Breaking

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Ραγδαίες εξελίξεις! Έδιωξαν από το σίριαλ τον 37χρονο ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμό

καμερες

Την Παρασκευή η κατάθεση του…
Αθώος δηλώνει ο 37χρονος ηθοποιός, τον οποίο παρουσιάζει ως κακοποιητή του ο Δημήτρης Άνθης. Ο δικηγόρος του Μανώλης Ροδουσάκης, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και επισήμανε πως η έγκληση που έχει δεχτεί είναι αβάσιμη.

Σημείωσε πως ο εντολέας του γνωρίζει τον άνθρωπο που τον καταγγέλλει και υπήρξε ερωτική συναίνεση μεταξύ δύο ενηλίκων με απόλυτη συναίνεση, ενώ αποκάλυψε πως τη Δευτέρα ο 37χρονος απολύθηκε από το πασίγνωστο σίριαλ στο οποίο εμφανιζόταν.

«Ήταν εργαζόμενος μέχρι χθες, καθώς λόγω καταγγελίας και της φήμης ότι θα υπήρχε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του, απολύθηκε από τη δουλειά του από το πασίγνωστο σίριαλ στο οποίο εμφανιζόταν αυτήν την εποχή», ανέφερε ο κ. Ροδουσάκης και τόνισε πως δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Την Παρασκευή για κατάθεση
Την ερχόμενη Παρασκευή, ο κ. Ροδουσάκης θα μεταβεί μόνος του στο αστυνομικό τμήμα και θα καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στο οποίο θα κάνει γνωστές τις τοποθετήσεις του πελάτη του. Μετά και την κατάθεση του 37χρονου ηθοποιού, οι αστυνομικοί θα στείλουν το υλικό που θα συγκεντρώσουν από τους δύο εμπλεκόμενους στους εισαγγελείς οι οποίοι θα αποφασίσουν για την εξέλιξη τους και τις ποινικές ευθύνες.

Πάντως επειδή η υπόθεση κινείται στα όρια της παραγραφής, καθώς τον ερχόμενο Μάιο συμπληρώνει την 15έτια όλες διαδικασίες κινούνται με πολύ γοργούς ρυθμούς,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου