Breaking

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ! Η ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ “ΑΔΕΙΑΖΕΙ” ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΖΗΤΑΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ – ΣΤΗΝ “ΠΥΡΑ” ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΙ (Εικόνα)

[335447] 8 REGIONAL GROWTH CONFERENCE 2020.ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙΝΟ.

Η Ελενα Ακρίτα έγραψε νωρίτερα ότι η Λίνα Μενδώνη ζήτησε την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη από το Εθνικό Θέατρο και το υπουργείο έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση λέγοντας πως οι “ανακοινώσεις γίνονται με δελτία Τύπου και όχι μέσω social media”.

Η Έλενα Ακρίτα, προφανώς στη συνέχεια, δέχθηκε τηλεφωνήματα, κρούσεις από ανθρώπους του υπουργείου και έκανε νέα ανάρτηση βάζοντας στο κάδρο και την Αννα Παναγιωταρέα αλλά και τον ΣΚΑΪ.

“Βγάζει μια αόριστη ανακοίνωση η Μενδώνη (ή η Αννούλα η Παναγιωταρέα) όπου σαφώς με φωτογραφίζει ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ. Και φυσικά το ΣΚΑΙ σπεύδει να “συντρέξει την υπουργό χωρίς να κάνει ρεπορτάζ για να διαπιστώσει αν ισχύει ή όχι η είδηση. Επειδή είμαι δημοσιογράφος παλαιάς κοπής κι αυτά τα σούξου μούξου δεν τα γουστάρω – τρεις ερωτησούλες στην υπουργό.

  1. Παραιτείται ή δεν παραιτείται ο κ. Λιγνάδης; Επιβεβαιώστε ή διαψεύστε την είδηση ξεκάθαρα και αφήστε τα μισόλογα.
  2. Υπαρχουν καταγγελίες, ναι ή όχι;
  3. Μου αποσαφηνίζεται παρακαλώ την ασάφεια… των σκοπιμοτήτων μου; Είναι βαρύς ο χαρακτηρισμός, μην τρέχουμε τώρα στα δικαστήρια κι ανήκουμε και σε ευπαθείς ομάδες. Στο μεταξύ εμμένω στο ρεπορτάζ μου.
    Καταλάβατε υπουργέ;
    Κατάλαβες Αννούλα; Πού θα μου υπαγορεύσεις πώς θα κάνω τη δουλειά μου;” γράφει χαρακτηριστικά.

Αυτό που μένει να δούμε, είναι αν και τώρα θα απαντήσει η κ. Μενδώνη, ή θα βγάλει πάλι ανακοινώσεις που δεν θα δίνουν καμία απάντηση.

Καταγραφή

Ολόκληρη η ανακοίνωση από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού:

«Οι αποφάσεις της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνονται αποκλειστικά μέσω των δελτίων Τύπου του ΥΠΠΟΑ και όχι από ιδιωτικά προφίλ στα social media. Κάθε άλλη «αξιόπιστη πληροφορία» είναι παραπλανητική και εξυπηρετεί ασαφείς σκοπιμότητες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου