Breaking

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Μείωση 80% στα Τακτικά χειρουργεία..Νοσοκομεία Κορωνοιού οι αλλοι να πεθάνουν!!!

Η Κυβερνητική ανακοίνωση να μειώσει τα Τακτικά Χειρουργεία εως 80% ΣΚΟΤΩΝΕΙ περισσότερους Ελληνες Πολίτες…ειναι η Κυβέρνηση που νοιάζεται για σένα. Χιλιάδες συμπολίτες μας περιμένουν να νοσηλευτούν να θεραπευτούν και να χειρουργηθούν απο τις γνωστές σοβαρές ασθένειες …και δεν μπορουν να περιμένουν.

Οσοι δεν εχουν την Οικονομική δυνατότητα να πάνε στον Ιδιωτικό τομεα το Κράτος του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΧΑΡΔΑΛΙΑ δεν νοιάζεται..Σου λέει ΠΕΘΑΝΕ !! Άνοιξε εναν Λάκκο και πέσε μέσα!!

Γιατι? Γιατί τώρα οι ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ της Κυβέρνησης παίζουν το ΕΡΓΟ του Κορωνοιού ..Του Μπαμπούλα της Νέας Τάξης ..Τώρα και με νέες στολές Διαστημικές για να θυμίζουν Χολιγουντιανές Ταινίες επιστημονικής Φαντασίας.

ΜΕ ΤΟ ΜΈΤΡΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ..ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΝΔ..

Διαβάστε παρακάτω την Ανάρτηση απο τον Διασώστη – Πλήρωμα ασθενοφόρου.
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΙΑΣ ΝΟΣΟΥ!

Αυτό καταγγέλλει σε πρόσφατη ανακοίνωση της η Οενγε με αφορμή την κυβερνητική απόφαση να μειώσει τα τακτικά χειρουργεία κατά 20% και 80% αντίστοιχα στα νοσοκομεία που βρίσκονται σε περιοχές υψηλού κινδύνου και αυξημένης επιτήρησης για τη νόσο covid-19.

Φυσικά η νόσος covid-19 δεν αποτελεί τη μοναδική, ούτε την κύρια αιτία θανάτου. Χιλιάδες συνάνθρωποί μας περιμένουν να νοσηλευτούν σε ΜΕΘ, να θεραπευτούν και να χειρουργηθούν για άλλες σοβαρές ασθένειες που δεν μπορούν να περιμένουν.

Το εξωφρενικό είναι ότι, όπως καταγγέλλει η ΟΕΝΓΕ, τα συγκεκριμένα μέτρα αφορούν μόνο το δημόσιο σύστημα υγείας ενώ ο ιδιωτικός τομέας θα μπορεί να χειρουργεί όπως πριν.

Άλλο ένα δωράκι;Σας αφήνουμε να κρίνετε εσείς…

Οι νοσοκομειακοί γιατροί προειδοποιούν κι είναι σαφείς: “Για μία ακόμη φορά τα σπασμένα θα τα πληρώσει ο λαός, οι ασθενείς που δεν έχουν τη δυνατότητα να απευθυνθούν στον ιδιωτικό τομέα.

Το δημόσιο σύστημα υγείας μετατρέπεται σε σύστημα μιας νόσου, με αποτέλεσμα τον κίνδυνο εκτίναξης της θνητότητας και της νοσηρότητας όσον αφορά στις λοιπές παθήσεις. Η εμπειρία του πρώτου κύματος της πανδημίας αυτό δείχνει. Δραματική αύξηση των ήδη μακροχρόνιων αναμονών, μοιραία μετατροπή τακτικών χειρουργείων σε επείγοντα, επιπλοκές και εξέλιξη της εκάστοτε νόσου.”

Εμείς συντασσόμαστε με τα παρακάτω δίκαια αιτήματά τους:

Επίταξη τώρα του ιδιωτικού τομέα και ένταξη του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της επιδημίας!
Μαζικές προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτών, όλου του αναγκαίου μόνιμου προσωπικού στην υγεία!

Τήρηση των αναγκαίων μέτρων προστασίας στα ΜΜΜ, στα σχολεία, στους εργασιακούς χώρους, παντού!
Τα κυβερνητικά ψέματα και επικοινωνιακά κόπλα θα καταρρεύσουν, μαζί με τον κρατικό αυταρχισμό!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ

amazonios.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου