Breaking

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Αποκαλυπτικό βίντεο : Κρυμμένο αυτοκίνητο περιμένει… μετανάστες μόλις περάσουν τον Εβρο

Μετανάστες περνούν τον Εβρο και βρίσκουν, καθοδηγούμενοι με GPS, έτοιμο αυτοκίνητο που έχουν αφήσει οι διακινητές σε απομονωμένο σημείο του δάσους, να τους περιμένει λίγο έξω από το Μεγάλο Δέρειο, στον ορεινό όγκο του Σουφλίου.

Με το κινητό

Το αποκαλυπτικό βίντεο, το οποίο παρουσίασε αποκλειστικά το Evros-news.gr, τράβηξαν με ένα από τα κινητά τους οι 3 από τους μετανάστες που διακρίνονται σε αυτό.

Φαίνονται να ψάχνουν τα κλειδιά που είχε αφήσει πάνω στο Ι.Χ ο διακινητής από την Ελλάδα, ώστε να το βάλουν μπροστά και να φύγουν, χωρίς να αποκλείεται η παρουσία και άλλων αλλοδαπών που θα επιβιβάζονταν στη συνέχεια.

Ομως, πιθανόν κάτοικος της περιοχής που εντόπισε το αυτοκίνητο, πήρε τα κλειδιά και δεν μπορούσαν να τα βρουν ή δεν είχαν σωστή πληροφόρηση για το που ακριβώς ήταν κρυμμένα.

«Πού είναι τα κλειδιά»

Ακούγεται ο ένας να λέει με αγωνία: «Πού είναι τα κλειδιά» και ο άλλος να χτυπάει εκνευρισμένος το πορτ μπαγκάζ και να τους λέει να κάνουν ησυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Με lockdown KAI Ολονυχτία μεταφορά λαθρομεταναστών ΣTON δήμο Ελευσίνας το βράδυ της Πρωτοχρονιάς! ΣTA KATΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ!

Τότε, ο μικρότερος φωνάζει πως κάποιοι έρχονται και αρχίζουν να τρέχουν για να κρυφτούν.

Ενώ έτρεχαν, τους έπεσε το κινητό τηλέφωνο με το συγκεκριμένο βίντεο, που δείχνει πώς ακριβώς λειτουργεί το κύκλωμα διακινητών στον ορεινό όγκο του Σουφλίου.

(Εικόνα από το βίντεο του Evros-news.gr)

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου