Breaking

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Αυτή είναι η δίαιτα του στρατιώτη- Θα χάσετε μέχρι και 4,5 κιλά σε μία εβδομάδα [ΒΙΝΤΕΟ]

diet708

Η δίαιτα του στρατιώτη είναι σήμερα ένα από τα πιο δημοφιλή πλάνα διατροφής -με περιορισμένο χρονικό ορίζοντα εφαρμογής- στον κόσμο.

Με τη δίαιτα του στρατιώτη μπορείτε να χάσετε βάρος γρήγορα, ακόμα και 4,5 κιλά μέσα σε μία μόνο εβδομάδα. Αλλά κατά πόσο αυτή η διατροφή φέρνει τα αποτελέσματα που “υπόσχεται”; Είναι κάτι που αξίζει να δοκιμάσετε;

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτό το άρθρο εξηγεί όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για την λεγόμενη δίαιτα του στρατιώτη. Αλλά όπως έχουμε πει πολλές φορές, μην ακολουθείτε

ΠΟΤΕ κάποια δίαιτα απλά και μόνο επειδή μπορεί να “υπόσχεται” μεγάλη απώλεια κιλών. Να συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας για κάθε σημαντική διατροφική αλλαγή που θέλετε να κάνετε. Και μην ξεχνάτε ότι δεν υπάρχει “μαγικός τρόπος” να χάσετε κιλά. Καλή δίαιτα είναι μόνο η ισορροπημένη διατροφή που συνδυάζεται με τακτική σωματική άσκηση.

Τι είναι η δίαιτα του στρατιώτη;

Είναι μια άλλη ονομασία για μια αυστηρή δίαιτα 3 ημερών, η οποία ακολουθείται από ένα “διάλειμμα” 4 ημερών και ο κύκλος αυτός επαναλαμβάνεται συνεχώς για όσες εβδομάδες είναι εφικτό.

Οι υποστηρικτές της δίαιτας αυτής λένε ότι σχεδιάστηκε από διατροφολόγους στον στρατό των ΗΠΑ, προκειμένου να φτάνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα σε καλή φυσική κατάσταση. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι η δίαιτα του στρατιώτη δεν συνδέεται με οποιαδήποτε στρατιωτική υπηρεσία ή κυβερνητικό πρόγραμμα στις ΗΠΑ.

Πώς λειτουργεί η δίαιτα του στρατιώτη;

Για τις πρώτες 3 ημέρες, θα πρέπει να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής χαμηλών θερμίδων για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Δεν υπάρχουν σνακ μεταξύ των γευμάτων. Η συνολική πρόσληψη θερμίδων κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης είναι περίπου 1,100-1,400 θερμίδες ανά ημέρα.

Αυτό είναι χαμηλότερο από την κανονική πρόσληψη θερμίδων του μέσου ενήλικα. Για τις υπόλοιπες 4 ημέρες την εβδομάδα, ακολουθείται ένα λίγο πιο πλούσιο αλλά πολύ υγιεινό πλάνο που εξακολουθεί να βασίζεται σε χαμηλή πρόσληψη θερμίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου