Breaking

Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

4 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ “ΣΩΤΗΡΑ” ΤΣΙΟΔΡΑ, 3 ΣΤΗΝ… ΜΕΝΙΑ ΦΟΥΡΘΙΩΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΑΞΗ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΜΕ ΦΥΛΑΞΗ Ο ΑΡΗΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΝΙΚΙΟΥΡ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΣΤΙΣ ΖΕΣΤΕΣ ΛΕΚΑΝΕΣ. ΕΤΣΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ

tsiodras-fanela

Όσα διαδραματίζονται και βγαίνουν στην επιφάνεια τις τελευταίες μέρες για την υποτιθέμενη φύλαξη “στόχων” και πολιτών που έχουν ή δεν έχουν ανάγκη την αστυνομική προστασία, είναι πράγματι εξωφρενικά. 

Κατ΄αρχήν και προοιμίου να πούμε ότι για το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ουδείς δικαιούται αστυνομικής φύλαξης με χρήματα και έξοδα των Ελλήνων , από το υστέρημά τους. Πλην περιπτώσεων που πράγματι έχουν ανάγκη λόγω σοβαρών απειλών κατά της ζωής τους, σοβαρά κακόβουλων ενεργειών εναντίον τους , απόπειρας ανθρωποκτονίας, απόπειρας απαγωγής, αξιόπιστων πληροφοριών για κίνδυνο της ζωής τους, ανεξιχνίαστων ενεργειών εναντίον τους κλπ. Όλοι οι υπόλοιποι και ειδικά όσοι έχουν χρήματα, υποχρεούνται μόνοι τους να καλύπτουν τη φύλαξη τους.

Δεν νοείται ο εθνικός μας σωτήρας, Σωτήρης Τσιόδρας να απολαμβάνει φύλαξης 4 αστυνομικών, όταν κατά την διαβολοκυβέρνηση των αθλίων όλη η Ελλάδα τον αγαπάει. Δεν νοείται να έχει φύλαξη 3 αστυνομικών, ο ανεκδιήγητος Μενέλαος Φουρθιώτης ή Φουρθιώτου, όπως τον αποκαλούν στην πιάτσα οι παλιοί του φίλοι, την ώρα που βρίσκεται σε υποδικία για κακουργηματική υπεξαίρεση. Δεν νοείται να έχει φύλαξη ο μισητός από την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, Άρης Πορτοσάλτε. Για ποιο λόγο; Για να πηγαίνει να κάνει μανικιούρ- πεντικιούρ με συνοδεία;

Δεν νοείται να μην έχει αστυνομική φύλαξη η Πρόεδρος Εφετών, Κατερίνα Χονδρορίζου, που έχει δικάσει 3 δίκες για “αντάρτικα πόλης” και γνώριμο πρόσωπο με ενεργή εμπλοκή σε ζητήματα εσωτερικής τρομοκρατίας.

Αυτά και άλλα πολλά για την διεφθαρμένη υπηρεσία του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ που υποτίθεται κρίνει τη φύλαξη στόχων. Όλοι αυτοί θα πρέπει να μπουν στο πιο μεγάλο κελί, στην πιο απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδος. Δεν είναι άξιοι ούτε για φτύσιμο. Επιεικώς. Από τη στιγμή που ανέχονται τηλέφωνα από τους σιχαμένους του Μαξίμου που όταν τους παίρνουν τηλέφωνα, βαράνε προσοχές.

Θα επανέλθουμε με νεώτερες πληροφορίες για να αντιληφθείτε, τι γλειφτρόνια μας κυβερνούν και κατασπαταλούν την περιουσία του Ελληνικού Λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου