Breaking

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ...Ανέτ Αρτάνι: Η εξομολόγηση για την κακοποίηση που την ανάγκασε να φύγει από την Ελλάδα

11111

Η τραγουδίστρια μίλησε για την κακοποίηση που βίωσε από σύντροφό της, αλλά και τη σεξουαλική παρενόχληση από μάνατζερ
Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Ανέτ Αρτάνι, η οποία μίλησε για την φυγή της από την Ελλάδα στην κορύφωση της επαγγελματικής επιτυχίας της, εξαιτίας του φόβου της κακοποίησης που βίωνε από τον τότε σύντροφό της. «Ήμουν σε μια πολύ άσχημη σχέση. Δεν μπορούσα ούτε να αναπνεύσω. Φοβόμουν γενικά και ένιωθα ότι θα σκάσω. Ήθελα να φύγω και να πάω πίσω στη μάνα μου στην Αμερική. Δεν άντεχα άλλο. Εξαιτίας του δεν πάτησα πόδι στην Ελλάδα για 7 χρόνια.

Πολλοί δεν καταλαβαίνουν. Αν ήταν τόσο άσχημα, γιατί έμενες; σε ρωτάνε. Όταν ο άλλος έχει μπει μέσα στο μυαλό σου, τόσο πολύ, σε κάνει να νιώθεις ότι εσύ φταις για όλα. Αν αλλάξεις εσύ, εγώ θα είμαι καλύτερος απέναντί σου» εξομολογήθηκε στον ΣΚΑΪ η Ανέτ.

«Η γειτόνισσα κάλεσε μία φορά την αστυνομία, γιατί εγώ δεν μπορούσα να πάρω. Χτυπούσε το κεφάλι μου κάτω στο πάτωμα. Κατάφερα και έφυγα κρυφά. Δεν είπα «γεια» κανέναν. Σε όλο το ταξίδι έκλαιγα, αλλά ένιωθα ανακούφιση που επέστρεφα στην οικογένειά μου» αναφέρει η τραγουδίστρια, όταν καλείται να θυμηθεί την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε.

Η Ανέτ Αρτάνι πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όταν πρωτοξεκίνησα στην Αμερική, γνώρισα έναν αθλητή ο οποίος έγινε μάνατζέρ μου. Έπρεπε να υπογράψω κάποια χαρτιά και πήγα σπίτι του. Και εκεί μου το άλλαξε, ήθελε άλλα πράγματα. Και ήταν ένα… γομάρι, έπαιζε μπάσκετ παλιά κι εγώ ήμουν… μισή μερίδα. Με πλησίασε και τον σταμάτησα με πολύ δύναμη από τον εαυτό μου. Με προσέβαλε, με έφερε σε δύσκολη θέση… Με άφησε γιατί κατάλαβε ότι εγώ δεν ήθελα και φοβήθηκε και ο ίδιος ότι εγώ θα μιλήσω. Υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που δέχτηκα βία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου