Breaking

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ! ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

5211600

Δυνάμεις ασφαλείας στον Πύργο, εκτελώντας τις εντολές κυβέρνησης και λοιμωξιολόγων για «κανένα έλεος» όσο αναφορά στα πρόστιμα,  χρησιμοποιήσαν βία εναντίον νεαρών που απλά κάθονταν σε πλατεία κι έκοψαν πρόστιμο σε δύο από αυτούς!

Αστυνομικοί που έκαναν περιπολίες στην πόλη, έδωσαν εντολή σε παρέα νεαρών που βρίσκονταν στο Επαρχείο, στην Κεντρική Πλατεία του Πύργου, να μην… κάθονται και να αποχωρήσουν από το σημείο. Όταν λίγη ώρα μετά οι αστυνομικοί πέρασαν ξανά από το Επαρχείο είδαν ότι οι νεαροί δεν είχαν αποχωρήσει και συνέχιζαν να κάθονται.

Τότε επιχείρησαν να βεβαιώσουν το υψηλό πρόστιμο των 300 ευρώ σε δύο από τους νεαρούς για παράβαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, εκείνοι αντιστάθηκαν και οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τους προσαγάγουν.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ένας εκ των νεαρών έχει πέσει κάτω άντρες των δυνάμεων ασφαλείας τον έχουν περικυκλώσει, ενώ υπάρχουν έντονες αντιδράσεις, τόσο από την παρέα του όσο και από διερχόμενους πολίτες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τελικά βεβαιώθηκαν δύο «χριστουγεννιάτικα» πρόστιμα των 300 ευρώ και τελικά δεν έγινε καμία προσαγωγή ή σύλληψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου