Breaking

Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020

Κινέζικοι παράγοντες, καπιταλιστικός σοσιαλισμός με …κομμουνιστικό πρόσημο, Μπίλντερμπεργκ, Τζορτζ Σόρος, Μπιλ Γκέιτς, Τζεφ Μπέζος, και μερικοί άλλοι φαίνεται να διαμορφώνουν έναν επικίνδυνο συνδυασμό

 


Είναι πολλές οι μέχρι τώρα ενδείξεις που μπορούν να οδηγήσουν στην υπόθεση ότι η Κίνα εμπλέκεται στα lock downs και ενδεχομένως να επιδιώκει να είναι ο άμεσος αντικαταστάτης των ΗΠΑ. Η Κίνα όχι μόνο κρατάει στα χέρια της μεγάλο κομμάτι του εξωτερικού χρέους των ΗΠΑ, αλλά διαθέτει και το κατάλληλο προφίλ για να διαχειριστεί μια δικτατορική διακυβέρνηση με τεχνολογικό πρόσημο που θα ελέγχει πολλές χώρες.

Ο ιός SARS- Cov-2, που όλως τυχαίως (;) ξεκίνησε από τη Κίνα, είναι λοιπόν η δικαιολογία που έλειπε για τη πυροδότηση της Mεγάλης Επανεκκίνησης που δεν είναι παρά το όνειρο της Λέσχης της Ρώμης για αποπληθυσμό, το άλλο όνομα για την εσπευσμένη υλοποίηση της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ, ή αλλιώς Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης, ή αλλιώς Νέας Τάξης Πραγμάτων, στην οποία η Κίνα φαίνεται ότι θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πράγματι, ίσως ο πιο αξιοσημείωτος ομιλητής στη διαδικτυακή έναρξη της Μεγάλης Επανεκκίνησης να ήταν ο Μα Τζουν (Ma Jun), δημοσιογράφος και περιβαλλοντολόγος στην Επιτροπή «Πράσινης» Οικονομίας της Κομμουνιστικής Κίνας.

Ο Μα Τζουν είναι επίσης ειδικός σύμβουλος του κυβερνήτη της Λαϊκής Τράπεζας της Κίνας που ελέγχεται από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα και παρουσιάστηκε πριν από την ομιλία του στην έναρξη της Μεγάλης Επανεκκίνησης, ως μέλος του Εθνικού Λαϊκού Συνεδρίου (NPC).

Το Εθνικό Λαϊκό Συνέδριο θεωρητικά είναι η υψηλότερη πολιτική εξουσία στην Κίνα, αλλά ωστόσο, τη πραγματική εξουσία ασκούν ο πριγκιπικής καταγωγής πρόεδρος Ξι Τζινπίνγκ και το κυβερνών Κομμουνιστικό Κόμμα…

Στα πλαίσια της Μεγάλης Επανεκκίνησης, ο Κλάους Σβαμπ (Klaus Schwab), ο 82χρονος Γερμανός ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, και πρώην μέλος της Διευθύνουσας Επιτροπής της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, είχε δηλώσει σε μια ραδιοφωνική εκπομπή:

«Κάθε χώρα, από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής έως την Κίνα, πρέπει να συμμετέχει στη Μεγάλη Επανεκκίνηση, και κάθε βιομηχανία, από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο ως την τεχνολογία, πρέπει να μετασχηματιστεί.

»Πρέπει επίσης να αναθεωρήσουμε εντελώς το κοινωνικό μας συμβόλαιο, να επιβάλλουμε Πράσινη Οικονομία και να ψηφιοποιήσουμε όσους τομείς μπορούμε, κάτι που άρχισε ήδη να γίνεται με τα νέα μέτρα του Covid-19».

Άλλοι εκπρόσωποι των ελίτ, όπως η πρόεδρος του ΔΝΤ, η Γενική Γραμματέας της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συνδικάτων, καθώς και οι μάνατζερ της Microsoft, της Mastercard και της ΒΡ έκαναν παρόμοιες δηλώσεις σε άλλες ραδιοφωνικές εκπομπές του Φόρουμ:

«Πρέπει να γίνουν δραματικές αλλαγές στον τρόπου που ζούμε, επικοινωνούμε μεταξύ μας, δουλεύουμε, και μετακινούμαστε. Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο βιωσιμότητας της επιχειρηματικότητας εις βάρος της φύσης. Η φύση προηγείται της επιχειρηματικότητας».

Ιδού λοιπόν πώς συνδέεται η πανδημία του SARS – Cov-2 με την «Πράσινη Οικονομία» και τη κλιματική αλλαγή:

Σύμφωνα με τους φωστήρες της Μπίλντερμπεργκ και μία έκθεση που υπαγόρευσαν σε μια ΜΚΟ με έδρα τον …Παναμά που συνεργάζεται με τον ΟΗΕ, και λέγεται IPBES – Intergovernmental Platform for Biodiversity and Ecosystem Services (Διακυβερνητική Πλατφόρμα Επιστημονικής Πολιτικής για τη Βιοποικιλότητα και τις Υπηρεσίες Οικοσυστήματος), η πανδημία του κορωνοϊού δεν είναι παρά το ξέσπασμα της φύσης ενάντια στην ανθρώπινη επιχειρηματικότητα, επειδή «οι ίδιες ανθρώπινες δραστηριότητες που οδηγούν στην κλιματική αλλαγή και την απώλεια της βιοποικιλότητας, οδηγούν επίσης σε κίνδυνο εμφάνισης πανδημίας λόγω των επιπτώσεων στο περιβάλλον»!

Με τέτοιες κατασκευασμένες, αυθαίρετες εκθέσεις, καταστρέφονται ολόκληροι λαοί. Βεβαίως οι δραστηριότητες των γαλαζοαίματων, των μεγιστάνων και των πολυεθνικών, δεν λογίζονται ως ανθρώπινες, αλλά μόνο εκείνες του απλού κόσμου. Διότι οι δικές τους πολυεθνικές, και ειδικά οι κινέζικες ήταν αυτές που κατασκεύαζαν τα τελευταία πενήντα χρόνια τα τρισεκατομμύρια προϊόντα που προορίζονταν για λίγες μέρες, λίγους μήνες ή λίγα χρόνια, καταστρέφοντας το περιβάλλον.

Ωστόσο, είναι πολύ ενδιαφέρον ότι πολλοί εκπρόσωποι των πλουσίων που συνθέτουν το Φόρουμ του Νταβός, υποστηρίζουν ότι ο μόνος άνθρωπος που εμποδίζει αυτόν τον «παγκόσμιο μετασχηματισμό» τύπου Αλ Γκορ, είναι ο …Ντόναλντ Τραμπ.

Το μέλλον θα δείξει αν ο πρόεδρος Τραμπ -στην χλωμή περίπτωση που παραμείνει πρόεδρος- υποκύψει τελικά στα σχέδια των Κινέζων, μεγιστάνων όπως ο Τζορτζ Σόρος και ο Μπιλ Γκέιτς, σιωνιστών και τεκτόνων που θέλουν ο Αντίχριστος να οικοδομήσει τον Τρίτο Ναό του Σολομώντα στην Ιερουσαλήμ προκειμένου να προκληθεί η Αποκάλυψη και η έλευση του εωσφορικού Μεσσία, ή τίποτε από όλα αυτά και τελικά αν θα κηρύξει στάση πληρωμών και θα στραφεί στην εσωτερική αυτάρκεια των ΗΠΑ με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Το μέλλον θα δείξει επίσης και τι θα πράξουν όχι τα άλλα μεγάλα βιομηχανικά κράτη εκτός της Κίνας και της Γερμανίας, αλλά εκείνα που διαθέτουν μεγάλη στρατιωτική ισχύ, όπως η Ιαπωνία, η Ρωσία, η Ινδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Αίγυπτος, η Βραζιλία, το Ισραήλ και το Ιράν, και κυρίως πώς θα αντιδράσουν οι λαοί ενάντια στον αφανισμό τους.

Ακόμα μια φορά λοιπόν στην Ιστορία, επαναλαμβάνεται το ίδιο νοσηρό φαινόμενο: ορισμένοι ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ζητούν να ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ μεγάλη μερίδα της ανθρωπότητας με το επιχείρημα ότι θέλουν να χτίσουν μια νέα, ουτοπική κοινωνία στα πρότυπα εκείνης που ονειρεύτηκαν άλλοτε κάποιοι εβραίοι αιρετικοί ραββίνοιοι Μπολσεβίκοι και εν συνεχεία ο Χίτλερ με τον ναζισμό.

Μια χούφτα υπέρ-πλουσίων που αυτο-αποκαλούνται «ειδήμονες», «ονειροπόλοι» και «καινοτόμοι» και που όλοι τους ανήκουν σε τεκτονικές στοές και μυστικές αδελφότητες, θέλουν να εξολοθρεύσουν δισεκατομμύρια αθώους ανθρώπους.

Μια χούφτα μεγαλομανών που αυτο-αποκαλούνται «σοσιαλιστές», «φιλάνθρωποι», και «πεφωτισμένοι», αλλά κατά βάθος είναι αδίστακτοι οικονομικοί δολοφόνοι και πιστεύουν ότι είναι Ανθρωποθεοί (Homo-Dei), θέλουν να ελέγξουν με ψηφιακά πιστοποιητικά υγείας και νομιμοφροσύνης, βασισμένα στο κινέζικο σύστημα πόντων, όσους καταφέρουν να επιβιώσουν.

Κινέζικοι παράγοντες, καπιταλιστικός σοσιαλισμός με …κομμουνιστικό πρόσημο, Μπίλντερμπεργκ, Τζορτζ Σόρος, Μπιλ Γκέιτς, Τζεφ Μπέζος, και μερικοί άλλοι φαίνεται να διαμορφώνουν έναν επικίνδυνο συνδυασμό για την ανθρωπότητα.

Κατά συνέπειαν, αναλύσεις περί ανευθυνότητας και ασχετοσύνης των εγχώριων πολιτικών κνώδαλων είναι το λιγότερο βλακώδεις, αν όχι εκ του πονηρού. Απλά οι ντόπιοι πολιτικοί ως υποχείρια των προαναφερθέντων, εκτελούν εντολές, όπως εκτελούν και σχεδόν όλοι οι Ευρωπαίοι και πολλοί άλλοι πολιτικοί σε όλο τον κόσμο.

Τέλος, ο ελληνικός λαός πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός με το νέο πολιτικό κόμμα που οσονούπω θα του προπαγανδιστεί ως αντίβαρο σε όλα υπάρχοντα κόμματα, διότι ενδέχεται ακόμα μια φορά να αποδειχτεί όργανο των ίδιων προβατόσχημων λύκων.

Ο ελληνικός λαός ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ λοιπόν να ΦΟΒΑΤΑΙ, αλλά ούτε και να παραμείνει παθητικός θεατής σε όσα γίνονται εις βάρος του, αλλά ΟΦΕΙΛΕΙ να ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ με κάθε μέσον, αρχίζοντας από τη διαγραφή όλων των καθεστωτικών ΜΜΕ από την ενημέρωση και τη ψυχαγωγία του.

Τα υπόλοιπα θα έλθουν πολύ σύντομα από μόνα τους.

Πηγή

Χρυσούλα Μπουκουβάλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου