Breaking

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Η απόρρητη έκθεση της CIA για τον Χίτλερ: «Είχε μικρό μόριο, κοιμόταν με την ανιψιά του και του άρεσε να τον κλωτσούν κατά τη διάρκεια του σεξ»


χιτλερ

Ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν υπεύθυνος για τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων πριν και κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου.

Κατά τη διάρκεια της κυριαρχίας του στη Γερμανία, ο δικτάτορας φυλάκισε εκατομμύρια Εβραίους άνδρες, γυναίκες και παιδιά στα τρομακτικά στρατόπεδα θανάτου, δολοφονώντας τους σε θαλάμους αερίου.

Ακόμα και τώρα, 75 χρόνια μετά το τέλος του βάναυσου πολέμου, στρατόπεδα συγκέντρωσης όπως το Μπέργκεν-Μπέλσεν και το Άουσβιτς εξακολουθούν να φέρουν τα σημάδια των φοβερών φρικαλεοτήτων που συνέβησαν εκεί. Μόλις συνειδητοποίησε την ήττα του, αυτοκτόνησε μαζί με τη σύζυγό του, Εύα Μπράουν.
Αλλά τι θα μπορούσε να μετατρέψει ένα μικρό αγόρι από την Αυστρία σε έναν από τους πιο απεχθείς ηγέτες στον κόσμο; Ένας ψυχολόγος πίστευε ότι είχε την απάντηση.

Το 1943 ανατέθηκε στον καθηγητή του Χάρβαρντ Δρ Χένρι Μάρεϊ από το Γραφείο Στρατηγικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ – πρόδρομος της CIA- να μελετήσει την προσωπικότητα του Αδόλφου Χίτλερ.

Η έκθεσή του που αποτελείται από 240 σελίδες, είναι ιδιαίτερα σκληρή και αναφέρεται σε ένα παιδί που έχει υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά από τον τυραννικό πατέρα του και την εμμονή του με τη μητέρα του.

Ο Χίτλερ λέγεται κάποτε ότι έπιασε τους γονείς του να κάνουν σεξ, κάτι που τροφοδότησε την αγάπη του μόνο για τη μητέρα του και το μίσος του για τον πατέρα του.

Ο Δρ Μάρεϊ αποκάλυψε τις ανατριχιστικές σεξουαλικές συμπεριφορές του Χίτλερ – και τις φυσικές παραμορφώσεις – που τον έκαναν να πιστέψει ότι ήταν ένας ασήμαντος άνθρωπος.

Περιέγραψε τον ναζί ηγέτη ως «απόλυτο ράκος» που ήταν «ανίκανος για φυσιολογικές ανθρώπινες σχέσεις». Συγκεκριμένα, έγραψε: «Είναι αδύνατο για πάντα να ελπίζουμε για έλεος ή ανθρώπινη μεταχείριση από αυτόν».
Ο Αδόλφος Χίτλερ με τη σύζυγό του Εύα Μπράουν / Φωτογραφία: Getty Images
Ο ψυχολόγος πιστεύει ότι τα συναισθήματα ανεπάρκειας του Χίτλερ ξεκίνησαν όταν ήταν ακόμη παιδί. Ήταν ένας μικρός, άρρωστος και αδύναμος νεαρός που αρνήθηκε ακόμη και να πάει στο σχολείο επειδή δεν ήταν τόσο έξυπνος ή ψηλός όσο οι συμμαθητές του.
Η μητέρα του Χίτλερ λέγεται επίσης ότι είχε κακομάθει τον γιο της όταν ήταν μικρός, επιτρέποντάς του να εγκαταλείψει το σχολείο. Δεν αναγκάστηκε να συμμετάσχει σε οποιοδήποτε σπορ ή χειρωνακτική εργασία και απορρίφθηκε πολλές φορές όταν προσπάθησε να ενταχθεί στον αυστριακό στρατό.

Το προβληματικό αγόρι ανέπτυξε ένα διεστραμμένο έντονο ενδιαφέρον για την «βάρβαρη δύναμη, τη φυσική δύναμη, την αδίστακτη κυριαρχία και την στρατιωτική κατάκτηση».
Ο Χίτλερ από μικρός ενδιαφερόταν για την «ωμή» εξουσία / Φωτογραφία: ΑΡ
Οι άρρωστες επιθυμίες του εκδηλώθηκαν επίσης στην προσωπική του ζωή. Ο Χίτλερ ξεκινούσε καταχρηστικές σχέσεις με γυναίκες, τις οποίες αγαπούσε να ταπεινώνει, σύμφωνα με τον Δρ Μάρεϊ.

Πρώην σεξουαλικοί σύντροφοι των Ναζί δήλωσαν στον Δρ Μάρεϊ, ότι ο Χίτλερ ήταν ανίκανος να ολοκληρώνει τις σχέσεις τους με έναν κανονικό τρόπο. Η έκθεση ισχυρίζεται ότι ο Χίτλερ είχε ένα μικρό πέος και μόνο έναν όρχι, καθώς επίσης και κάποιες παράξενες σεξουαλικές φαντασιώσεις.

Σύμφωνα με τον Δρ Μάρεϊ, στον Χίτλερ άρεσε να αφοδεύουν οι γυναίκες πάνω του, ενώ απολάμβανε να τον κλωτσούν κατά τη διάρκεια του σεξ. Λέγεται ότι η Γερμανίδα σταρ Ρενάτε Μιούλερ, έπρεπε να κλωτσά τον Χίτλερ ενώ αυτός ήταν ξαπλωμένος στο πάτωμα, αφού είχαν κάνει σεξ. Το 1937, η Μιούλερ αυτοκτόνησε.

Η Ρενάτε Μιούλερ
Η έκθεση αναφέρει: «Αυτή την αδυναμία, πρέπει να την αναγνωρίσουμε ως υποκίνηση για εξωφρενική λαχτάρα για υπεροχή. Ανίκανος να δείξει ανδρική δύναμη μπροστά σε μια γυναίκα, είναι υποχρεωμένος να το αντισταθμίσει επιδεικνύοντας αξεπέραστη δύναμη ενώπιον των ανδρών στον κόσμο γενικά».

Ακόμα και η οικογένειά του δεν ήταν ασφαλής από τις διαστροφές του Χίτλερ, σύμφωνα με τον Δρ Mάρεϊ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο Γερμανός δικτάτορας έκανε σεξ με την ίδια του την ανιψιά. Πιστεύεται μάλιστα, ότι αυτή το είπε στον υποστηρικτή των Ναζί Οτο Στράσερ (Otto Strasser), ο οποίος εγκατέλειψε το κόμμα λίγο αργότερα.

Ο Χίτλερ με τα «νεκρά μάτια», ο οποίος επίσης αντιμετώπιζε προβλήματα με τις παλάμες του, καθώς ίδρωναν συνέχεια, λέγεται ότι εστίασε το μίσος του στους Εβραίους μόνο και μόνο επειδή ένιωθε ότι ήταν ένας εύκολος στόχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου