Breaking

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Αποφυλακίστηκε η Ρουμάνα πόρνη που έκλεψε τα κοσμήματα της Ecclestone! Με Rolls Royce έφυγε από τις φυλακές (ΦΩΤΟ)

 111

Απελευθερώθηκε η Ρουμάνα πόρνη Μαρία Μέστερ, 48 ετών, που είχε συλληφθεί επειδή φορούσε διαμαντένια σκουλαρίκια αξίας 3.250 λιρών, που είχαν κλαπεί από την επιδρομή στο σπίτι της κληρονόμου Tamara Ecclestone, που είδε κοσμήματα 25 εκατ. λιρών να κάνουν «φτερά».


Η Μέστερ έμεινε 11 μήνες στη φυλακή, επειδή είχε αρνηθεί να δώσει στους αστυνομικούς το PIN του κινητού της, επιλέγοντας να προστατεύσει τους υψηλού προφίλ πελάτες της. Σε κάθε περίπτωση, υποστήριξε ότι τα κοσμήματα της δόθηκαν ως δώρο για υπηρεσίες συνοδείας που προσέφερε. Πλέον, έχει να αντιμετωπίσει τη δίκη της, για συνωμοσία διάρρηξης.
Βγαίνοντας από το δικαστήριο του Δυτικού Λονδίνου, όπου αποφάσισε την αποφυλάκισή της, η Μέστερ κάπνισε ένα τσιγάρο και επιβιβάστηκε σε μία μαύρη Rolls Royce.

 

Το κόσμημα που την έμπλεξε στη ληστεία

Η στάση της επικρίθηκε από τους εισαγγελείς, που υποστήριξαν ότι η άρνησή της να δώσει το PIN προκαλούσε καθυστέρηση στη δίκη. Όμως η ίδια δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να αποκαλύψει την ταυτότητα των πελατών της.

Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν η 48χρονη δημοσίευσε στο Facebook μία φωτογραφία με σκουλαρίκια και ένα κολιέ, που ανήκαν στην κλεμμένη συλλογή της κληρονόμου της Formula 1. Στο δικαστήριο ακούστηκε ότι πιθανόν γνώριζε ότι ήταν προϊόντα εγκλήματος.

Ωστόσο, η Μέστερ αρνήθηκε να δώσει πρόσβαση στο κινητό της και η αστυνομία προσπαθεί να σπάσει τον κωδικό. «Δεν το σκέφτομαι, δεν δίνω το PIN» ξεκαθάρισε η ίδια, αν και ο δικαστής θεώρησε ότι οι επικοινωνίες της σχετίζονται με τη δίκη.

«Φοβόταν ότι η αστυνομία θα μάθαινε τους πελάτες της»

Ο δικαστής μάλιστα είπε ότι «κατάλαβα ότι ο λόγος που πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση ήταν ότι φοβόταν ότι η αστυνομία θα μάθει τη βάση πελατών της. Δεν μπορώ να υποθέσω τι θα αποκάλυπτε ή δεν θα αποκάλυπτε το τηλέφωνο. Ωστόσο το περιεχόμενο του κινητού είναι καθαρό και σημαντικό μέρος της έρευνας για την κλοπή και πιθανή πηγή πληροφοριών», κάτι που απετράπη λόγω της στάσης της.

Χρησιμοποιώντας τα λόγια της, ο δικαστής της είπε ότι είχε επιλέξει έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής, θεωρώντας τους άντρες ως «χρυσές χήνες» για να πάρει ό,τι μπορούσε απ’ αυτούς. Ωστόσο, σημείωσε ότι γνώριζε ότι συνδέεται με εγκληματίες και δεν την ένοιαζε από πού έχουν οι πελάτες της τα χρήματά τους, αρκεί να έπαιρνε το μερίδιό της, ενώ χαρακτήρισε «υπολογισμένη» την απόφασή της να μην δώσει το Pin.

Ο γιος της Εμίλ-Μπόγκνταν Σαβάστρου, 40 ετών, ο Σορίν Μαρκοβίτσι, 53 ετών και ο Αλεξάντρου Σταν 58 ετών, αφέθησαν επίσης ελεύθεροι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου