όλοι αυτοί είναι << φιλήσυχοι και κατατρεγμένοι άνθρωποι >> και άλλα τέτοια << ψυχοπαραπονιάρικα >>, έτσι ώστε να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο, διότι φοβούνται μην καταλάβει το ύπουλο σχέδιό τους και αντιδράσει και ξεσηκωθεί.

Ασφαλώς υπάρχουν και τέτοια παιδιά με τους γονείς τους, κατατρεγμένα, αλλά όλοι αυτοί είναι πολλοί λίγοι, που προέρχονται από τον πόλεμο της Συρίας και φυσικά πρέπει να βοηθηθούν. Το πρόβλημα όμως, είναι όλοι οι υπόλοιποι που είναι το 98% των εισβολέων στη χώρα μας, οι οποίοι προέρχονται σύμφωνα με παλαιότερη έρευνα από 78 χώρες του πλανήτη.

Αλήθεια το Ισραήλ, ενώ είναι ακριβώς δίπλα στις χώρες με πόλεμο, γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει μπει ποτέ ούτε ένας λαθρομετανάστης σε αυτό ;;; Αναρωτηθήκατε ποτέ ;;; Διότι εκεί όλοι οι πολιτικοί αγαπούν την πατρίδα τους. Πρώτα το Ισραήλ και μετά το κόμμα λένε οι πολιτικοί τους.

Ο δε Πρωθυπουργός τους κ. Νετανιάχου είχε δηλώσει πριν μερικά χρόνια: << Όποιος πρόσφυγας περάσει τα σύνορα θα πυροβολείται >>. Οι δικοί μας Πρωθυπουργοί ξέρετε τι λένε, με την πολιτική που ακολουθούν και τους νόμους που ψηφίζουν για όλους αυτούς ;;; << Ανοίξαμε και σας περιμένουμε… και επιπλέον σας δίνουμε, πλήρη διατροφή, εργασία, επιδόματα, προτεραιότητα στον ΟΑΕΔ, πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κ.λ.π. >>.

Αναρωτιέμαι όμως, γιατί έχουν προτεραιότητα οι παράνομοι μετανάστες στον ΟΑΕΔ έναντι των Ελλήνων ανέργων ;;; Μήπως έχουν συμπληρώσει τα ένσημα ;;; Αυτό δεν είναι Ρατσισμός εις βάρος μας ;;; Που είναι Ελληνικό Σύνταγμα που μας προστατεύει ;;;

Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ δημιουργήθηκε όταν οι Ευρωπαίοι έκλεισαν τα σύνορά τους τα σύνορά τους, και υποχρέωσαν (μέσω της κ. Μέρκελ) όλους τους Προδότες πολιτικούς μας να κρατούν όλους αυτούς εδώ, εις βάρος του Ελληνικού λαού. Και σύντομα, αν δεν ξεσηκωθούμε από τον καναπέ μας όλοι οι Έλληνες, θα γίνουμε σε λίγα χρόνια μειονότητα στη χώρα μας.

Οι ενέργειες για την υλοποίηση του εν λόγω σχεδίου εδώ στη χώρα μας, υποστηρίζονται κυρίως από την Μ.Κ.Ο. Solidarity Now (Μ.Κ.Ο. «Αλληλεγγύη Τώρα»), που αποτελεί παράρτημα του ιδρύματος Open Society Foundations του George Soros, με έτος ίδρυσης στην Ελλάδα το 2012, και διακηρυγμένο σκοπό την <<χρηματοδότηση και εκπόνηση δράσεων κυρίως για τους πρόσφυγες>>. Έτσι ονομάζεται σήμερα το Δουλεμπόριο…

Φυσικά υπάρχουν και άλλες πολλές ΜΚΟ από διάφορες χώρες της Ε.Ε. Συνολικά είναι πάνω από 178 οι Μ.Κ.Ο. που δραστηριοποιούνται σήμερα στη χώρα μας. Κανένας όμως δεν γνωρίζει τον ακριβή αριθμό. Αυτές όμως << κυβερνούν >> τη χώρα μας.

Εκτιμώ ότι κάποια στιγμή ότι όλοι αυτοί οι παράνομοι, παράτυποι μετανάστες, ή Λαθρομετανάστες, (όπως θέλετε πείτε τους), υπάρχει ακόμα και το ενδεχόμενο να ξεσηκωθούν όλοι αυτοί κάποια στιγμή στη χώρα μας. Είτε από πείνα όσοι είναι εκτός καταυλισμών, είτε από εντολή του Ερντογάν με στους οργανωμένους πυρήνες που έχουν δημιουργήσει οι πράκτορες της ΜΙΤ.

Ήδη στα νησιά από καιρό, κάνουν πρόβες. Θυμόμαστε όλοι την οργανωμένη επίθεση που έγινε τον Μάρτιο στον Έβρο. Και τώρα πάλι ξαναετοιμάζονται. Όχι μόνοι τους βέβαια, αλλά με την καθοδήγηση των πρακτόρων της Τουρκικής ΜΙΤ. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής που εφαρμόζουν όλες οι ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ – ΜΝΗΜΟΝΙΚΕΣ κυβερνήσεις μας. Γιαυτό η Ελλάδα σβήνει.

Μετά από όλα αυτά πρέπει να πω, ότι είμαι πολύ προβληματισμένος με όλα όσα γίνονται στη χώρα μας τα τελευταία 10 χρόνια. Ένα μέρος των πολιτών μας, δυστυχώς, είναι στον << κόσμο του >>. Είναι καθηλωμένοι κυριολεκτικά στον καναπέ τους και δεν λένε να ξεσηκωθούν με τίποτα. Το σύστημα κατάφερε να τους εξουδετερώσει. Καθηλωμένοι στον καναπέ, περιμένουν με αγωνία για μια <<έγκυρη>> ενημέρωση από τα κανάλια.

Ο << ωχαδερφισμός >> και ο ατομικισμός πλέον του Έλληνα έχει ανέβει στα ύψη. Άλλοι από αυτούς αγωνιούν-κυριολεκτικά- ποιος παίκτης θα έρθει πρώτος στο Survivorή, στο Big Brother ή σε κάποιο άλλο τηλεπαιχνίδι ή παρακολουθούν με <<δέος>> κάποια Τουρκικά σήριαλ που σκοπό έχουν να τους αποχαυνώσουν, προκειμένου να μην σκέπτονται.

Να ξέρετε ότι το σύστημα δεν θέλει ποτέ σκεπτόμενους ανθρώπους… μόνο <<πρόβατα>> που τα πάνε πότε από δω και πότε από κει. Βέβαια ανάμεσα στους παραπάνω υπάρχουν και κάποιοι πιο <<τολμηροί>>, οι οποίοι κάνουν τον <<αγώνα>> τους πάνω στα πληκτρολόγια των υπολογιστών τους, <<σερφάροντας>> πότε στο Facebook, πότε στο Instagram κ.λ.π. Κι όλα αυτά την ώρα που η Τουρκία μας απειλεί με πόλεμο, ενώ ταυτόχρονα γίνεται ο εποικισμός της Ελλάδας μας με μουσουλμάνους κυρίως Σουνίτες (Ισλαμιστές).

Δυστυχώς, αυτή είναι η πραγματικότητα σήμερα και μετα, μας φταίνε οι πολιτικοί… Εθνομηδενιστές και Εθνοπροδότες είναι οι πολιτικοί μας, τι περιμένατε δηλαδή να κάνουν… Να ξεπουλήσουν τη χώρα μας στους ξένους Αφεντάδες τους, αυτό μόνο ξέρουν να κάνουν. Δηλαδή, για να το πω πιο ευγενικά, αυτοί κάνουν ότι τους λέει η κ. Μέρκελ.

Τέλος, εκτιμώ ότι η κατάσταση στην χώρα μας μετά από τα παραπάνω, τις εξεγέρσεις που γίνονται τελευταία στα νησιά, την συνεχιζόμενη είσοδο-εισβολή στη χώρα μας, (κατ’ εντολή του Ερντογάν) των Λαθρομεταναστών στην χώρα μας, ιδιαίτερα δε και μετά τις Πολεμικές – Κατακτητικές απειλές από τον Ερντογάν, κρίνεται ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΗ. Εδώ πρόκειται ξεκάθαρα περί εφαρμογής ενός σχεδίου Ισλαμοποίησης της χώρας μας κι αλλοίμονο σε όποιον δεν το έχει αντιληφθεί ακόμα. Πρόκειται κυριολεκτικά, περί ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ στη χώρα μας και όμως, ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΟΒΑΡΑ… με εξαίρεση φυσικά τις Ένοπλες δυνάμεις μας, που είναι – πρέπει να πω – και η τελευταία μας ελπίδα.
Η Κυβέρνηση βέβαια συνεχίζει να μιλάει με υπερηφάνεια για την… << Πολυπολιτισμικότητα >> ( έτσι ονομάζει την Εισβολή Λαθρομεταναστών), και τα << μικρά μεταναστόπουλα >>, η αντιπολίτευση να συμφωνεί σε όλα αυτά και ο λαός… στον καναπέ του.

Γιαυτό η Ελλάδα μας σβήνει. Αφού πολλές φορές, ιδιαίτερα όταν κατεβαίνω στο κέντρο της Αθήνας, νιώθω ότι δεν είμαι στην πρωτεύουσα της χώρας μου, αλλά στο Μπαγκλαντές, στην Καμπούλ, στο Καράτσι, στο Ισλαμαμπάντ, ή στο Κιρκούκ.

Τι άλλο να πω μετά από όλα αυτά…

Καλή δύναμη σε όλους και <<καλά… ξεμπερδέματα>>. Θα μπορούσα να πω όπως έλεγα και σε παλιότερα σχόλιά μου εδώ στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ, << και καλή λευτεριά στην πατρίδα μας >>, αλλά για να είμαι ειλικρινής, με αυτή την εκλογική συμπεριφορά ενός μικρού ποσοστού του λαού μας, που ψηφίζει πότε τον έναν << πατριώτη >> και πότε τον άλλον, δεν το βλέπω. Οι τελευταίες εκλογές ήταν η μεγάλη ευκαιρία μας, για αλλαγή πορείας της χώρας, μετά από 10 χρόνια μνημόνια, αλλά τη χάσαμε κι αυτή. Διότι αποδείχθηκε ότι το ποσοστό αυτό, είναι << έρμαιο των ιδεοληψιών >> του…

Ίσως δεν μπορούν ακόμα και σήμερα, να καταλάβουν τι έχει συμβεί στη χώρα μας τα τελευταία 10 χρόνια. Οι Ελληνοποιήσεις που γίνονται τα τελευταία χρόνια, που σκοπό έχουν την αλλοίωση του πληθυσμού μας, ούτε αυτό το κατάλαβαν ;;;

Δεν κατάλαβαν ακόμα ότι η Ελλάδα μας όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται στην << Εντατική και χαροπαλεύει>>, λόγω πολιτικής σηψαιμίας που υπέστη από τις συνεχείς υποχωρήσεις όλων των πολιτικών μας στις εντολές των ξένων, κυρίως των Γερμανών και κανένας << πολιτικός γιατρός >> δεν κάνει κάτι για να την σώσει. Σε αυτό το μικρό ποσοστό των Ελλήνων λοιπόν, θα θυμίσω τη ρήση του Διονύσιου Σολωμού: << Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε. Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε >>.

Αναρωτιέμαι όμως, δεν τους άγγιξαν όσα γίνονται στην χώρα μας όλα αυτά τα χρόνια ;;; Ποια Ελλάδα παραδίδουν στα παιδιά τους και στα εγγόνια τους ;;;

Ούτε αυτό το κατάλαβαν ;;;

Ή μήπως δεν τους ενδιαφέρει ;;;

Ποιος ξέρει ;;;

Δεν κατάλαβαν τελικά, ότι: χάνουμε την Πατρίδα μας, χάνουμε την Πίστη μας, χάνουμε τα Ιερά και τα Όσια μας, χάνουμε την Τιμή μας, τον Πολιτισμό μας, χάνουμε τη Γη μας… Τίποτα δεν κατάλαβαν… Όμως Τα ψέματα τελείωσαν. Το κακό πλέον έγινε, γιαυτό φτάσαμε ως εδώ. Γιαυτό, η Ελλάδα μας σβήνει… Βέβαια κάποια στιγμή, όταν η περίφημη << πολυπολιτισμικότητα >> έρθει και στη δική τους περιοχή, στη δική τους γειτονιά, όπου θα φοβούνται πλέον, να πάνε ακόμα και στο πλησιέστερο mini μάρκετ, τότε θα καταλάβουν ποιους ψήφιζαν, αλλά θα είναι πολύ αργά, όχι μόνο για αυτούς, αλλά για όλους τους Έλληνες.

Δυστυχώς με τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών, μπήκε η μεγάλη << ταφόπλακα >> πάνω στον << τάφο >> της Ελλάδας μας. Έναν <<τάφο>> που είχαν επιμελώς << σκάψει >> και <<προετοιμάσει>> οι τελευταίες Κατοχικές – Μνημονικές Κυβερνήσεις. Και να θυμόμαστε πάντα, ότι τον << ενταφιασμό >> της χώρας μας δεν τον έκαναν κάποιοι ξένοι για το συμφέρον τους που θα ήταν και το πιο λογικό, αλλά κάποιοι Έλληνες με τις λαθεμένες εκλογικές επιλογές τους, οι οποίοι – όπως προανέφερα – ακόμα και σήμερα παραμένουν << έρμαιο των ιδεοληψιών >> τους, λες και βρίσκονται στη δεκαετία του 80 και του 90. Μόνο το κόμμα << τους >>. Η Ελλάδα μας πουθενά.

Τελικά, φαίνεται ότι πήγε άδικα το αίμα των ηρώων μας του 1821, του Κολοκοτρώνη, του Μιαούλη, της Μπουμπουλίνας, του Καραϊσκάκη, του Παπαφλέσσα και πολλών άλλων ακόμα. Και μόνο που βλέπω, ότι μετά την Εισβολή – Εποικισμό της Ελλάδας μας με Μουσουλμάνους, μετά και την επιθετική – επεκτατική συμπεριφορά του Ερντογάν, αλλά και την ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ όλου του Πολιτικού μας συστήματος, σκεφτόμενος δε ότι σε λίγα χρόνια μπορεί να ξαναγίνουμε – όπως παλιά – μια ακόμα περιφέρεια της νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας που οραματίζεται σήμερα ο Ερντογάν (Γαλάζια Πατρίδα), με πιάνει μια βαθιά μελαγχολία και ένα σφίξιμο στην καρδιά…

Γιαυτό και εγώ, επειδή δεν βλέπω τον Έλληνα να ξεσηκώνεται από τον καναπέ του, με θλίψη, θα πω… Αντίο Ελλάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου