Breaking

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Έσκασε βόμβα! Χώρισε ξανά η Φαίη Σκορδά – Γιατί… φταίει ο Γιώργος Λιάγκας!

gos

Τα πράγματα είναι απλά. Οι πληροφορίες σαφείς. Τόσους μήνες, τόσα χρόνια (δύο και πλέον) η γλυκιά πανέμορφη Φαίη πρεσσαριζόταν απίστευτα από την καθημερινή πάλη για επιβίωση και μάλιστα τηλεοπτική! Οι υποχρεώσεις ατέλειωτες και οι απαιτήσεις επίσης. Ο χρόνος λίγος και η κίνηση ασταμάτητη.

Η γλυκιά μανούλα μόνο τις στιγμές που βρίσκεται με τα παιδιά της χαλάρωνε. Οτιδήποτε άλλο, ήταν γεμάτο δουειά. Καλή η κατανόηση, καλή η συντροφιά, υπέροχα τα κοινά σχέδια με τον Νίκο Ηλιόπουλο. Αυτή την χρονιά όμως παίζονταν πολλά.

Το μυαλό περιστρέφεται γύρω από τις άπειρες υποχρεώσεις και πως θα τις φέρει εις πέρας. Το μυαλό καλπάζει. Θέλεις να χαλαρώσεις.

Δεν είναι εύκολος ο…συντονισμός. Όταν μπορεί ο άλλος, δεν μπορείς εσύ και το αντίθετο!

Παρά το ότι η συγκατοίκηση θεωρείτο δεδομένη όπως και ο γάμος, ήρθε η…απελευθέρωση. Δεν έχουμε πληροφορίες γαι εντάσεις. Το αντίθετο μάλιστα. Όταν κάτι πιέζει ή δεν “τραβάει” δεν κερδίζεις τίποτα με την ένταση, εκτός από …άλλοθι για να χωρίσεις όταν δεν μπορείς να πεις την αλήθεια.
Και ναι, δεν χρειάζεται να ε΄χεις το …δίπλωα του Θάνου Ασκητή για να το γνωρίζεις.

Η Φαίη εξάλλου όπως και ο Νίκος δεν είναι των εντάσεων.

τό το διάστημα λοιπόν, το ζευγάρι δεν είναι μαζί. Η…εξέλιξη αυτή αυτίστηκε χρονικά με την περίοδο πυ η Φαίη Σκορδά συζητούσε την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα δίπλα της στην συμπαρουσίαση του πρωινού Αντ1.

Αυτό ήταν καθοριστικής σημασίας για την καριέρα και των δύο!

Την απορρόφησε πολύ περισσότερο απ όσο την απορροφούσε το προηγούμενο διάστημα. Έμοιαζε να…χάνεται σ’ αυτή την προσπάθεια. Η επιτυχία της ήταν αναγκαία και καθοριστική.
Καταλαβαίνετε, πως δεν υπήρχε περιθώριο αποτυχίας.

Θεωρούμε πως δεν είναι τυχαίο και η “εξαφάνιση” του γοητευτικού Νίκου από τα περιοδικά και γενικότερα τα δημοσιεύματα που αφορούν στη Φαίη.
Ειδικά τον τελευταίο μήνα, ο Νίκος δεν “υπάρχει” πουθενά σε κα΄τι που να δηλώνει δημόσια την ύπαρξη του στην ζωή της πανέμορφης παρουσιάστριας.

Πηγή: freegossip.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου