Breaking

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΙΚΑΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ

 

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΙΚΑΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ

Πρώτη ανάρτηση στις 18/01/21

Εχθές σας δείξαμε την διαδήλωση στο κέντρο του Άμστερνταμ σε αυτό το άρθρο…

Ξύλο μεταξύ αστυνομίας και “παράνομων” διαδηλωτών στο Άμστερνταμ …εχθές είχαμε την υποψία ότι ήταν στημένη από τον ίδιο τον εχθρό και μερικά κορόιδα που λαδώθηκαν για να κουβαλήσουν μερικές Ναζιστικές σημαίες αλλά δεν μπορούσαμε να είμαστε σίγουροι.

Για τον κερατοφόρο Αντιφάκο στο Καπιτώλιο σας γράψαμε μέσα σε μια ώρα ότι ήταν στημένο και πέσαμε πιο μέσα στο Καπιτώλιο και απο τους Αντίφα. Φυσικά δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, αν είμασταν μέσα, δεν μας ενδιαφέρει να πέσουμε μέσα, γιατί διαβάζουμε μέσα από τις εικόνες και τα πρόσωπα, πόσο μαριονέτα είναι η μαριονέτα της εικόνας.

Σήμερα λοιπόν βρήκαμε και άλλα στοιχεία και βγάλαμε τα πορίσματα μας σαν παρανοικοί συνωμότες που είμαστε και θέλαμε να μοιραστούμε λίγες πληροφορίες μεταξύ μας. Εννοώντας τους πραγματικούς πατριώτες Έλληνες και τον ελληνισμό που καταδιώκεται από τα πολιτικά ανδρείκελα και άλλα χλιδάτα περιττώματα που πουλάνε όλη την Ελλάδα, την Μακεδονία, και καταστρέφουν τις ελληνικές επιχειρήσεις εδώ και δεκαετίες ώστε να πεινάσουμε και να χάσουμε την χώρα μας να εξισλαμιστούμε με δεκάδες πόλεις από ισλαμιστές. Οι ΚΑΤΑΡΑ-κούληδες και τα αριστερά υποπροιόντα είναι η αιτία.

Το χάος και η βία που θα δούμε όλοι σύντομα στους δρόμους είναι οργανωμένη από τον εχθρό, είδαμε την πρόβα στο Καπιτώλιο και εχθες στο Αμστερνταμ. Οι άλλες χώρες θα ακολουθήσουν.

Οι διαδηλώσεις είναι ανόητες γιατι ο εχθρός κάνει πρόβες και μετά ρίχνει τα σκυλιά του στον αγώνα, τους Μολοσσούς, τα Λυκόσκυλα και τις λουλούδες στους δρόμους για να ρυθμίσει την εξέλιξη ώστε να ξεσπάσει βία. Με την βια θα βρει την ευκαιρία να στις ρίξει. Η μάζα θα τους πει και μπράβο. Στην συνέχεια πλακώνει τους πάντες στο ξύλο και συντρίβει κάθε αντίσταση του όχλου.

Θυμάστε τους αγανακτισμένους; Θυμάστε τις διαδηλώσεις για την Μακεδονία μας;;; Τι σας έμεινε απο όλα αυτα και τι θυμάστε; Αγανάκτιση, απελπισία, απογοήτευση και σαν αποτέλεσμα αποπροσανατολισμός. Αυτή είναι η συνταγή και το αποτέλεσμα των διαδηλώσεων…γιατί ο εχθρός είναι πανούργος και θα κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία, θα σας φθείρει με τις τεχνικές του και το μονοπώλιο της είδησης. Τους λαδώνει όλους.

Οι διαδηλώσεις λοιπόν είναι ανόητες, γιατί μπορείς να τις πυροδοτήσεις με χιλιάδες ελεγχόμενα και λαδωμένα κοπρόσκυλα που θα έκαναν τα πάντα για να υπερασπιστούν αυτόν που τα ταίζει. Ο εχθρός είναι πάντα μερικά βήματα πιο μπροστά, είναι οργανωμένος, έχει την τέλεια τεχνολογία με το μέρος του και έχει το μονοπώλιο της βίας, τα φρούρια αστυνομικούς, τα πιο ηλίθια και ανίκανα κατασκεύασματα της φύσης.

Είναι ανόητο να πας να τα βάλεις με κοπρόσκυλα του συστήματος φορτωμένους με κιλά από δακρυγόνα, βόμβες, κανόνια νερού και γκλοπ. Από το ξύλο που θα φας θα είσαι στο τέλος ασήκωτος, άσε που θα σε σακατέψουν ή θα σε φυλακίσουν εφόσον το δικαστικό σύστημα είναι με το μέρος τους και φτιάχνουν και τους νόμους.

Τι κάνουμε λοιπόν τώρα που το ΧΑΟΣ θα φέρει ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ οργανωμένες από τον εχθρό που σκοπεύει να μας φυτέψει σε γλάστρα για εωτερικούς χώρους; Χωρίς πολύ νερό ή λίπασμα.

Η λύση είναι τσάμπα για όλους μας, όσους έχουν μυαλό και όρεξη να ζήσουν ελεύθεροι όπως τους γέννησε η ΜΗΤΡΑ της ΙΕΡΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ τους.

Οργανώνουμε το δικό μας μονοπώλιο, με έκδοση ελληνικού χρήματος για την ανταλαγή προιόντων πριν ο ΕΧΘΡΟΣ κλείσει τις τράπεζες του. Θα εξαφανίσει με ένα τεράστιο μπαμ το ρευστό και θα περάσει σε ηλεκτρονικό χρήμα. Θα κλέινει τους λογαριασμούς όσον δεν είναι δικοί του, δεν μπολιάζονται με χημεία και δεν θέλουν να μπουν σε γλάστρα εσωτερικού χώρου.

Βγαίνουμε από το σύστημα τους, με δικό μας νόμισμα και καταστρέφουμε την φυλακή του εχθρού με το μονοπώλιο του ευρώ για να μας βιάζει ηλεκτρονικά και απόλυτα ελεγχόμενα. Το χάος θα είναι τεράστιο γιατί το πάνε για ΜΕΓΑ ΡΙΣΕΤ, την γέννα που σας έχουμε ξανα γράψει, καταστρέφοντας όλες τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Εαν είχες δικό σου νόμισμα θα έμπαινες σε καραντινα; Θα φόραγες μάσκα; Θα ζούσες με 200-300 ευρώ ή με περισσότερα;

Όλα είναι δυνατά με εναλλακτικά σχέδια νομίσματος. Αρκεί να πιστέψετε ότι εσείς οι ίδιοι θέλετε την μοίρα, στα χέρια σας.

KORAKAS NEWS</a
>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου