Breaking

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Οικογένεια Μπάιντεν: Αυτή είναι η ιστορία της…με τραγικές σελίδες

AP_16230546670169

Η οικογένεια Μπάιντεν που μπορεί να μετακομίσει στο Λευκό Οίκο, είναι μια οικογένεια που έχει πληγεί από τραγωδίες και σκάνδαλα αλλά στέκεται στα πόδια της χάρη στην σιδηρά Τζιλ, την υποψήφια Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η οποία στέκεται σαν βράχος στο πλευρό του Τζο από την δεκαετία του 70.

Τότε τον βοήθησε να σταθεί στα πόδια του μετά τον τραγικό θάνατο της πρώτης συζύγου του και της κορούλας τους. Ο Μπάιντεν έμεινε πίσω με τους δύο τους γιους, τον Μπο και τον Χάντερ, τα οποία η Τζιλ μεγάλωσε σαν δικά της παιδιά.

Η δεύτερη τραγωδία
Η τραγωδία χτύπησε για ακόμα μια φορά την οικογένεια Μπάιντεν, το 2015 όταν ο Μπο πέθανε από καρκίνο του εγκεφάλου σε ηλικία 46 ετών. Ο Μπο είχε διατελέσει για δύο θητείες γενικός εισαγγελέας του Ντελαγουέαρ ενώ το 2014 ανακοίνωσε τα σχέδια του να θέσει υποψηφιότητα για κυβερνήτης του Ντελαγουέαρ. Το 2010 έθεσε υποψηφιότητα για τη Γερουσία αλλά ένα μικρό εγκεφαλικό τον ανάγκασε να εγκαταλείψει. Ήταν παντρεμένος με την Χάλι Ολιβέρε και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά.

Ο αδερφός του που έμεινε πίσω, ο Χάντερ, είναι δικηγόρος και σύμβουλος επενδύσεων με μια άκρως σκανδαλώδη προσωπική ζωή αλλά και επαγγελματική δραστηριότητα. Ο 50χρονος έχει βρεθεί στο επίκεντρο κατηγοριών για εξυπηρέτηση των συμφερόντων της Κίνας αλλά και ουκρανικών εταιριών. Επίσης έχουν διαρρεύσει βίντεο που τον δείχνουν να είναι μεθυσμένος αλλά και στοιχεία ότι έχει κάνει πληρωμές πολλών χιλιάδων δολαρίων σε σάιτ με κορίτσια σε ζωντανές κάμερες αλλά και σε στριπ κλαμπ. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι όλα αυτά εντάσσονται σε εκστρατεία λάσπης που είχε εξαπολύσει η πλευρά Τραμπ για να αποδυναμώσει την υποψηφιότητα του πατέρα του.

Η αγωγή πατρότητας
Ο Χάντερ είναι παντρεμένος με την νοτιοαφρικανή κινηματογραφίστρια Μελίσα Κόεν. Παντρεύτηκαν το 2019 και ο γιος τους γεννήθηκε το Μάρτιο του 2020. Πρόκειται για τον δεύτερο γάμο του Χάντερ που παντρεύτηκε για πρώτη φορά το 1993 με την Κάθλιν Μπίλ με την οποία έχει αποκτήσει 3 παιδιά. Πάντως, το 2016, μετά τον χωρισμό του με την πρώτη του σύζυγο, είχε ένα ειδύλλιο με την Χάλι Μπάιντεν, την χείρα του αδερφού του Μπο. Η σχέση αυτή είχε τη στήριξη όλης της οικογένειας αλλά δεν μακροημέρευσε. Πάντως, σε βάρος του Χάντερ κατατέθηκε το Μάιο του 2019 αγωγή πατρότητας από μια 28χρονη στρίπερ από το Αρκάνσας που υποστήριζε ότι ήταν ο πατέρας του 18 μηνών παιδιού της. Το 2020 δικαστήριο έκρινε ότι είναι πράγματι ο πατέρας και πλέον πληρώνει για το παιδί.

Η πιο ήσυχη της οικογένειας Μπάιντεν είναι η Άσλει η οποία αποφεύγει το προσκήνιο. Η κόρη που απέκτησε ο Τζο με την Τζιλ ασχολείται με θέματα κοινωνικής δικαιοσύνης και είναι παντρεμένη από το 2012 με τον δρ. Χάουαρντ Κρέιν. Τέλος, τα επτά εγγόνια του Τζο και της Τζιλ, στηρίζουν ενεργά με εμφανίσεις τους τον παππού τους στην κούρσα για το Οβάλ Γραφείο ενώ κινούνται στους ίδιους κύκλους με τις κόρες των Ομπάμα με τις οποίες έχουν φιλικές σχέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου