Breaking

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

Μία εβδομάδα ακόμη….. Για την μεγάλη απόφαση!

 

Σε αυτό το άρθρο που θέλω να επικοινωνήσω μαζί σου ίσως να μην ενωθούν όλες οι έννοιες του στο ΤΩΡΑ.

Αλλά πρέπει να ανακοινωθεί στο Πεδίο και να σου κάνω και στο τέλος μία σημαντική ερώτηση.

Πριν λίγες μέρες ένας φίλος με ρώτησε πώς βλέπω το αύριο , το μέλλον,μου είπε ότι είναι ένα νέο παιδί 22 χρονών και με αυτά που καταλαβαίνει ότι συμβαίνουν νοιώθει ότι δεν υπάρχει καμία λύση που θα μπορούσε να αλλάξει την πορεία της ζωής μας.

Του απάντησα να μην χάνει την Ελπίδα του και ότι αν πραγματικά υπάρχει μία λύση τότε αυτή αν είναι πραγματικά έξυπνη και αυτη που πρέπει δεν θα έπρεπε να είναι γνωστη!

Θέλω να ρωτήσω και εσάς που με διαβάζετε αλλά ίσως και κάποιους οι οποίοι έχουν περισσότερες γνώσεις πάνω στα νομικά και στο Σύνταγμα, πότε η Ελλάδα κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η κατάσταση πολιορκίας;

Για να είναι πιο ξεκάθαρη η ερώτησή μου, κήρυξε αυτό το σύστημα εξουσίας μας στη χώρα μας σε κατάσταση ανάγκης η κατάσταση πολιορκίας ώστε οι εξουσιαστές μας να έχουν δικαίωμα να παραβούν το Σύνταγμα;

Έτσι κι αλλιώς το σύνταγμα έχει καταπάτηθει από το 2011 και ότι ζούμε και δεν ζούμε μέχρι σήμερα είναι εντελώς παράνομο αλλά από το να κάτσεις να εξηγήσεις τώρα αυτά που κάνεις νομικός δεν τόλμησε να τα φέρει εις πέρας είναι καλύτερο να θέσω αυτή την ερώτηση και να περιμένω μία απάντηση… Ή ίσως να υπενθυμίσω σε κάποιους νομικούς ή συνταγματολόγους και αυτόν τον τρόπο σκέψης για ότι μας συμβαίνει!

θα θελα πολύ να ξέρω αν έχει συμβεί αυτή η πράξη όπως όφειλε να κάνει η οποιαδήποτε κυβέρνηση και αν δεν έχει συμβεί αυτή η πράξη θα θελα να δω τους ανθρώπους που έχουν τις γνώσεις και το κατάλληλο επάγγελμα να το χρησιμοποιούν απέναντι σε αυτή τη νέα χούντα που μας έχει κάτσει στο σβέρκο.

Μία μεγάλη πρόταση μέσα στην καρδιά και στην ψυχή μας είναι το η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει..

Ένα παλιό πανίσχυρο σύμβολο είναι και ο φοίνιξ.

Προσωπικά Αν πρέπει να απολογηθώ για τις πράξεις μου και τον τρόπο που σκέφτομαι το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να πω είναι ότι με πνίγει αυτή η αδικία η προδοσία και ο έλεγχος από μία χούφτα κληρονόμους που αποφασίζουν για μένα..

Δεν είναι λόγια, Με πνίγει σε σημείο που οι σκέψεις μου πολλές φορές ξεπερνούν τα όρια πού θα μπορούσα να γράψω ώστε να παραμείνω “ελεύθερος” μέσα σε αυτή τη χούντα τους..

Έτσι λοιπόν είναι αναγκαστικό για μένα όσο και το κεφάλι και η λογική πολλές φορές να μου λέει όχι κοίτα τη δουλειά σου κοίτα την πάρτη σου… Να κάνω αυτά τα πράγματα που μου ορίζουν οι αρχές μου..

Θα θελα να σκέφτονται έτσι όλοι οι Έλληνες για να έχουμε τελειώσει αυτό το πανηγύρι μέσα σε μία εβδομάδα… Αλλά το ξέρουμε ότι δεν συμβαίνει αυτό.

Από σας χρειάζομαι μία ειλικρινή απάντηση η οποία θα έχει τεράστια σημασία για τις αποφάσεις μου, για την απόφασή μου στις πράξεις θα κάνω αύριο..

Αν με κάποιο τρόπο χρειαζόταν ένα όχημα νομικό ώστε να συμβούν αυτά που έπρεπε ήδη να έχει κάνει ένα κράτος αλλά προφανώς αυτό εκτελεί άλλες εντολές και δεν πρόκειται να τα κάνει..

Θα προτιμούσατε αυτό το νομικό όχημα να είναι ένα fund αγνώστου προελεύσεως και ονομασίας το οποίο όμως θα μπορεί να εγγυηθεί νομικά τις πράξεις και τη στρατηγική και ίσως και την οικονομική βάση… Ή θα προτιμούσατε μία μη κερδοσκοπική ελληνική εταιρεία με το όνομα η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει;

Δεν ειναι αλληγορικό τίποτα από αυτά που είπα, μάλλον μερικά είναι λίγο αλλά η ερώτηση είναι ξεκάθαρη όπως την διαβάζετε ακριβώς.

Και στη μία και στην άλλη περίπτωση το η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει θα είναι αυτό που θα είναι κυρίαρχο,και στη μία και στην άλλη περίπτωση ο στόχος και το σχέδιο θα είναι το ίδιο…

Με ενδιαφέρει όμως να καταλάβω η δικιά σας συνείδηση τι θα προτιμούσε;

Η μία περίπτωση μπορεί να δημιουργήσει άμεσα τα εργαλεία που χρειάζονται για να κάνουμε αυτά που μας ορίζουν οι αρχές μας…. Στην άλλη περίπτωση αναγκαστικά πρέπει να βρούμε πολλούς χιλιάδες Έλληνες που οι αρχές τους έχουν ήδη πει ότι ήρθε η ώρα..

Οι απαντήσεις σας θα με βοηθήσουν πάρα πολύ στο να καταλάβω τον καλύτερο δρόμο για τον ίδιο στόχο… Αν θα επιλέξω να πάω από αυτό το μονοπάτι η εκείνο το μονοπάτι

Ελπίζω να με τιμήσετε με την απάντησή σας μιας και αυτή θα είναι η αρχή της ευθύνης σας..

Stranger….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου