Breaking

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Build Back Better το ειπαν …αλλα αυτο ειναι απο την μερια της Ελιτ ..

 

ΔΕκα χρονια γραφω οτι ο πολιτισμος μας εχει μονο μια λυση ,…να γυρισει πισω 100 χρονια ωστε εμεις οι ανθρωποι να επαναδιαπραγματευτουμε την σωστη και ηθικη εξελιξη του πολιτισμου μας ..!

Αυτοι απο την μερια της εξουσιας τους και του συμφεροντος τους το ειδαν …το καταλαβαν ..ειδαν οτι μπροστα εχει βραχια ..αλλα πως θα ηταν δυνατον να παρουν την αποφαση που θα κοστιζε στις τσεπες τους; Δεν το κανουν για το καλο της ανθρωποττητας αλλα για το καλο της διατηρησης της ανισοτητας και της προφυλαξης στα δικα τους κεκτημενα μονο!

Ηταν και ειναι μαχη ..Αυτος που θα δημιουργησει το πεδιο της μαχης θα κερδισει ..το θυμασαι; Θα επρεπε εμεις οι ανθρωποι να ειχαμε καταφερει την αυτοοργανωση μας και την αλλαγη νοοτροπια ωστε να ειχαμε επιβαλει στο συστυμα την στροφη προς τα πισω … , την καθυστερηση της “εξελιξης” ωστε να μπουν σωστοι κανονες , ωστε να ελεγχθουν οι βασεις της ηθικης στην επιστημη , οι βασεις και τα πραγματικα οραματα της ανθρωποτητας , να προσδιοριστουν απο την αρχη οι αξιες και να δημιουργηθουν νεες συμβασεις αληθειας ….ωστε να μπορουμε να προχωρησουμε ξανα μπροστα χωρις να χρειαζεται η θυσια που βολευει μονο τους εκλεκτους και την γραμμη του μπλε αιματος ! !

Δεν το πετυχαμε , ειναι πολυ μεγαλο το καρκινωμα του πολισμου ωστε διασπαρτες και χωρις οπλα φωνες να γινουν νεα πληροφορια και συνειδηση , βαλε και τον ευκολο πολεμο που μπορει η ελιτ να κανει και να …ειμστε στην ιδια αντιληψη και αναγκη μονο που και αυτη την φορα την χρισημοποιουν οι ιδιοι ΄…προς δικο τους οφελος .!

Μιλανε για build back better οπου ειναι το Great resset … μιλανε για πληροφορια και αναγκη που εσυ το εμαθες δεκα χρονια πριν .. Ο πρωθυπουργος σου πλεον διαβαζει αυτο τον χρονο βιβλιο για να κατανοησει το προβλημα …για να ακουσει και να δεχθει πληροφορια απο την Ελιτ πανω στο ιδιο αφηγημα που απασχολει και την ανθρωποτητα … !Εμεις ειμαστε συνομωσιολογοι ομως και αυτοι ειναι ..σοβαροι και καταξιωμενοι , επιστημονες και μεγαλοι ανδρες ..!

Και εδω ξανα παρουσιαζεται η υπεροντοτητα πληροφοριας και μαστιγωνει .. ! Να το εχεις δειξει πριν δεκα χρονια σαν προβλημα ..να μην σε ακουει κανεις και τωρα να ακολουθουν απο το δικο τους μετεριζι και συμφερον αυτο που λες δεκα χρονια ..ειναι ακριβως το προβλημα του πολιτισμου .. να γεννας καθε μερα δις σε πληροφορια ..να μπορεις να την αποθηκευσεις και οχι να την επεξεργαστεις ..και οταν μετα απο δεκα χρονια γινει με καποιο τροπο η επεξεργασια να ακουμπαει μονο την Ελιτ και το συμφερον και οχι την ανθρωποτητα .!

Ενδιαμεσα και σε ολα τα σταδια τοσα χρονια χαροτογραφησαμε τον τροπο που θα φτασουμε στην δηθεν “αναγκη” ..ακομα και για το ποτε θα σκασουν την πανδημια ειπαμε ..αλλα την πληροφορια που θα μιλαει με την δικη μας γνωση θα την λαβει το 98% πλεον μεσα απο την αφηγηση του συστηματος ..διαστρεβλωμενη κατα το δοκουν ωστε οι γραμμικοι των θερμοκηπιων γνωσης να εχουν αποψη για το τι ειναι τι ..και τι πρεπει και τι οχι ..! Να μιλας μαζι τους και να σε κοιτανε σαν παρακατιανο επειδη αυτοι δεχθηκαν αυτο που εσυ εφερες στο φως πριν χρονια ..επειδη το ειπε πλεον με ομορφα λογια ο συστημικος δημοσιογραφος , πολιτικος μαριονετα κοκ κοκ..αλλα να ειναι απολυτα διαστρεβλωμενο χωρις καμια ουσιαστικη δυναμικη να πρσφερει λυση στον μαλακα ανθρωπο αμεναντι σου που το υποστηριζει!!!

Τους ενδιαφερει το Build back better για να σωσουν το νομισματικο τους συστημα …το δολοφονικο μας συστημα δημιουργιας κερδους απο το χρεος ..και οχι να αλλαξουν την αδικια , να αλλαξουν τα δεδομενα πανω στην ζωη της ανθρωποτητας , τους μαθαινουν ..σε αυτα τα μαρουλια εξουσιας που εχουν σαν υπαλληλους να σκεφτονται με μονο μια μορφη σκεψης ..αυτη την μορφη των σκλαβων που πριν δεκαδες χιλιαδες χρονια οι προγονοι τους ορκιστηκαν σε υποταγη στους θεους απο τα αστερια και στην γραμμη αιματος των ιερατιων ..>!

Ειναι επιλογη η υποταγη και η σκλαβια μας , …εγω επιλεγω να μην εχω κανεναν ορκο υποταγης σε κανεναν και ετσι απελευθερωσα το πνευμα μου και την ενεργεια μου ..! Μαλλον πρεπει να το διαχειριστεις και εσυ αυτον τον φυτεμενο σπορο μεσα σου …να διαχειριστεις αν θες να συνεχιζεις να εισαι ο ορκισμενος σκλαβος στα ιερατεια τους ..!

Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου