Breaking

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Ο αόρατος Μικυ Μαους ιός είναι ψηφιακός εχθρός

 

Εικόνα: αυτό που βλέπουμε εδώ ειναι μια απόλυτα φυσιολογική απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος, την έκκριση των εξωσωμάτων, η οποία τώρα ονομάστηκε ως απειλητικός για τη ζωή ιός.

Ο αόρατος Μικυ Μαους ιός είναι ψηφιακός εχθρός

Έχετε δει εικόνα αοράτου από εργαστήριο; Προς το παρών όχι, επειδή δεν τον έχουν βρει ακόμη. Αυτό που έδειξαν σε εικόνες είναι εξωσώματα από κύτταρα που ήδη γνωρίζουμε ότι ανανεώνονται σε περιπτώσεις ίωσης.

Όταν το κύτταρο δηλητηριάζεται, εκκρίνει κάτι που ονομάζεται εξωσώματα.

Τα εξωσώματα έχουν κυστίδια διαμέτρου 50 έως 100 nm που εκκρίνονται από μια μεγάλη ποικιλία κυττάρων στο ανθρώπινο σώμα.

1 Εμφανίζονται στα κύτταρα μέσω ενός πολύπλοκου μηχανισμού με τον οποίο τα περιεχόμενα κυττάρων όπως οι πρωτεΐνες και οι κλώνοι RNA ενθυλακώνονται στα κυστίδια.

Αυτό είναι ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, γιατί αυτά τα εξωσώματα μέσα στο κύτταρο μοιάζουν ακριβώς με τον κοροναϊό, εντελώς πανομοιότυπο όπως φαίνεται στην ακόλουθη εικόνα.

Να μην ξεχνάτε ότι οι εξουσίες ήταν πάντα διεφθαρμένες και οι απόλυτες εξουσίες είναι απόλυτα διεφθαρμένες. Αυτό που παρουσιάζουν για ιό είναι μια τεράστια φάρσα! Μέχρι στιγμής, γιατί ίσως ρίξουν ή ήδη έχουν ρίξει έναν πιο δυνατό στην Αγγλία.
Ο αόρατος Μικυ Μαους ιός προς το παρών είναι ψηφιακός εχθρός. Είναι ένας ανύπαρκτος και όχι δολοφονικός ιός, εκτός από μια ψηφιακή εικόνα που δείχνουν συνέχεια, είναι μια επιστημονική φαντασία δημιουργημένη σε έναν υπολογιστή από μια γονιδιωματική βάση δεδομένων.

Μην ξεχνάτε ότι

-Ο ιός ποτέ δεν απομονώθηκε,

-δεν επεξεργάστηκε ποτέ

-δεν ερευνήθηκαν ποτέ οι συνέπειες,

-και δεν αποδείχθηκε ακόμη ότι υπάρχει 100%, άρα είναι ανύπαρκτος!

-η μετάλλαξη που την ονομάζουν επικίνδυνη είναι μια φυσιολογική μετάλλαξη γιατί οι ιοί αλλάζουν, μεταλλάσονται συνεχώς. Αν είναι δολοφονική, σαν σενάριο θα μπορούσε να είναι υπαρκτό, τότε ίσως βγουν αληθινά τα λόγια του Μπιλυ του εμβολιαστή ότι η δεύτερη περίπτωση θα είναι πιο ισχυρή.

Αν υπάρχει ο αόρατος ας δείξουν μια εικόνα του και όχι τον Μικυ Μάους ιό που δεν σκοτώνει ούτε κουνούπι.

Αυτή την στιγμή τον θεωρούμε ακόμη ψηφιακό και άρα μια τεράστια φάρσα εναντίον της ανθρωπότητας.

KORAKAS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου