Breaking

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Μια καινούρια μεγάλη εργολαβία για την κατασκευή αγροτικής οδοποιίας ξεκίνησε στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που ξεκίνησε από το Σέλκι Περαχώρας και οι εργασίες αφορούν στη «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις σε αγροτικούς δρόμους εντός των ορίων του Δήμου», προϋπολογισμού 799.800,00€.
Το έργο περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση εννέα τμημάτων του αγροτικού οδικού δικτύου, συνολικού μήκους 5.308,95 μ. που αφορούν σε υφισταμένες οδούς, με μικρή κυκλοφορία αγροτικών κυρίως οχημάτων και σχεδόν μηδενική κυκλοφορία βαρέων οχημάτων. Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις εξασφαλίζουν τη γρήγορη, απρόσκοπτη και ασφαλή πρόσβαση των συνδημοτών μας προς την αγροτική περιοχή όπου εξυπηρετούνται αγροτικές καλλιέργειες, ελαιώνες, κτηνοτροφικές μονάδες και αγροικίες της περιοχής. Επίσης, αποκαθίσταται η απορροή των ομβρίων από το σώμα της οδού, με αναδιαμόρφωση των κατεστραμμένων σήμερα πλευρικών τάφρων, όπου αυτό απαιτείται.
“Η βελτίωση της πρόσβασης σε αγροτικές οδούς συμβάλλει στην ενίσχυση της αγροτικής οικονομίας, τη στήριξη της επιχειρηματικότητας του πρωτογενή τομέα και συνδέεται με την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της γεωργίας και της κτηνοτροφίας. Πρόκειται για ακόμη ένα έργο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων όπου με την ολοκλήρωσή του θα καλυφθούν οι ανάγκες επικοινωνίας και η ασφαλέστερη μεταφορά αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων” δήλωσε ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου