Breaking

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Ολοι να εχουμε αυξημενη την προσοχη μας της επομενες μερες …!

Πριν μερες στις 7 του μηνος εκανα ενα σχολιο σε κλειστο γκρουπ μεσα στο Facebook , σας βαζω φωτο…!

Θα πρεπει να διαβασετε λεξη λεξη τι γραφω και οχι τι θελετε εσεις να νομιζετε οτι γραφω !

Αν και η στοχευση που υπηρχε στις 8 βγηκε θεωρω οτι ακομα δεν θα ζησουμε παγκοσμιες αποκαλυπτικες στιγμες ..ελπιζω ! Αυτο ομως που θεωρω δεν σημαινει οτι δεν εχουμε μπροστα μας μια κατασταση κοκκινου συναγερμου , δηλαδη μια εκδηλωση φαινομενου αρκετα ισχυρου ..και ισως πρωτογνωρου για καποιες περιοχες ! Μπορει να ερθει μπορει και οχι … δηλωνω λοιπον εδω οτι η στατιστικη του να ερθει ειναι αρκετα μεγαλυτερη απο το να μην ερθει ! Οχι το παγκοσμιο αποκαλυπτικο αλλα τα απονερα αυτου ..! .. Μην σε μπερδεψω αλλο με τα αλληγορικα και του πεδιου και παμε μπακαλικα !

Εχουμε καλες πιθανοτητες σε μερικες μερες να δεχθουμε ενα καλο κυμα ψυχους .. που ισως να ειναι επικινδυνο για πολλους απο εμας !

Αυτη σημαινει οτι πρεπει να προετοιμαστουμε απο τωρα , απο σημερα , αν ερθει απλα ενας χιονιας απλος η λιγο κρυο οκ δεν τρεχει και τιποτα πεσαμε στον κουβα ..αλλα επειδη ο δικος μου τροπος να βλεπω πραγματα μου βαραει καμπανακια πρεπει να ειδοποιησω!

Πολλοι συνανθρωποι μας δεν εχουν τα χρηματα να εχουν θερμανση, αυτοι που εχουν λοιπον κανουν κινηση και ρωτουν , …εχεις; ..Εχεις ξυλα ; Εχεις πετρελαιο; .. Αν δεν εχουν και μπορουμε κανουμε την κινηση σε υλη εμεις .. Αν δεν μπορουμε με υλη τοτε τους ανοιγουμε προσκληση για διαμονη στο σπιτι μας οσο διαρκεσει ! Μην μου πειτε καμια παπαρια για πανδημια και νομο μη συναθροισης σας παρακαλω !..

Ταυτοχρονα εχουμε χιλιαδες αστεγους , οπου κατα καποιο τροπο μπορει να ειναι και στοχευμενοι απο την νεα ταξη να τους ξεκανει , θα τους αφησουμε να τους ξεκανει ;.. Μην περιμενεις απο το συστημα να κανει κατι με ουσια ωστε να σωσει ανθρωπους ..και ιδιως ανρθωπους σε αυτη την κατασταση ..οτι κανει θα το κανει μονο για να ανκοινωθει στην τηλεοραση και να εχουν καλυμενο τον κωλο τους ..! Αλλα απο ουσια και καταφυγιο δεν θα κανει δουλεια η δεν θα κανει δουλεια για ολους τους αστεγους !

Αρα παλι ..οπως επρεπε για να ειναι αυτονοητο να κανουμε…παιρνουμε τα πραγματα στα χερια μας και παμε στην Εκκλησια της ενοριας μας και μιλαμε στον παπα , του εξηγουμε οτι θελουμε να κανει κινηση ΣΗΜΕΡΑ κιολας ωστε να φροντισει οι αστεγοι της περιοχης να εχουν καταλημα μεσα στην Εκλλησια και φαγητο ! Οχι λογια κινηση με ΟΥΣΙΑ με στοχο κανεις να μην φυγει απο το κρυο ! Αν πεσουμε σε τραγο και οχι παπα τον μαγκωνουμε απο τα γενια για να καταλαβει οτι αν δεν κανει αυτο που του επιβαλει το καθηκον του να κανει …θα παθει οτι ειναι παθει … !…

ΟΥΣΙΑ , ΟΥΣΙΑ ,ΟΥΣΙΑ …ΠΡΑΞΗ ΠΡΑΞΗ ΠΡΑΞΗ ! Θελει δουλεια , θελει τρεξιμο , επιμονη , πειθω με τον εναν η τον αλλο τροπο ..και σταματαμε οταν πλεον ειμαστε σιγουροι οτι εγιναν ολα οσα επρεπε να γινουν για να μην εχουμε θυματα !

Ολοι οσοι ειναι σε περιοχες που συνηθιζεται το χιονι να αυξησουν τα αποθηκευτικα τους ταμεια ! Υπαρχει περιπτωση καλη να εχουμε αποκλεισμο καλο και μεγαλης χρονικης διαρκειας ..!

Για να μην μπλεκω με αντινοητες … εγω θελω να εχει ηλιο και καλοκαιρι , αν τελικα εχει ηλιο και καλοκαιρι με 30 βαθμους …τοτε αυτο δεν σημαινει οτι αυτο το αρθρο δεν επρεπε να γραφθει σημερα εδω για να προειδοποιησει !…

Καλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε .!

Αλλες προτασεις προετοιμασιας που μου διεφυγαν καλο ειναι να δοθουν στα σχολια και να της ακολουθησουμε ολοι ..!

Με απλοτητα …αν ηθελες να παρεις ενα νεο κινητο ..καλυτερα με τα ιδια χρηματα παρε ξυλα … αν πεσω εξω σου χρωσταω μερικες μερες καθυστερησεις απο το να παιζεις παιχνιδια στο κινητο σου ..αν πεσω μεσα απλα θα εισαι ασφαλης !!

Δεν ειναι αναγκη να τα περιμενουμε ολα απο την πολιτικη προστασια ..μιας και μαλακια να κανει το συστημα δεν κατηγορειτε ποτε …και το παιδι το δερνεις πριν σπασει η σταμνα .. ! Ο χαμενος πισω δεν γυριζει , για αυτο ειναι στο χερι μας τωρα να κανουμε οτι πρεπει εμεις !

Stranger,..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου