Breaking

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζετε να ταΐζετε τους εχθρούς σας;;

 


Στο facebook εχω φάει μία ποινή ενός μηνός να μην μιλάω και να μην σηκώνω τίποτα..

Το ίδιο συνέβη αυτή τη στιγμή και στο YouTube γιατί ανέρτησα ένα βίντεο από έναν ερευνητή που το 2014 εξηγούσε ακριβώς τι θα συμβεί σήμερα με ακρίβεια ρολογιού..

Στα ΑΡΧΙΔΙΑ μου να είμαι και στο facebook και στο YouTube ξανά… Δεν με ενδιαφέρει καθόλου μα καθόλου μιας και το έχω δηλώσει ότι τα χρησιμοποιούσα πια για να κάνω γνωστό το https://hellasbook.gr/

Το βίντεο αυτό που ενόχλησε το σύστημα της αποχαύνωσης σας υπάρχει στο hellas book για όποιον θέλει να το δει..https://hellasbook.gr/post/alla-prepei-na-deis-gia-na-peisteis-6036cb2aff14e9317434b0c9

Αλλά ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσω και κάτι γιατί πλέον οι αντοχές τελειώσανε και υπομονή στέρεψε..

Από ότι φαίνεται σπατάλησα 12 χρόνια για να ενημερώσω για πράγματα που συμβαίνουν σήμερα έτσι ώστε οι συνάνθρωποί μου να ναι έτοιμοι και να προστατευτούν…

Ταυτόχρονα αντιλήφθηκα νωρίς τον πόλεμο της Νέας τάξης πραγμάτων και μέσα από δεκαπλάσιο κόπο έχτισα τις σελίδες μου έτσι ώστε να μην έχουν ανάγκη τα κοινωνικά μέσα για να επιβιώσουν και για αυτό δεν την πάτησα και δεν με τελείωσαν αλλά ούτε και πρόκειται να το πετύχουν όπως το πέτυχαν σε άλλες σελίδες που για χρόνια ήταν πρώτες στην Ελλάδα και μέσα σε μία νύχτα εξαφανίστηκαν..

Παρόλα αυτά όμως παραμένουν μεγάλα ερωτηματικά μέσα μου που μου δημιουργούν τεράστια απογοήτευση, ενώ ζούμε στους καιρούς που ειπώθηκαν από πριν, ενώ έχουμε πλέον ξεκάθαρο τον πόλεμο κατά της ανθρωπότητας, οι περισσότεροι φαίνεται να συμπεριφέρεστε σαν να έχετε ανάγκη τους εχθρούς σας και την κοροϊδία τους.

Σαν να έχετε ανάγκη τη φίμωση του λόγου, σαν να σας αρέσει πάρα πολύ να σας δίνουν ότι αυτοί θέλουν και όχι την πραγματική αλήθεια, ίσως και να μην είστε ακόμα ικανοι να τη διαχειριστείτε ακόμα και αν σας στέρησαν Ελευθερία, σας φυλακίσαν στο σπίτι σας και σας απομακρύναν από τους αγαπημένους σας..

Το πρόβλημά μου όμως εμένα είναι ότι δεν θέλω να έχω σχέση με ανθρώπους αυτού του είδους; Με το που σκέφτομαι ότι τόσα χρόνια ο κόπος μου και η αφοσίωσή μου δημιούργησε ένα κοπάδι από φοβισμένα πρόβατα που δεν μπορούν να ξεπεράσουν τη συνήθεια με ενοχλεί αφάνταστα.

Το πιο εύκολο πράγμα που έχω να κάνω είναι να αποφασίσω να φύγω από τον χώρο της αναζήτησης και της αφύπνισης και σε μία εβδομάδα μέσα να έχω δεκαπλάσια οφέλη και σελίδες που ζητάει το κοινό του πολιτισμού της χεστρας .

Θα είμαι σίγουρα πιο καλά, κανείς δεν θα με απειλεί, κανείς δεν θα με φιμωνει… Θα έχω 100 φορές παραπάνω περισσότερα οφέλη για την προσωπική μου ζωή και το μέλλον μου.

Χίλιες φορές λοιπόν να ασχοληθώ με τσονταδικα που αγαπάει αυτός ο πολιτισμός της χεστρας και η νέα τάξη πραγμάτων παρά να συνεχίσω να υποκρίνομαι ανάμεσα σε εκατοντάδες χιλιάδες που νομίζουν ότι είναι επαναστάτες και αφυπνισμένοι αλλά δεν έχουν τη δύναμη να ξεφύγουν από την αποχαύνωση,την αυτό ύπνωση και την προπαγάνδα που τους δημιουργεί η καθημερινότητα τους μέσα από τη διαδικασία τους να υπηρετούν και να ενισχύουν τους εχθρούς τους.

Θα σκεφτώ πολύ καλά από δω και πέρα τι θα κάνω, εγώ δεν πρόκειται να συνεχίσω με ανθρώπους δίπλα μου οι οποίοι μπορούν μόνο να μιλούν, να έχουν άποψη και θέση αλλά από την άλλη να είναι αδύναμοι να πράξουν τα αυτονόητα για να προστατεύσουν τον εαυτό τους και να αλλάξουν τις ισορροπίες.

Με κούρασε να είμαι ο ΜΑΛΑΚΑΣ της υπόθεσης, με κούρασε το ότι όλοι γουστάρουν το εύκολο, το γρήγορο ,το δωρεάν, αυτό που δεν φέρει ευθύνη, αυτό που δεν θα τους κάνει να ξεβολευτούν… Με κούρασε να ειμαι ο ΚΛΟΟΥΝ της παρέας για πράγματα τόσο μα τόσο πολύ σημαντικά για τη ζωή όλων μας που από ότι φαίνεται κανείς σας δεν είναι ικανός να αντιληφθεί ολοκληρωτικά την σοβαρότητα τους..

Έχω το κοινό μου και δεν έχω ανάγκη ούτε τα social media ούτε τις αγαπούλες διαφόρων και τα like και τα πες τα ρε μεγάλε..

Είσαστε υποτίθεται Έλληνες και ενισχύεται καθημερινά τους νεοταξιτες να σας παπαγαλίζουν και να σας δίνουν ότι αυτοί θέλουν σαν τροφή και πληροφορία,…

Εγώ για ένα κοινό το οποίο δεν καταλαβαίνει τα παραπάνω και επιλέγει να συνεχίζει στο ναρκωτικό που το δημιούργησαν οι μυστικές υπηρεσίες, που επιμένει να φροντίζει και να συντηρεί τις μεγάλες εταιρείες που πληρώνουν και ελέγχουν τη ζωή του…. Δεν μπορώ και δεν πρόκειται να δώσω τίποτα παραπάνω πια.

Ο χρόνος μου κοστίζει απίστευτα πολύ και ισως τελικά από ότι καταλαβαίνω τωρα πια να τον σπατάλησα τσάμπα… Έτσι είναι η ζωή με τα λάθη μαθαίνεις και προχωράς…

Όσοι από σας θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου θα το κάνετε μόνο μεσω του hellasbook.gr… Και βέβαια ακόμα δεν είμαι και σίγουρος αν έχω και τη διάθεση να συνεχίσω τίποτα από όλα αυτά και δεν πάρω την απόφαση άμεσα από αύριο να ξεκινήσω να χτίζω την καριέρα μου και το μέλλον της οικογένειάς μου για πάρτη μου και μόνο με σκοπό την επιτυχία μου..

Πιο ευγενικά να το πω δεν μπορώ το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι βαρέθηκα…. Την τεράστια υποκρισία του μεγαλύτερου μέρους των Ελλήνων.

Stranger

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου