Breaking

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Ρε πως αλλαζουν οι καιροι …..

Οταν βλεπεις τιτλο στο πρωτο θεμα ..Οι σιμπσον ειχαν προβλεψη τη θα φορεσει η Χαρις ..και στο προνιους ..Οι συμβολισμοι της ορκωμοσιας Μπαιντεν…τοτε λες κοιμηθηκα και ξυπνησα σε αλλη χρονογραμμη !!

Θελει δουλιτσα να γινεις αυτο που εθαβες για χρονια ..σαν συμβουλη το λεω!

Απο την αλλη ειναι μια εποχη που το να οικιοποιησαι ταση και πληροφορια φερνει καλα αποτελεσματα ιδιως οταν εχεις κανει τους πιονερους της πληροφοριας να φαινονται σαν παρακατιανοι και εσυ να εισουν παντα το πολιτικος ορθο παιδακι με της διαφημισεις της κρατικες κατω απο το τραπεζι !

Νεα εποχη , νεα γραμμη , νεα στρατηγικη ξεκαθαρα στο πεδιο , αλλαγη σε ολες της μορφες και ποσο λυπαμαι αυτους που ακομα δεν εχουν επιλεξει σε ποιο πεζοδρομιο πρεπει να σταθουν !..

Γερικο κοκκαλο και εγω πια , ισως με αλλες αντοχες και σε υπομονη και σε ενεργεια ..αρα πρεπει να γινει αλλαγη σκηνικου τελειως ..πρεπει να τους δειξουμε νεα κολπα που δεν εχουν ξαναδει !

Ειδες δουλεια που εκαναν οι Qιουδες ;..Οχι μονο ειναι υπευθυνοι για την λαθος αφηγηση πλεον για αυτον που λατρευαν..μιας και τα μυθευματα τους τον οδηγησαν και αυτον να τον λενε συνωμοσιολογο ενω σε παρα πολλα ειπε την αληθεια … αλλα πλεον στην συνειδηση ολων ο ορος “συνωμοσιολογος” παντρευτηκε με τον μυθομανη και τον δημιουργο ψευτικης πληροφοριας και ετσι συμπαρασυρεται και ο ελευθερος ερευνητης που κρινει και αμφισβητει οπως οφειλει καθε ελευθερος ανθρωπος να κανει..στο ιδιο τσουκαλι !

Καταφεραν να πετυχουν το ανεκδιηγητο οι Qιουδες … Να παρουν εναν κλασικο καπιταλιστη προεδρο που ανακαλυψε τα φουμαρα που πουλανε οι φιλελε γκλομπαλιστες και προσπαθησε για να βοηθησει την ΧΩΡΑ του (κανεις αλλος παραπανω στοχος) να τους παρακαμψει ..να τον κανουν να φαινεται σαν ενας μυθομανης , συνωμοσιολογος , επικινδυνος για την Δημοκρατια ..!

Δεν προεβλεψε βλεπεις ο Τραμπας οτι το αφηγημα τον πιο σκληρων οπαδων του θα του γυρισει μπουμερανγκ …μιας και τον επαιξαν στεγνα σε θεμα ψυχολογιας γνωριζωντας οτι τον γουσταριζε και λιγο τον κολακα του , γουσταριζε και λιγο το μυθο ..το ειχε στο σκαρι του !…

Τωρα λες Τραμπ και μεσα στο μυαλο των ανθρωπων ειναι ολη η μαλακια που καποιος αγνωστος Q δημιουργησε ..μια μυθολογια που εκαψε εκατομμυρια στην Αμερικη και στο κοσμο ..και τον λογαριασμο δεν τον πληρωνει ο αορατος Q …αλλα τον πληρωσε το Τραμπ…!

Τρελο κολπο γκροσσο…! Ο Τραμπ ποτε δεν ειπε τιποτα απο ολα οσα δημιουργησαν με πεποιθησεις και δηθεν αποσυμβολισμους, δηθεν κωδικες οι Qιουδες … αλλα σημερα τα εχει παντρευτει σαν να τα ειπε ..! Οτι ειπε ο σκληρος καπιταλιστης κολλητος της μαφιας Τραμπ το ειπε κα το εκανε ξεακαθαρα ..αλλα σημερα τιμωρειτε για το τι υπονοησε ενας αγνωστος και αορατος Q ..Πως σου φαινεται αυτο ρε φιλε ;.. Αλλος πινει αλλος κερναει !!!/…

Ξανα λεω τρελο κολπο …εσωτερικης διαμαχης του Ιερατειου οπου το ενα μερος κατατροπωσε λογω καλου διαβασματος στην ψυχολογια το αλλο μερος !…

Ναι μας συμφερε να συνεχισει ο Τραμπ αν ολα οσα ειχε πει τα εκανε πραγματικοτητα, αν στην πορεια δεν γινοταν απο το πιο ειρηνικος προεδρος του κοσμου ο πιο πολεμοχαρης .. αν αν ..! Αλλα την αληθεια και το τι συνεβη δεν πρεπει να του την στερησουμε ..!

Ειπε ξεκαθαρα οχι στην νεα ταξη πραγματων … το ειπε κατοπιν εντολης ; ΤΟ ειπε κατοπιν σχεδιου ; Ειδαμε ενα καταπληκτικο θιασο με μονο στοχο το στησιμο του παζλ στην επιθεση πανω στην πληροφορια και στην ελευθερια του λογου ;… Γιατι αυτα ειναι τα αποτελεσματα σε ολα οσα εγιναν… !

Ξερεις και πρεπει να καταλαβεις οτι καποια στιγμη πρεπει να βλεπεις το διαταυτα …στο τι τελικα εγινε και οχι τι δηλωθηκε ..γιατι ολα τα σεναρια εχουν μεσα λογια απο τους ηθοποιους αλλα στο τελος του εργου βλεπεις ποιος ηταν ο κακος η ο καλος ..! Και εδω που ειμαστε με ολα οσα συνεβησαν εχουμε αυτα …. ενα απολυτο μηδενικο σε οτιδηποτε εχει σχεση με το σταματημα της νεας ταξης πραγματων , μια τεραστια γερη ψηφο στη παγκοσμια πανδημια με την δημιουργια εμβολιου μεσα σε μηνες …και ενα πολυ πολυ θολο τοπιο ενοιων πια σε σχεση με την συνωμοσια , συνωμοσιολογους , ερευνητες , αληθινους η μη… ελευθερια λογου η οχι … !

Αυτο καταφεραν οι Q …και για μενα πλεον ειναι και προς μεγαλη ερευνα αν αυτοι ηταν οι αιτια που ο ΤΡαμπ εχασε… οσο και να σας ακουγεται παραξενο αυτο …! Οχι οσοι πιστεψαν το μυθευμα αλλα οι δημιουργοι του μυθευματος ..αυτο που στην ουσια καταφεραν να μπορει να πει ο αντιπαλος του Προεδρου της αμερικης ..τον προεδρο του ψευτη και μυθομανη ενω ειναι ακομα στην εξουσια…χωρις να εχει πει ψεματα ο προεδρος του αλλα μια ομαδα αγνωστη που επηρεασε τον Πλανητη γη !!..

Η πρωτη φορα στην ιστορια που οι πεποιθησεις και επεξηγησεις δηλωσεων αντι να ονομαστουν αρρωστημενη αποφενεια ..εγιναν το αορατο αφηγημα για να πλασουν μια εικονα ενος προεδρου…που εκανε το λαθος να μην την σταματησει απο την αρχη ..! Και πρωτη φορα στην Ιστορια οι μυστικες υπηρεσιες καταφεραν να συνδεσουν την υγιη αμφισβητηση με το ψεμα και τους σκοτεινους σκοπους ..που αυριο μαλλον θα παρουσιαστουν σαν μια επικινδυνη διαδικασια ωστε εσυ και εγω να μην συνεχισουμε να εχουμε ελευθερια, την ελευθερια του λογου μας !!..

Μαλλον δεν εχουμε τελειωσει ακομα με τους Q , 100% δεν εχουμε τελειωσει με αυτους που ειναι πισω απο τους Q ..και αν δεν υπαρξει συντομα διακριση και νους .. θα εχουμε πολυ μεγαλα προβληματα ολοι μας !

Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου