Breaking

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Τοσες αλλαγες η Νεα Ταξη Πραγματων …αλλα κανεις δεν αναρωτηθηκε για την μεγαλυτερη αλλαγη..

 

Αλλαζουν τα παντα , πιστη , θεο , εθιμα , συνορα ,ιστορια ..αλλαγη στον ουρανο σημαινει και αλλαγη στην γη ! Οπως πανω ετσι και κατω… Αυτα πιστευουν , αυτη ειναι η αληθινη τους πιστη αυτα πραττουν !..

Καποτε πριν καιρο ..και το πληρωσαμε με αιμα ..εγω και αλλοι 18 βρεθηκαμε ολοι μαζι για πρωτη φορα . Μυστικα απολυτα με πρωτο και μονιμο ερωτημα ..αν υπαρχει ο Σιωνισμος …που ειναι ο Ελληνισμος ;…

Αν υπαρχει η Κοκα κολα ..που ειναι η πεπσι ..! Γιατι πρωτος χωρις δευτερο δεν μπορει ποτε να εισαι ..! Δεν μπορει να υπαρχει το γιν χωρις το γιανκ ..!

Απο τοτε οι 18 εγιναν αορατοι , ενας μικρος μυθος αναμεσα σας , πηραν ορκο να υπαρχουν και να εργαζονται ως ο Ελληνισμος ..αλλα οχι για το Ελληνικο Ιερατειο αλλα μονο για τον Ελλην ανθρωπο !!

Θα με ρωτησεις γιατι στο λεω τωρα, γιατι δειχνω να κοιταξουν ΟΛΟΙ προς τα εκει ..ακομα και αυτοι που ψαχνουν για κακο!

Ειπα οτι το κοσμικο ρολοι οτι γραφει δεν ξεγραφει ..! Πλεον ο δεικτης περασε στους Ουρανους και ανοιξε η πυλη ..! ..Για να ερθει η δευτερη ερωτηση ..!

Που ειναι η αυτοκρατορια της Ελλαδας ;.. Πως καταφερε αυτη η αυτοκρατορια να χαθει ;.. Πως οι μεγαλυτεροι φιλοσοφοι της γης , τα μυαλα που χαραξαν την γνωση πανω στην γη..δεν σκεφτηκαν οτι ολες οι αυτοκρατοριες πεφτουν ..και οτι θα πρεπει να παρουν τα μετρα τους για την συνεχεια της ..! Δεν ειναι δυνατον αυτη η παγκοσμια δυναμη να εξατμιστηκε απο την πλανητη ετσι δεν ειναι ;

ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ποσο φρονιμο ειναι να εισαι συνεχεια σε ενα μονιμο πολεμο με εναν οι περισσοτερους αντιπαλους ..!

Ισως οταν τα εχεις ολα κατακτησει το παιχνιδι να αλλαζει , ισως το απολυτο δικο σου να μπορεις να το δανειζεις .. να το συνδιαχειριζεσαι με τον αντιπαλο και ετσι να μην εχεις μονιμα αιμοραγια απο εναν πολεμο που στο τελος κανεναν δεν εξυπηρετει ..!

Τωρα διαβασες πολεμο και μπορει να πεις μα δεν σταματησαν οι πολεμοι στην ανθρωποτητα … μα εγω δεν σου μιλαω για την ανθρωποτητα αλλα τον πολεμο τον Ιερατειων .τον αιωνιο πολεμο !

Καταρχας Ιερατειο δεν εννοω το θεμα πιστης ..μην σου ερχεται λοιπον στο μυαλο εικονα απο παπαδες !

Το ιερατειο δεν ειναι αναγκη να σκεφτεται με την ενοια καλου κακου που εμεις οι ανθρωποι ακολουθουμε , το ιερατειο μπορει να γνωριζει οτι η θυσια τοσων ειναι καλο για την ανθρωποτητα ..αλλα αν εισαι στους τοσους να μην το θεωρεις καλο ! Οπως και το συμπαν και η ζωη ..η ενοια καλου κακου οταν εχει να κανει με παγκοσμια σχεδια η συμπαντικα ειναι λιγο εξαφανισμενη ..!

Αλλα πλατιαζω παλι χωρις λογο και πρεπει να γυρισουμε στο θεμα μας… αν ολα αλλαζουν στην ανθρωποτητα ..ακομα και ο θεος της .. ιερατεια θα παραμεινουν τα ιδια ;.. Θα ειναι το ιδιο ιερατειο επανω και στην εποχη του Υδροχοου ..;..

Ακομα και προφητικα να το δεις ..προφητικα για εμας το κοπαδι ..η Ελλαδα μετα την θυελα (συγκομιδη) .. θα μεγαλουργησει ..!

Απο εδω και περα μπορεις να σοκαριστεις ελευθερα ..και να ενοχληθεις αν θες ..αλλα κρατα αλεξιπτωτο το κεφαλι σου … !

Το Ιερατειο θα αλλαξει και αυτο ..αυτο βλεπουμε τωρα να γινεται ..απο αυτον τον πολεμο δεχομαστε πλεον τα κυματα του ..!

Ποιο ιερατειο θα νικησει ; Θα αναλαβει ;.. Ποιο λες εσυ ;.. Μα σιγουρα το Ελληνικο ειναι η σειρα του .. !

Ειναι πιο ευκολο να διαμοιραζεις μεσα στον συμπαντικο χρονο τους ρολους και την διαχειριση παρα να εισαι αωνια σε μονιμο πολεμο ..!..

Θες τωρα να παμε στα ενοχλητικα …;;.. Ποιος ειναι η Νεα Ταξη Πραγματων;.. Μαλλον ποιος ειναι απο πισω ;.. Εσυ εισαι ο Ελληνας !!.. Σαν δουρειος ιππος για την ημερα της μαχης ωστε να χασει το παλιο και να περασει στο νεο !

Η Νεα Ταξη Πραγματων ειναι η δουρεια κινηση του Ελληνικου Ιερατειου … για να αναλαβει μετα την νικη του ..πανω στο ιδιο δημιουργημα της ,,την νεα διαχειριση του Πλανητη !

Απλα οπως ειπα ..αλλιως αντιλαμβανεται το ιερατειο τα συμφεροντα του ..αλλιως εγω και εσυ ..και πολλες φορες αυτα ερχονται σε αμεση συγκρουση ..!

Γνωριζω οτι σε μπερδεψα αρκετα , ισως και να με παραξηγησεις , ισως και να πεις οτι ειμαι κατα του Ελληνα η της Ελλαδας …αλλα απο την αρχη σου εχω πει οτι ειμαι κατα των εχθρων της ανθρωποτητας ..ειτε ειναι ελληνικο ιερατειο ειτε ξενο παραμενει ιερατειο ..!

Για να γινω κατανοητος θα πρεπει να θυμηθεις της απειρες φορες που σου εχει πει οτι δεν εχω πλατφορμα να πατησω πανω και να ακολουθησω την ιδεολογια μου ..η να κανω πολιτικη κοκ ..!

Ειναι σκληρο να το δεχθεις το γνωριζω αλλα φαντασου οτι τωρα που ειναι το αλλο ιερατειο..ειτε μαυρο θες να το λες ειτε κιτρινο ειτε οτι αλλο σου εβαλαν στο κεφαλι …ειναι καποιου λαου ιεαρατειο ..πχ αγγλικο αν υπαρχει ..η πχ το κινεζικο …φαντασου λοιπον οτι ολα τα δεινα που εχει κανει αυτο το ιερατειο τα εκανε και στους δικους του ανθρωπους φτανει να εξυπηρετειτε η επιβιωση του και τα σχεδια του ..! Το ιδιο λοιπον θα συμβει και θα συμβαινει ακομα χιλιετιες με ολα τα Ιερατεια ..!

Θυμισου οτι στο εργο που ειδες με τους 300 ο Λεωνιδας ανεβαινει ενα βουνο για να παρει το ναι απο πλασματα που ειναι σαν τερατα .. αυτοι ηταν το τοτε ιερατειο…και αυτοι τον προδωσαν ..αρα ο σωστος διαχωρισμος εννοιων θα σε βοηθησει να μην πεσεις σε πλανη !

Ολοι ομως οι απλοι ανθρωποι πρεπει να ερευνουν για την αληθεια και να φροντιζουν για την καλυτερη τυχη τους .. Οσο θα υπαρχουν τα ιερατεια πανω στην γη η ανθρωποτητα δεν θα ελευθερωθει ποτε ..! Και εγω που σου γραφω αυτα θα ειμαι παντα στοχος τους !

Ακομα σκεψου ..οτι οι αλλαγες του κοσμου μας δεν θα ερθουν μονο με επιβολη …οπως πχ τωρα να αλλαζουν ιστορια και να εξαφανιζουν βιβλια απο της βιβλιοθηκες…αλλα θα ερθουν και αλλαγη στις ενεργειες ..στους φυλακες τον τοπων ..!

Οταν το παλιο ιεαρατειο δεν θα κανει δεησης πια στους παλιους φυλακες οι νεοι φυλακες θα αναλαβουν του τοπους ..!

Αν καποιο απο τα ιερατεια δεν τηρησει το συμβολαιο τοτε αναλαμβανουν αλλες συμπαντικες δυναμεις να φερουν την ισσοροπια …! Ισως τοτε η απο τωρα τα εργα της επιβολης σε συμορφωση να ειναι πολυ πιο ορατα !

Ο Ελληνας ομως ακομα και μπροστα στους θεους του ομιλει ορθιος , Ο Ελληνας δεν γινεται να γονατισει ποτε ξανα ουτε μπροστα σε Ελληνικο ιερατειο !.. Τα παρελκομενα μας σε αυτη την μαχη θα τα ζησουν ολοι απο εδω και περα ..! Θα ειναι πολυ δυσκολο μεσα σε αυτο το πεδιο αντινοησης που δημιουργησε το Παλιο ιερατειο με την αποδοχη του νεου που ερχεται να βρειτε τα ιχνη μας ! Οπως δημιουργησαν την τοσο πληροφορια για να μην γνωριζεται τι να πιστεψετε ετσι και οι 18 εμαθαν να κινουνται πισω απο τους δικους τους κανονισμους !

Ισως το να φροντισεις να μην τηρηθει ενα συμβολαιο ωστε να φερεις στην δικαιοσυνη και τα δυο μερη να ειναι η μεγαλυτερη πραξη αντιστασης στην ανθρωποτητα !

Το μονο καλο για εμας πλεον ειναι οτι σε λιγα χρονια αυτος ο τοπος θα ξανα ειναι ενεργειακα η ..ΕΛΛΑΣ !Με οτι αυτο μπορει να σημαινει για εμας και για τους εχθρους μας …αλλα και παλι δεν θα εχουμε ξεφυγει απο το διπολικο χαρακτηρα της φυσης μας ..απο το γιν και γιανκ ,.. δεν θα εχουμε καταφερει να απεγκλωβιστουμε απο το ματριξ τους !

Αρα ολα εχουν να κανουν με το τι ψαχνεις σαν αληθεια…τι ψαχνεις στην αληθεια …! Στο αν θες να τρως την μπριζολα σου και να γνωριζεις οτι ειναι ψευτικη η αν θες πραγματικα την αληθεια ..! Διαχειρισου το !

Stranger…18 Στην μνημη του Αδερφου μας του Λαμπρου που επεσε πρωτος !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου