Breaking

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

τι θα συμβεί ως το 2025…

Να σας ενημερώσω λοιπόν…

Με τα ως τώρα δεδομένα και μέχρι να έρθουν οι πολυπόθητες εκλογές θα έχουν δημιουργηθεί 5-6 νέα κόμματα που θα έχουν τις ίδιες πάνω-κάτω απόψεις, θα λένε ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ για την κυβερνητική πολιτική και για όσα συμβαίνουν, έχοντας στην πραγματικότητα ελάχιστες και λόγο κατάστασης αμελητέες διαφορές μεταξύ τους.

Οπότε μαζί με τα ήδη υπάρχοντα εκτός βουλής κόμματα φτάνουμε τα 10…

Δεκάδες άτομα που μπορούν να συγκεντρώσουν κόσμο δεν θα εμπλακούν καθώς δεν θα υπάρχει κάποιος ισχυρός φορέας που να δείχνει ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ νίκης σε εκλογές. Η χώρα χρειάζεται κόμμα εξουσίας και όχι αντιπολίτευσης και το χρειάζεται ΤΩΡΑ. Όποιος πάλι ελπίζει σε ξεσηκωμό… ας αλλάξει στάση ύπνου, να δει κι’ άλλο όνειρο.

Ως αποτέλασμα αυτών, θα ακολουθήσουν με τον νέο Πτωχευτικό Κώδικα σχεδόν 500.000 κατασχέσεις φτωχοποιώντας αντίστοιχο αριθμό οικογενειών.

Πάνω από το 50% των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων θα κλείσουν και την ίδια ώρα ένα μέρος αγροτών και κτηνοτρόφων θα περάσουν πολύ δύσκολα επίσης.

Η κατάργηση των τελευταίων περιορισμών που άρχισαν τον Μάρτιο του ’20 θα γίνει στους πρώτους μήνες του 2025 και αυτή, ενώ η κατάργηση των μετρητών θα κοντεύει να ολοκληρωθεί.

Τηλε -εκπαίδευση, -εργασία, -αγορές ο νέος τρόπος ζωής και διασκέδασης.

Οι αλλοδαποί που θα λάβουν υπηκοότητα θα είναι αρκετά εκατομμύρια, ενω θα υπάρχει τουλάχιστων μία πόλη τους, δεκάδων χιλιάδων κατοίκων, σε κάθε νομό της χώρας.

Η Βουλγαρία θα έχει 10% υψηλότερους μισθούς από την Ελλάδα, ενώ ένα μεγάλο μέρος θαλάσσιας επικράτιας, ίσως και ενα μικρό γης, θα έχει χαθεί.

Κάπου στο ’25 θα ξεκινήσουν και συζητήσεις για “αυτονόμηση” περιοχών, ενώ πάνω από μισό εκατομύριο Έλληνες θα έχουν ή θα ετοιμάζονται να αλλάξουν χώρα, καθώς η επίσημη ανεργία θα είναι πάνω από 40%.

Αφήνω μια μικρή ελπίδα ζωντανή, να συμβεί το Θαύμα και τα 10 Πατριωτικά κόμματα αυτά που υπάρχουν και όσα δημιουργηθούν τους επόμενους μήνες, να “χωρίσουν τα χωράφια τους”, και να ενωθούν εγκαίρως και πρίν τις εκλογές σε έναν Φορέα, ωστε να κινητοποιηθούν μαζί του τα 10άδες άτομα που μπορούν να συγκεντρώσουν πάνω από 1.000.000 ψηφοφόρους σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 2 μηνών, φέρνοντας την ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Έχουμε την ατυχία να ζούμε στην χώρα που η λογική που επικρατεί είναι “Αν δεν είσαι μαζί μας, είσαι εναντίον μας”, και αυτό μας κρατάει μόνους και αδύναμους.

Η λογική που χρειαζόμαστε τώρα και επειγόντως είναι: “Ο εχθρός του εχθρού μου, είναι Φίλος μου.”

Μια χούφτα ατόμων θα βρεθούν εντός του 2021 με το μέλλον της χώρας στα χέρια τους και ας ελπίσουμε να τους Φωτίσει ο Ύψιστος να πράξουν το σωστό για το καλό του Ελληνισμού και της Ελλάδος. Δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για το αποτέλεσμα, αλλά Θαύματα γίνονται! όχι συχνά, αλλά συμβαίνουν.

Και τώρα κατάλαβα ρε Stranger γιατί ποτέ δεν έκανες κίνηση παρά τα στοιχεία που σου δώσαμε… Είμαστε ΛΙΓΟΙ αλλά όχι στον αριθμό. Ο τρόπος σκέψης, αυτός είναι ο Λίγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου