Breaking

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Δισαρχιερατική Θ. Λειτουργία την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο

Γίνεται γνωστό ότι την Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021, θα πραγματοποιηθεί Δισαρχιερατική Θ. Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονυσίου και συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεώς μας Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου.

Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας θα τελεσθεί Ι. Μνημόσυνο υπέρ ανα-παύσεως των ψυχών των πνευματικών πατέρων του Σεβ. Ποιμενάρχου μας μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου και μακαριστού Μητροπολίτου Χαλκίδος κυρού Χρυσοστόμου Α΄ (Βέργη) του εκ Πουλίτσης Κορινθίας καταγομένου. Επίσης θα τελεστεί το 40νθήμερον μνημόσυνο του μακαριστού Ευαγγέλου Καλλίρη, Εκκλησιαστικού Επιτρόπου του Καθεδρικού Ι. Ναού του Απ. Παύλου Κορίνθου.

Επισημαίνεται ότι λόγω των ισχυόντων μέτρων κατά της εξάπλωσης του Covid-19 και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των θρησκευτικών αναγκών των πιστών, θα πραγματοποιηθούν δύο (2) Θ. Λειτουργίες, στον ως άνω Ι. Ναό, η πρώτη έως τις 7:30 π.μ. και η δεύτερη, στην οποία θα λάβει χώρα η Δισαρχιερατική Θ. Λειτουργία και τα Ι. Μνημόσυνα, από 8:00 π.μ. έως 10:30 π.μ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου