Breaking

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Εκλογές ΗΠΑ: Sex shop χαρίζει… δονητές σε Αμερικανίδες που θα υποσχεθούν να ψηφίσουν

 


Η καμπάνια «Ο Μεγάλος Αμερικανικός Οργασμός» καλεί τις Αμερικανίδες να πάνε… ικανοποιημένες να ψηφίσουν

Μια φιλόδοξη εκστρατεία που έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τις Αμερικανίδες να κάνουν το καθήκον τους ως πολίτες και να ψηφίσουν στις επικείμενες εκλογές λάνσαρε ένα sex shop στην Μοντάνα, χαρίζοντας 2.200 δονητές σε γυναίκες που θα δεσμευτούν να «πάρουν θέση» στην κάλπη.

Στο πλαίσιο του event του καταστήματος Erotique με την… πικάντικη ονομασία «Ο Μεγάλος Αμερικανικός Οργασμός», χιλιάδες κόκκινοι, λευκοί και μπλε δονητές (τα χρώματα της αμερικανικής σημαίας) θα αποσταλούν σε Αμερικανίδες που θα υποσχεθούν να πάνε να ψηφίσουν. «Δεν υπάρχει ρεπουμπλικανικός ή δημοκρατικός οργασμός, εδώ μιλάμε για αμερικανικό οργασμό» λέει στο SWNS ο 60χρονος Billy McWilliams, ιδιοκτήτης του sex shop και εμπνευστής της καμπάνιας.

Ο McWilliams έχει στείλει ήδη 400 δονητές τύπου bullet σε 400 γυναίκες, με το δωράκι να συνοδεύεται από ένα αυτοκόλλητο με την αμερικανική σημαία που γράφει «I came and I voted». Συμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για δονητές με τιμή λιανικής τα 13 δολάρια, που είναι μικροί, ισχυροί κα παίρνουν μπαταρίες ΑΑΑ.

Ο 60χρονος θεωρεί ότι οι φετινές εκλογές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τις ΗΠΑ και ότι «όσο περισσότεροι άνθρωποι ψηφίσουν, τόσο το καλύτερο για τη δημοκρατία». Εκτός όμως από την επιθυμία να ενθαρρύνει τους Αμερικανούς να κάνουν το καθήκον τους ως πολίτες, έχει και έναν άλλον στόχο: να φέρει στο προσκήνιο την σεξουαλική αδικία με θύματα εκατομμύρια ανικανοποίητες γυναίκες στις ΗΠΑ.

«Δεν τελειώνουμε αρκετά, ιδίως οι γυναίκες. 14% των γυναικών στις ΗΠΑ δεν έχουν έρθει ποτέ σε οργασμό. Σε κάθε τρεις οργασμούς, οι δύο ανήκουν σε άνδρες και ο ένας σε γυναίκα. Έχουμε ένα πρόβλημα που διορθώνεται», σημειώνει ο McWilliams χωρίς πάντως να αναφέρει την πηγή των στατιστικών στοιχείων που αναφέρει.

Όπως εξηγεί, ορισμένες γυναίκες θέλουν να αγοράσουν δονητή αλλά δεν το κάνουν επειδή δεν θέλουν να φανεί στον λογαριασμό της πιστωτικής τους κάρτας.

Για τον ίδιο αυτό είναι πολύ κρίμα, αφού πρόκειται «για ένα πρακτικό, διακριτικό sex toy που καλυτερεύει τη ζωή των γυναικών».

«Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, όλοι χρειαζόμαστε έναν μικρό ή μεγάλο οργασμό. Είναι η καλύτερη ανακούφιση από το άγχος της Covid-19», υπογραμμίζει ο 60χρονος.

Με πληροφορίες από New York Post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου