Breaking

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021

Ο Φαύλος κύκλος της υποδούλωσης 1

 

Αυτοί που κυβερνούν τον κόσμο εωσφοριστές-σιωνιστές, έχουν τελειοποιήσει τις τεχνικές τους σε βάθος γεννεών.

Κάποτε χρειαζόντουσαν άτομα σαν τον Χίτλερ ή τον Μάο.

Τώρα έχουν απλά τα ΜΜΕ. Και χτυπάνε σε βασικά ένστινκτα του ανθρώπου όπως η υγεία, οικολογία ή τροφή. Και τα πάθη φυσικά γιατί όπως προφητικά έγραψε ο ποιητής- φιλόσοφος Günther Anders:

“Για να καταπνιγεί κάθε εξέγερση πριν ακόμη προλάβει να εκδηλωθεί, δεν απαιτούνται βίαια μέσα. Οι χιτλερικές μέθοδοι είναι ξεπερασμένες. Αρκεί να δημιουργηθούν εξαρτήσεις τόσο ισχυρές, ώστε η ιδέα και μόνο της εξέγερσης να μην έρχεται στο μυαλό κανενός.

Θα ήταν ιδανικό η διαμόρφωση των ατόμων να ξεκινάει από την ώρα που γεννιούνται, με τη συρρίκνωση των έμφυτων ικανοτήτων τους. Κατόπιν, η εξάρτηση θα θωρακιστεί με τον δραστικό περιορισμό της παιδείας, προσανατολισμένης στην επαγγελματική εκπαίδευση. Ένα ακαλλιέργητο άτομο έχει στενό ορίζοντα σκέψης και όσο η σκέψη του περιορίζεται σε ασήμαντες ασχολίες, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να εξεγερθεί. Πρέπει να δημιουργηθούν προϋποθέσεις, ώστε η πρόσβαση στην πραγματική γνώση να γίνει ολοένα δυσκολότερη για τους πολλούς. […]

Θα χρησιμοποιείται η πειθώ και όχι η ωμή βία. Θα προβάλλονται μαζικά, μέσω της τηλεόρασης, «ψυχαγωγικά» προγράμματα που θα κολακεύουν πρωτίστως το συναίσθημα και τα ένστικτα. Το πνεύμα θα απασχολείται με ό,τι ελαφρύ, ασήμαντο, παιδαριώδες. Σε ένα περιβάλλον ακατάσχετης φλυαρίας με αδιάκοπη μουσική υπόκρουση, η ανάπτυξη της σκέψης θα παρεμποδίζεται. Το σεξ θα τεθεί στην πρώτη γραμμή των ανθρωπίνων ενδιαφερόντων — δεν υπάρχει καλύτερο κοινωνικό ηρεμιστικό!

Γενικά, θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να αποβάλουν τη σοβαρότητα από την ύπαρξη, να γελοιοποιήσουν τα υψηλά ιδανικά, να καλλιεργήσουν μια διαρκή απολογία της ελαφρότητας, έτσι ώστε η διαφημιστική ευφορία να γίνει το μοντέλο της ανθρώπινης ευτυχίας και υπόδειγμα της ελευθερίας. […]

Ό,τι αποκοιμίζει τη διαύγεια του μαζικού ανθρώπου είναι κοινωνικά ωφέλιμο, ό,τι απειλεί να τον αφυπνίσει πρέπει να διακωμωδηθεί, να καταπνιγεί, να καταπολεμηθεί. Κάθε θεωρία που θα αμφισβητεί το σύστημα, πρέπει να καταδικάζεται ως ανατρεπτική και τρομοκρατική, το ίδιο κι εκείνοι που την υποστηρίζουν”

Αυτό ακριβώς βλέπουμε εμείς σήμερα. Μία κοινωνία αποχαυνωμένη από τις ανέσεις, τα πάθη, την άγνοια και την τρυφηλότητα. Οι αξίες όλες σατυρικά εξουθενωμένες απ τον Μηδενισμό. Σαχλά σόου στην τηλεόραση που αποχαυνώνουν τις μάζες και τις αφήνουν να παραλληλούν στο λήθαργο τους. Σόσιαλ μήντια όπου παίρνουν τεχνητά ψήγματα ναρκισσιστικής αποδοχής και ψευτο-κοινωνίας. Βιντεοπαιχνίδια και ροκ μουσική όπου διοχετεύουν τις επαναστατικές ενέργειες τους παράγοντας το απόλυτο τίποτα. Άντε και καμία πορεία, αφού πρώτα όμως φυσικά στείλουμε μήνυμα στην κυβερνησούλα μας μη φάμε και κανά πρόστιμο. (Αν και στις πιο μεγάλες οργανώσεις στυλ ΠΑΜΕ δεν ρίχνουν τίποτε γιατί είναι κατα-δικά τους παιδιά.)

Χωρίς Παιδεία και Αξίες, δεν μπορεί να υφίσταται Επανάσταση και Ελευθερία. Δεν έχεις καν την ευχέρεια διάκρισης της υποδούλωσης σου.

 

Ο Κένεντυ είχε πεί πολλά γιαυτό και τον βγάλαν απ τη μέση. Μεταξύ αυτών παραδέχτηκε ότι οι φαρμακοβιομηχανίες  είναι ισχυρότερες σήμερα από το πετρέλαιο ή τα κτηματομεσιτικά. Ο Ρότσιλντ είχε διαβλέψει πολύ καλά τι δυνατότητες ανοίγονταν με την Έκθεση Κάρνεγκυ, και την κατάργηση της παλιάς ιατρικής για να την αντικαταστήσουν με την φαρμακοκεντρική προσέγγιση. ήταν η κίνηση ματ στο σιωνιστικό παιχνίδι παγκόσμιας κυριαρχίας. Εταιρείες σαν την Βαyer που ήταν υπεύθυνες για τερατώδη ανθρωποπειράματα από τους γενοκτόνους που τις διοικούσαν. Και τώρα δέχεστε και τα εμβόλια τους.

Αλλά πως να μην σε πείσουν ότι τους χρειάζεσαι απελπισμένα? Αφού βλέπεις το παιδί σου αρρωσταίνει και ούτε η πενικιλίνη δεν το πιάνει. Έχουν απτές αποδείξεις της αναγκαιότητας τους. Όμως πως προέκυψαν όλα αυτά?

Πως είναι δυνατόν το παιδί σου να έχει υπερβακτήρια και να έχει αναπτύξει αντίσταση στην πενικιλίνη ενώ δεν την πήρε ποτέ πριν?

Μήπως γιατί το μοσχάρι που το ταίζεις είναι το ίδιο γεμάτο στα αντιβιοτικά και τις ορμόνες? Γιατί ένα εξαντλημένο από θρεπτικά συστατικά έδαφος λόγω βιομηχανίας, καθιστά τα κοπάδια ανοιχτά σε μολύνσεις. (Συν τις απάνθρωπες συνθήκες εγκλεισμού και τροφή GMO καλαμπόκι/στάρι αντί για χόρτα). Που με τη σειρά τους παρακαλούν για χρήση αντιβιοτικών στα ζωντανά  τα οποία η κάθε Bayer με χαρά τα σπρώχνει. Που με  την σειρά τους πάνε στο πιάτο τους παιδιού σας.

Ώπα? Έπαιρνε αντιβιοτικά μια ζωή και δεν το ήξερες ε*? (Συν τα χλώριο/φθόριο/κάδμιο απ τον νερό. Συν τα χημικά καθαριστικά σπιτιού. Σύν τα βαρέα μέταλλα/νευροτοξίνες, οπότε πάει και σκέψη, πάει και πέψη, πάνε όλα. Άμα φθαρεί και η επικοινωνία με το vagus nerve που συνδέει τον άξονα εγκέφαλο-έντερο, καλά κρασιά. Συν τα ξενο-οιστρογόνα και μικροπλαστικά που τα βρίσκουν μέχρι και σε πλακούντες εγκύων σήμερα και πάει λέγοντας. (Που πάει να πει τα μωρά σας γεννιούνται προσβεβλημένα, συν τις μεταλλάξεις που κληρονόμησαν από εσάς)).

*Να για παράδειγμα λοιπόν τι σκοτώνει τα ωφέλιμα βακτήρια στην χολή σου, που παράγουν την b12 και γίνεσαι μετά αναιμικός, δεν παράγεις καλά χολή και οξύ στομάχου, δεν πέπτεις καλά το κρέας, τραυματίζεις τις εντερικές λάχνες σου, περνάνε μέσα στην κυκλοφορία ανοσογόνα και μετά νάτα και τα αυτοάνοσα και να κάθε είδους παρακμή.

Ένας φαύλος αυτοτροφοδοτούμενος κύκλος. Αλλά δεν γνώρισες και τίποτε άλλο, οπότε σε πείθουν ότι όντως το σώμα σου είναι βλαμμένο και ανάξιο να διαχειριστεί το περιβάλλον του. άρα είσαι υποχρεωμένη/νος να πάρεις τα δικά τους πατενταρισμένα σκευάσματα από παράγοντα του πετρελαίου κλπ.

Γιατί νομίζεις κόπτονται τόσο πολύ να πάρουν τις καλλιεργίσιμες εκτάσεις της γης τύποι σαν τον Βασιλάκη τον Πύλες που αγόρασε μισό εκατομμύριο στρέμματα, και να επιβάλουν παντού τα μεταλλαγμένα και τα εμβόλια τους? Θα ελέγχουν την γονιδιοδομή σας για γεννεές 14. Αλλά όχι, αυτοί τα κάνουν όλα για το καλό σας. Εμείς είμαστε οι ψεκασμένοι μην το ξεχνάμε… .

Συνεχίζεται… .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου