Breaking

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Ο γιατρός Nίκος Μίχας: «Αν γίνει υποχρεωτικό το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, θα κρυφτώ σε σπηλιά…»

Ο γιατρός Nίκος Μίχας: «Αν γίνει υποχρεωτικό το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, θα κρυφτώ σε σπηλιά…»

Ο Νίκος Μίχας τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το «Fame Story» παράτησε το τραγούδι και ασχολείται με την ιατρική.

Φοιτητής ιατρικής όταν μπήκε στο ριάλιτι του ΑΝΤ1, ο Νίκος Μίχας ξεχώρισε στο ριάλιτι και στη συνέχεια ασχολήθηκε με το τραγούδι για αρκετά χρόνια. Ώσπου πήρε την απόφαση να ολοκληρώσει τις σπουδές του και να αφιερωθεί στην επιστήμη του.

Σήμερα, ο ίδιος εργάζεται ως γενικός γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς και δίνει τον δικό του αγώνα μαζί με το υπόλοιπο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στη μάχη της πανδημίας.

Ο ίδιος, σχολιάζοντας το πολυαναμενόμενο εμβόλιο, το οποίο προσπαθούν να αναπτύξουν πολλές χώρες, τοποθετήθηκε δημόσια σχετικά με αυτό μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook:

«Καλημέρα και καλό μήνα! Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, αλλά θα ξεκινήσω λέγοντας πως ένα εμβόλιο για να κριθεί ασφαλές στο να χορηγηθεί στην κοινότητα, χρειάζεται τουλάχιστον 10 χρόνια δοκιμών και αυστηρών ελέγχων. Λοιπόν… Πείτε ότι βγαίνει το εμβόλιο… Και σας πούνε πως είναι αναγκαστικό αλλιώς έχει φύλακα, πώς θα αντιδράσετε; Εγώ που είμαι ιατρός να ξέρετε πως θα αναγκαστώ να μείνω σε σπηλιά που να έχει και έξοδο πίσω πόρτας, ώστε να μπορώ να δραπετεύσω σε περίπτωση ανάγκης!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου