Breaking

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

ΡΕΒΕΓΙΟΝ “ΠΑΡΕΑ” ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ! ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΕΠΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΝΩ ΤΟ ΟΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΕΑ!!!!

αστυνομια

Ρεβεγιόν σε τέσσερα σπίτια έκανε χθες η αστυνομία, αφού όπως γράψαμε και νωρίτερα έκαναν έφοδο σε Ζάκυνθο και Κεφαλλονιά όπου εκτός από το ότι δεν τηρούνταν τα μέτρα βρήκαν και όπλα.

Το “εντυπωσιακό” είναι τα πρόστιμα που έκοψαν σε άλλα δύο σπίτια στην Λευκάδα και στην Εύβοια, όπου υπήρχαν «παράνομες» συναθροίσεις και επιβλήθηκαν πρόστιμα 3.000 ευρώ στους δύο ιδιοκτήτες των σπιτιών και των 300 ευρώ σε έξι στην Λευκάδα και δέκα στην Εύβοια.

Όσον αφορά στο σπίτι στην Λευκάδα δεν γνωρίζουμε το πως ακριβώς θεωρείται «παράνομη συνάθροιση» ένα ρεβεγιόν με 7 άτομα (9 είναι το όριο), ενώ και στην Εύβοια υπήρχε μόλις ένα άτομο παραπάνω απ’ ότι επιτρέπεται.

Για το περιστατικό στην Εύβοια, όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr, προηγήθηκε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας ότι υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση ατόμων σε σπίτι στη περιοχή Νέα Λάμψακο. Ακολούθως οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι, παρουσία Εισαγγελέα, και εντόπισαν 10 άτομα να κάνουν ρεβεγιόν και να έχουν στήσει ένα εορταστικό πάρτι.

Άμεσα συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας. Σε βάρος του επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του Αντεισαγγελέα Υπηρεσίας Χαλκίδας, ενώ για την υπόθεση ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Επίσης από 300 ευρώ πρόστιμα βεβαιώθηκαν στους υπόλοιπους 9 παρευρισκόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου