Breaking

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

O Κουφός για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Είμαι ενθουσιασμένος»

 Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021

O Κουφός για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Είμαι ενθουσιασμένος»Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Κώστας Κουφός, ο οποίος μίλησε για τους στόχους του, εκφράζοντας μεταξύ άλλων την ανυπομονησία του να φορέσει τη φανέλα των Πειραιωτών.

«Ανυπομονώ για την ευκαιρία που μου δόθηκε. Στόχος μου είναι να έρθω και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια, με την ελπίδα να έρθει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα!», δήλωσε ο διεθνής σέντερ.

Για την συνομιλία του με τον κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα, είπε: «Μιλήσαμε με τον προπονητή. Είναι σπουδαίος! Προφανώς αυτό που θέλει από εμένα είναι να βοηθήσω την ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη πολλούς ταλαντούχους παίκτες, είναι μεγάλη ομάδα και αυτό που θέλουμε όλοι είναι να τελειώσουμε τη σεζόν όσο πιο δυνατά γίνεται».

Μετά την αποχώρησή του από την ΤΣΣΚΑ ο Κώστας Κουφός έμεινε εκτός δράσης για ένα σημαντικό διάστημα, όμως, αυτό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα, καθώς όπως τόνισε: «Είμαι σίγουρα σε καλή κατάσταση. Προπονούμαι σκληρά και καθημερινά όλο αυτό το διάστημα. Ίσως χρειαστώ ελάχιστο χρόνο για να προσαρμοστώ, όμως, σίγουρα θα τα καταφέρω».

Για το πέρασμά του από την ρωσική ομάδα –που αποτέλεσε την πρώτη του εμπειρία εκτός ΝΒΑ-, είπε: «Στην ΤΣΣΚΑ δεν ήταν δύσκολο για εμένα να προσαρμοστώ. Απλά δημιουργήθηκαν κάποιες συνθήκες. Δυστυχώς στάθηκα άτυχος και τραυματίστηκα στο ξεκίνημα της σεζόν. Αυτό ήταν. Όμως, όσες φορές πήρα χρόνο συμμετοχής έπαιξα αρκετά καλά.

Όμως, όλα αυτά είναι παρελθόν. Τώρα είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και ανυπομονώ να παίξω μαζί με παλιούς μου συμπαίκτες στην Εθνική και να τελειώσουμε δυνατά τη σεζόν. Αναφέρομαι στους Σλούκα, Παπανικολάου, Πρίντεζη και Σπανούλη . Είναι όλοι τους πραγματικά πολύ καλοί παίκτες, με σπουδαίο ταλέντο και είμαι τυχερός που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας».

Τέλος, δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμά του στους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω για τον Ολυμπιακό. Να είστε σίγουροι πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να αντεπεξέλθω στον ρόλο που μου έχει ανατεθεί και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου