Breaking

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Πάτρα: Χωρίς εφεδρικό ασθενοφόρο το ΕΚΑΒ – Όσα κυκλοφορούν είναι με παλιά λάστιχα

Απίστευτες καταστάσεις καταγράφονται καθημερινά εν μέσω κορονοϊού στο ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας, με τις ελλείψεις να είναι τεράστιες.

Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, την ώρα που πληρώματα και ασθενοφόρα στην Πάτρα και την υπόλοιπη Αχαΐα δεν προλαβαίνουν να μεταφέρουν κρούσματα στα νοσοκομεία, το ΕΚΑΒ στην περιοχή δεν διαθέτει ούτε ένα εφεδρικό ασθενοφόρο, ενώ πολλά από αυτά που χρησιμοποιούνται κυκλοφορούν με ελαστικά τα οποία ήδη έπρεπε να έχουν αντικατασταθεί.

Ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας Γ. Θεοδωρόπουλος μιλώντας στο MAX FM, υποστήριξε πως δεν έχει γίνει καν παραγγελία ελαστικών, ενώ ο στόλος των ασθενοφόρων δεν επαρκεί. Παρά το αίτημα για ενίσχυση με ασθενοφόρα από άλλες περιοχές οι οποίες δεν δοκιμάζονται από την πανδημία όπως η Πάτρα τίποτα δεν έχει συμβεί.

Όπως είπε, παίρνουν λάστιχά και άλλα εξαρτήματα από οχήματα που βρίσκονται στα συνεργεία και τα “φοράνε” σε όσα ακόμα επιχειρούν.

Ππως αναφέρει το patrastimes.gr επίσης, τα πληρώματα των ασθενοφόρων που μεταφέρουν πλέον δεκάδες περιστατικά covid- 19 στα δύο μεγάλα νοσοκομεία, δεν έχουν που να κάνουν απόρριψη των ειδικών στολών προστασίας όταν παραδίδουν τα περιστατικά και αναγκάζονται να επιστρέφουν στη βάση τους προκειμένου να απολυμανθούν και να καθαριστεί το ασθενοφόρο!!

Επίσης, όταν τα ασθενοφόρα φτάνουν στα νοσοκομεία της Πάτρας μεταφέροντα ασθενείς με κορονοϊό, δεν υπάρχει κανένας να τους παραλάβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου