Breaking

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ! ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ LOCKDOWN – “EIMΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΤΟ – ΒΟΗΘΗΣΤΕ” (ΒΙΝΤΕΟ)

111

Παρακάτω δημοσιέυουμε το μήνυμα που μας έστειλε κάτοικος της Κοζάνης , οι οποίοι πραγματικά είναι ένα βήμα πριν την τρέλα!

“Καλησπέρα Στεφανε.Εύχομαι να είσαι υγιείς.Στον νομό Κοζάνης συμβαίνει το απόλυτο σκάνδαλο με τον κορονοιο.Ο διοικητής του νοσοκομείου Κοζάνης παραδέχτηκε ότι παραπλάνησαν τον Εοδυ στέλνοντας τους τα κρούσματα 3 ημερών συγκεντρωτικά σε 1 μέρα με αποτέλεσμα να παραταθεί η extreme καραντίνα που βιώνουμε μέχρι της 6/1.Ο κόσμος και η τοπική οικονομία βρίσκετε στον απόλυτο πάτο.Είσαι ο μοναδικος που μπορεί να αναδείξει πανελλαδικά το θέμα και να βοηθήσει.Είμαι στην διάθεση σου για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνηση.
Παύλος Μ.”

Ιδού και η ομολογία:

O διοικητής του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης Σ. Γκανάτσιος εξηγεί πως προέκυψε ο μεγάλος αριθμός των 52 χθεσινών νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης. Δείτε τι είπε στο πλαίσιο σημερινής συνέντευξη τύπου:

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου