Breaking

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

ΕΚΤΑΚΤΟ Χάθηκε ρωσικό υποβρύχιο με 4 πυραύλους κρουζ ανοικτά Λιβάνου-Ισραήλ.(πληροφορία από INTELSky) Το ‘πε και το έκανε ο Μπάιντεν;

 

Χάθηκε ρωσικό υποβρύχιο με 4 πυραύλους κρουζ ανοικτά του Λιβάνου και προς τις ακτές του Ισραήλ.

Το ρωσικό υποβρύχιο KILO μεταφέρει 4 πυραύλους κρουζ με βάρος κεφαλής έως 500 κιλά. Χάθηκε το στίγμα του στα ανοικτά των ακτών του νότιου Λιβάνου προς τις ακτές του Ισραήλ από την αμερικάνικη πλατφόρμα επιτήρησης, P-8A Poseidon.

Οι αναζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη από πολεμικά πλοία ΗΠΑ και Ισραήλ. H πληροφορία αναφέρεται από το INTELSky που είναι παρατηρητήριο εναέριου χώρου κινήσεων πολεμικών αεροσκαφών κλπ Προφανώς μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ρωσική επιβεβαίωση ή επίσημη ανακοίνωση άλλης πλευράς.

H εξέλιξη επέρχεται μετά το μπαράζ δηλώσεων μεταξύ Προέδρων ΗΠΑ Ρωσίας…. Το ‘πε και το έκανε ο Μπάιντεν; Αν ναι ,αποδείχθηκε ποιός είναι ο ”killer”!! Σήμερα απάντησε ο Πούτιν στον υβριστικό χαρακτηρισμό του Αμερικανού κι ουσιαστικά είπε ότι όποιος το λέει αυτός είναι…Είναι νέα υπόθεση Κουρσκ, πρόκειται για προσωρινή ενδεχομένως απώλεια με επικοινωνίες ;;;;;

Oυσιαστικά πρόκειται για τεστ της νέας αμερικάνικης διοίκησης έναντι Ρωσίας…..

Πριν μερικές μέρες είχε επίσης κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι σε αυτήν την περιοχή περίπου είχε γίνει ναυμαχία ρωσοαμερικάνικη με υποβρύχια to 2019!!!

Τι αναφέρει το λιβανέζικο μέσο almayadeen: Ο ισραηλινός ιστότοπος “rotter.net” ανέφερε στις 17/3/21, σύμφωνα με ξένη έκθεση, ότι το υποβρύχιο ROSTOV-NA-DONU, το οποίο πίεσε τους Βρετανούς πριν από ένα μήνα, και διέσχισε το Στενό του Γιβραλτάρ πριν από μια εβδομάδα, εξαφανίστηκε χθες, Τετάρτη, από την αμερικανική επιτήρηση στα ανοικτά των ακτών της κατεχόμενης Παλαιστίνης, προσθέτοντας, “Οι αναζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Με αμερικανικά και ισραηλινά πολεμικά πλοία.”

paradrasi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου