Breaking

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021

Η.Π.Α: Πάνω από 500 πλέον οι θάνατοι μετά από χορήγηση εμβολίων MRNA σύμφωνα με το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων για το Εμβόλιο (VAERS) – Το CDC συνεχίζει να μην αποδέχεται τα δεδομένα αυτά!

 

501 θάνατοι, 2443 επισκέψεις σε γιατρούς έκτακτης ανάγκης, 156 μόνιμες αναπηρίες και 1066 νοσηλείες. Τίποτα από αυτά δεν αποδέχεται επίσημα το CDC…

Το κέρδος της φαρμακευτικής βιομηχανίας είναι ισχυρότερο από τις ζωές των ανθρώπων; Από τι πέθαναν αυτοί οι άνθρωποι; Τι είναι αυτά τα στοιχεία; Γιατί δεν ασχολείται κανένας με αυτά;

Πηγή: Healthimpactnews.com

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Από τον Brian Shilhavy

Το CDC συνεχίζει να απορρίπτει τα δεδομένα στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων για το Εμβόλιο (VAERS), μια βάση δεδομένων που χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και παρακολουθεί τραυματισμούς και θανάτους που προκαλούνται από εμβόλια.

Τα τελευταία δεδομένα από τις 29 Ιανουαρίου 2021, δείχνουν 11.249 καταγεγραμμένα ανεπιθύμητα συμβάντα , συμπεριλαμβανομένων 501 θανάτων μετά από λήψη των εμβολίων mRNA από την Pfizer και τη Moderna κατά του COVID.

Εκτός από τους 501 θανάτους που καταγράφηκαν, υπήρχαν 2443 επισκέψεις σε γιατρούς έκτακτης ανάγκης, 156 μόνιμες αναπηρίες και 1066 νοσηλείες.

Σχεδόν το 70% των καταγεγραμμένων θανάτων ήταν μεταξύ ατόμων άνω των 65 ετών.

Όπως έχουμε αναφέρει προηγουμένως, επειδή το σύστημα αναφοράς VAERS είναι εθελοντικό, μελέτες δείχνουν ότι καταγράφεται λιγότερο από το 1% όλων των τραυματισμών και των θανάτων λόγω του εμβολίου.

Μια έκθεση του 2011 από το Harvard Pilgrim Health Care, Inc. για το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ (HHS) ανέφερε ότι λιγότερα από το ένα τοις εκατό όλων των ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου αναφέρονται στην κυβέρνηση:

Αν και το 25% των περιπατητικών ασθενών εμφανίζουν ανεπιθύμητη ενέργεια, λιγότερο από 0,3% όλων των ανεπιθύμητων ενεργειών και 1-13% των σοβαρών συμβάντων αναφέρονται στην Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Ομοίως, λιγότερο από το 1% των ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου αναφέρονται . Τα χαμηλά ποσοστά αναφοράς αποκλείουν ή επιβραδύνουν τον εντοπισμό “προβληματικών” φαρμάκων και εμβολίων που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Απαιτούνται νέες μέθοδοι παρακολούθησης για τις ανεπιθύμητες ενέργειες των ναρκωτικών και των εμβολίων. ( Πηγή )

Όταν διαβάζετε τις συνοδευτικές σημειώσεις από αυτές τις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν στο VAERS, είναι σαφές ότι πολλοί επαγγελματίες του τομέα της υγείας είναι απρόθυμοι να αναφέρουν αυτές τις περιπτώσεις, πιθανώς φοβούνται τις συνέπειες.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα μέλη της οικογένειας υπέβαλαν την αναφορά επειδή το κέντρο υγείας αρνήθηκε να το κάνει.

Μερικά παραδείγματα:

(VAERS ID # 913733 ) Η γιαγιά μου πέθανε λίγες ώρες μετά τη λήψη του ενισχυτικού εμβολίου Moderna covid 1. Παρόλο που δεν περιμένω ότι τα γεγονότα σχετίζονται, το νοσοκομείο δεν το αναγνώρισε αυτό και ήθελα να είμαι σίγουρος ότι έχει γίνει αναφορά .

(VAERS ID # 914621 ) Κάτοικος στο κέντρο μακροχρόνιας περίθαλψης που έλαβε την πρώτη δόση εμβολίου Moderna COVID-19 στις 12/22/2020, μόνο τεκμηριωμένη παρενέργεια ήταν ήπια κόπωση μετά τη λήψη.

Πέθανε στις 27/12/2020 φυσικών αιτιών ανά αναφορά. Υπήρξε στο παρελθόν και εκτός νοσοκομειακής περίθαλψης, διέμενε σε γηροκομείο για 9+ χρόνια, ηλικιωμένους με άνοια.

Λόγω της εγγύτητας του εμβολιασμού, πιστεύαμε ότι πρέπει να αναφέρουμε το θάνατο, παρόλο που δεν πιστεύεται ότι σχετίζεται.

(VAERS ID # 914895 ) Ένεση που δόθηκε στις 12/28/20 – καμία ανεπιθύμητη ενέργεια και κανένα θέμα χθες. Θάνατος σήμερα, 12/30/20, περίπου .. 2πμ σήμερα (άγνωστο αν σχετίζεται – Ο διαχειριστής επισημαίνεται ως φυσικές αιτίες)

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η θέση του επίσημου CDC σχετικά με αυτούς τους καταγεγραμμένους τραυματισμούς και θανάτους στη βάση δεδομένων VAERS είναι ότι Κανένα από αυτά δεν σχετίζεται με τα εμβόλια mRNA κατά του COVID .

Το CDC δεν έχει καν μια πλατφόρμα για «θανάτους από εμβόλια» και ως εκ τούτου, δεν υπήρξε ποτέ καταγεγραμμένο περιστατικό σε πιστοποιητικό θανάτου από θάνατο από εμβόλιο.

Το να παραδεχτούμε ότι τα εμβόλια μπορεί να προκαλέσουν θάνατο και τραυματισμούς σε μερικούς ανθρώπους θα ήταν μια καταστροφή για τη φαρμακευτική βιομηχανία.

Ωστόσο, οι οδηγίες που δημοσίευσε το FDA όταν έδωσαν την Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA) σε αυτές τις δύο πειραματικές ενέσεις, καθιστούν πολύ σαφές ότι αυτά είναι πειραματικά «εμβόλια» που ΔΕΝ έχουν εγκριθεί από το FDA, ότι η αποτελεσματικότητα και οι κίνδυνοι για αυτά δεν είναι γνωστές και ότι υπάρχει ένας μακρύς κατάλογος πιθανών παρενεργειών από αυτά τα εμβόλια, συμπεριλαμβανομένου του ΘΑΝΑΤΟΥ.

ellinikiafipnisis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου