Breaking

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021

Άθεη “επανάσταση”= Υπηρεσία του εχθρού

https://euxh.gr/media/k2/items/cache/79e08f32fa8a036f84441baab7b7a7ff_XL.jpg

Αν είναι δυνατόν να κάνουμε κείμενο χριστιανικής απολογίας σε ορθόδοξη υποτίθεται χώρα. Και μόνο το γεγονός ότι χρειάζεται, δηλώνει πόσο καλή δουλειά κάναν οι σιωνοπράκτορες στο να διαλύσουν ότι ιερό και όσιο αποτελούσε την ραχοκοκκαλιά αυτού του τόπου.

Ενός τόπου Ιερού, με χώματα Άγια, ποτισμένα με αστείρευτους ποταμούς αίματος και δακρύων εκατομμύρια ηρώων, αγίων και μαρτύρων. Ενός τόπου που θα έπρεπε να προκαλεί δέη και ρίγη σε όσους τόσο ελαφρόμυαλα τον πατάμε σήμερα, χωρίς συναίσθηση της βαρύτητας της ευθύνης που αυτός ο ρόλος του Έλληνα μας προσκομίζει.

Η στείρα λογική δεν άνηκε ποτέ στην ελληνική ιδιοσυγκρασία. Εμείς είμασταν του ανατολίτικου, του μυστικιστικού, του υπερβατικού. Φλερτάραμε με τον αιθέρα, ψιθυρίσαμε με το υπέρλογο, και χορεύαμε συρτάκι με το Επουράνιο. Αυτοί είμασταν πάντα οι έλληνες και αυτοί θα μείνουμε.

Ο ορθολογισμός είναι παρά ένα σημείο των καιρών, ένα σύμπτωμα του δυτικού Μηδενισμού. Μία αντίδραση στον παπισμό και την παρακμή ενός πολιτισμού που ποτέ δεν πολυκατάλαβε τον Ελληνισμό, μόνο παρήγαγε ευτελείς κόπιες του.

Να μας πείτε τι; Ότι είμαστε απ τον δαρβίνο; Πιθηκάκια; Ότι είμαστε τι; Μηχανές του κιμά με πόδια; Τόσα θαύματα γίναν και γίνονται κάθε μέρα, άγιοι θεραπεύουν καρκίνους, ασκητές περνάνε μέσα από τοίχους, διορατικοί βλέπουν στα κατάβαθα των ψυχών σας, και εσείς απορείτε αν υπάρχει ψυχή και το υπερβατικό;

Πρώτα απ όλα τις περισσότερες από τις θεωρίες τους που συνιστούν την σύγχρονη αθεία, τις είχαν πει οι αρχαίοι φιλόσοφοι όπως ο Αναξίμανδρος και οι πατέρες της εκκλησίας όπως ο μέγας Βασίλειος στην εξαήμερο αιώνες πριν. Άρα ούτε καν πρωτότυποι δεν ήταν “οι  δυτικοί γίγαντες της σκέψης σας”, που το παίζετε και προοδευτικοί. Οι άθεοι επιπέδου youtube.

Γι αυτό και όλοι οι influencers Προμοτάρουν στα παιδιά την αθεία σαν κάτι κουλ. Με μανδύες ψευτοεπιστημονισμού στυλ Μίκειους κλπ. Το ίδιο και για φεμινιστικές πανσεξουαλιστικές θεωρίες ΛΟΑΤΚΙ. Ακουγα ένα έφηβο γιο να ουρλιάζει στον πατέρα του την άλλη μέρα ότι είναι ομοφοβικός. Που νομίζετε τα μαθαίνουν αυτά; Απ τα τικ τοκ και τα youtube. Απλή ατζέντα της κριτικής σχολής της Φρανκφούρτης είναι. Κοινωνικός Μαρξισμός εν ολίγοις. Άλλωστε Μαρξ, Φρόυντ, δαρβίνος, Αινστάιν και κανά δύο άλλοι εβραίοι είναι όλη η ψυχολογία/φιλοσοφία της Δύσης σήμερα.

Που θα μας πείτε να ανοίξουμε και κανα βιβλίο. Ποια; Αυτών των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων που πληρώνουν οι Ροκφέλερς όπως το smithsonian εδώ και αιώνες? Που έκρυβε τα οστά γιγάντων και τα ευρύματα των υπεραρχαίων ελλήνων που πήγαν Αμερική πριν τους Βίκινγκς; Ποια συγγράματα; Τα ίδια συγγράματα της μασονικής βασιλικής εταιρείας (royal society) των μασόνων επιστημόνων της Αγγλίας; Που μας λένε ότι οι Έλληνες είμαστε ινδοευρωπαίοι άποικοι και το αλφάβητο μας σημιτικό; Να μας λείπεται.

Ο ψευτο-ορθολογισμός της δύσης είναι ένα κράμα κομμουνιστικού υλισμού και μίας προσεκτικής επιλογής στείρων κομματιών φυσικής φιλοσοφίας στα μέτρα της ατζέντας των πρωτοκόλλων των ζαβών της σιών. Ο επιστημονισμός που επικρατεί σήμερα, δεν είναι λιγότερο θρησκεία από την τρέχουσα, απλά η  τεχνοκρατία και ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι το νέο είδωλο προσκύνησης σε αντικατάσταση του Όντος Θεού.

Μπορεί πατέρας της λογικής να είναι ο τιτάνας Αριστοτέλης, αλλά οι έλληνες είχαν και τα μυστήρια τους. Τις τελετουργίες, τις προσευχές, και τις βαθειά κρυφές και μυστικιστικές θεουργίες τους όπως τα Ελευσίνια Μυστήρια, ο Ορφισμός κλπ. Τα οποία επιβίωσαν σαν σκεπτομορφές και μυστήρια έπειτα και στην Ορθοδοξία σε κάποιο βαθμό.

Να μας πείτε τι για την Εκκλησία; Ότι ήταν αυτή που σας κράτησε ελληνόφωνους μέσα σε 4 αιώνες τουρκοκρατίας και τους καλόγερους που σώσαν τα χειρόγραφα των αρχαίων γιατί δεν θα είχατε να διαβάσετε τίποτα;

Ας δούμε λοιπόν λίγα βασικά για τον Χριστιανισμό:

Δημιούργησε τα Νοσοκομεία, Γηροκομεία, και Ορφανοτροφεία με την μορφή που τα ξέρουμε σήμερα.

Μας κράτησε ζωντανούς με την Πίστη σε χαλεπούς καιρούς. Κομμουνιστές και πατριώτες το 40 όλοι βλέπαν το όραμα της Παναγιάς αφού κοινωνούσαν μέσα στα χαρακώματα, και οι σφαίρες τους περνούσαν ξυστά σαν να ήταν μύγες. Κάνοντας έτσι εφικτό το υπεράνθρωπο έπος του 40 έναντι των πάνοπλων ιταλών φασιστοφονιάδων.

Έκανε εφικτή την μακροβιότερη αυτοκρατορία στην καταγεγραμμένη ιστορία του κόσμου. Τον Βυζαντινό πολιτισμό των 1100 χρόνων! Ένα πολιτισμό που ενέπνεε δέος σε όσους ερχόταν σε επαφή μαζί του. Εμείς τι να επιδείξουμε, το νέφος της Αθήνας ή τα twerking βιντεάκια μας στο tik tok?

Άφησε το μεγαλύτερο ίσως αρχιτεκτονικό αριστούργημα της μηχανικής, την Αγία Σοφιά. Ένα απαράμιλλο έπος που αποκρυσταλλώνει την κορύφωση του τι είναι δυνατό να παράγει η ανθρώπινη ιδιοφυία σε συνδυασμό με την θεία έμπνευση.

Και το πιο βασικό που κάθε ένας που δήθεν δηλώνει έλληνας πατριώτης, αλλά είναι μισόθεος μπετόβλακας αγνοεί, ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΌΛΛΑ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΠΟΤΈ.

Όλοι εσείς που το παίζεται επαναστατοπατέρες αλλά δεν έχετε ικμάδα στρατηγικής αντίληψης πάνω σας χάνετε το βασικότερο:

Ποια πίστη ανάγκασε μέχρι και την κοσμοκράτορα Ρώμη να λυγίση και να κυρήξει ανεξιθρησκεία? Χριστιανισμός.

Ποια πίστη μας έσωσε από τις αλλεπάλληλες επιδρομές βαρβάρων σλάβων στο Βυζάντιο με το να τους εκχριστιανίσει και να επέλθει ειρήνη στην περιοχή; Χριστιανισμός.

Ποια πίστη ένωσε τους πάντα αντιμαχόμενους και αλληλοσπαραζόμενους έλληνες κάτω από μία ομπρέλα Παν-Ελληνισμού; Χριστιανισμός.

Το ίδιο το γαλανόλευκο λάβαρο που ύψωσαν οι πρόγονοι σας στην πρώτη Εθνεγερσία στην ιστορία της ανθρωπότητας, αυτή του 21, τον Σταυρό είχε.

Γιαυτό παρακαλώ σκεφτείτε δύο και τρεις φορές πριν  αναμασήσετε τα σκουπίδια που σας πλασάρει η δύση, όταν έχετε αιώνες αστείρευτων πνευματικών θησαυρών στην ίδια σας την Πατρίδα… .

ΥΓ Ναι σήμερα η ιεραρχία στην πλειοψηφία κάνει μόκο για όλα τα στραβά που γίνονται. Αλλά εκκλησία είναι ο Χριστός και οι Άγιοι του, όχι μερικοί υψηλόβαθμοι ρασοφόροι. Χάνετε το δάσος για το δέντρο όσοι αναλώνεστε σαυτό το ψευτοεπιχείρημα και κολλάτε εκεί. Το ίδιο και για σταυροφορίες κλπ, αυτό δεν είναι κάν ορθόδοξη εκκλησία. Όλο το αθειστικό αφήγημα της δύσης με τον πατέρα του τον Νίτσε, στον παπισμό αναφερόταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου