Breaking

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Αναζήτηση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

korinthosTV

Στις 7/1/2021 και ώρα 15:30, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ηρακλείου, η Μάγια (όνομα) Π. (επίθετο), 17 ετών, ελληνικής καταγωγής.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα και προέβη, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της Μάγια (ον.) Π. (επ.) κατόπιν αιτήματος των γονιών της.
Η Μάγια (ον.) Π. (επ.) έχει ύψος 1,65 μ., είναι εύσωμη, έχει μαύρα μαλλιά και πράσινα μάτια.
Φορούσε μαύρο κολάν, κόκκινη μπλούζα και καφέ μπότες. Φοράει γυαλιά μυωπίας.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρέχει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του σε ΚΑΘΕ παιδί που εξαφανίζεται στην Ελλάδα με την ίδια ένταση και μεθοδικότητα με στόχο ΠΑΝΤΑ τον εντοπισμό και την επιστροφή κάθε παιδιού θύματος εξαφάνισης σε ασφαλές περιβάλλον.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

Περισσότερες πληροφορίες:
Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης
«Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσες 116000»
e mail: 116000@hamogelo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου