Breaking

Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! Πακιστανοι χωρίς κανένα μέτρο προστασίας έκαναν πορεία στο κέντρο της Αθήνας ελεύθερα ενώ οι Πραιτωριανοί κόβουν το ένα μετά το άλλο τα πρόστιμα στους Έλληνες


x-default

Η  κυβέρνηση απαγορεύει στους Έλληνες να τιμήσουν  την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση απαγορεύοντας  να παρακολουθήσουν την στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Επίσης απαγορεύει κάθε συνάθροιση ή μετακίνηση πέρα των 2 χλμ. από την κατοικία τους.

Αυτό επειδή είναι Έλληνες. Αντίθετα οι Πακιστανοί, ως τα αγαπημένα παιδία όλων των ελληνικών(;) κυβερνήσεων μπορούν να συναθροίζονται ελεύθερα και χωρίς κανένα πρόστιμο.

Εχθές  είχαμε συγκέντρωση Πακιστανών και  ισλαμιστών στο κέντρο της Αθήνας. Η Αστυνομία άφαντη. Έψαχνε να βρει «μη δικαιολογημένες μετακινήσεις» για να κόψει πρόστιμο.

Η ανακοίνωση:

‘»Μαζική πολύχρωμη διαδήλωση ενάντια στο ρατσισμό στην Αθήνα

Χιλιάδες διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας ενάντια στις δολοφονικές επιθέσεις της κυβέρνησης κατά των μεταναστών και των προσφύγων. Ένα πολύχρωμο ποτάμι ξεχύθηκε στη Σταδίου και βάδισε από την Ομόνοια στη Βουλή μετά από κάλεσμα συνδικάτων, προσφύγων από τα στρατόπεδα, κοινοτήτων μεταναστών, φοιτητικών συλλόγων και της ΚΕΕΡΦΑ.

Συγκλονιστική η παρουσία μητέρων από το Καμερούν και το Κογκό με τα παιδιά τους σε καροτσάκια. Προσφύγισσες και πρόσφυγες από το στρατόπεδο της Μαλακάσας γιόρτασαν στο δρόμο το Νεβρόζ,την πρώτη μέρα της Άνοιξης, σημαντική μέρα για τους λαούς του Ιράν, του Αφγανιστάν, του Κουρδιστάν. Μαζική και μαχητική η παρουσία νέων μεταναστών εργατών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές που φώναζαν δυνατά “θέλουμε χαρτιά, θέλουμε άσυλο». Πρόσφυγες από το Ιράκ, την Συρία και το Μαρόκο έφεραν την φωνή των Αράβων για άσυλο και δικαιοσύνη.

Εργαζόμενοι από την υγεία διαδήλωσαν με τα πανό του σωματείου του Αγίου Σάββα, του Γεννηματά. Από την εκπαίδευση βάδισαν με το κοινό πανό των Γ και Ε ΕΛΜΕ Αθήνας, και ΕΛΜΕ Ν.Σμύρνης-Καλλιθέας-Μοσχάτου. Ακόμη εργαζόμενοι από τον πολιτισμό, τον τουρισμό. Το παρών έδωσαν οι δικηγόροι με το πανό της Εναλλακτικής Παρέμβασης-Δικηγορική Ανατροπή. Οι φοιτητικοί σύλλογοι της ΑΣΚΤ και οι μεταλλειολόγοι. Πανό είχαν επίσης το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα, η Ν.ΣΥΡΙΖΑ, η Ανοιχτή Πόλη, η ΟΚΔΕ-Σπάρτακος, η ΟΡΜΑ.

Το συλλαλητήριο ξεκίνησε με ομιλίες στην εξέδρα που στήθηκε στα Χαυτεία. Η Φύλλια Πολίτη, δημοσιογράφος συντόνισε εκ μέρους της ΚΕΕΡΦΑ. Πήραν τον λόγο οι Κώστας Παπαδάκης, συνήγορος πολιτικής αγωγής των Αιγύπτιων αλιεργατών στη δίκη της Χρυσής Αυγής, η Ντόλις Ντοφάκ απο την Κοινότητα Καμερουνέζων στην Ελλάδα,ο Βασίλης Κουκαλάνι, μέλος του ΣΕΗ, η Άννα Στάμου, Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος, ο Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρος Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας «Η Ενότητα», ο Κώστας Καταραχιάς, ιατρός – πρόεδρος συλλόγου εργαζομένων νοσοκομείου Αγίου Σάββα, η Στέλλα Μπελιά, πρόεδρος ΣΕΠΕ Κορυδαλλού – ΛΟΑΤΚΙ συλλογικότητα «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο», η Ναχίντ Χουσεινί απο το στρατόπεδο της Μαλακάσας, ο Γιακίμπι Αλί, απο την Αφγανική Κοινότητα, η Αννα Μαρία Παραθύρα από το φοιτητικό σύλλογο μεταλλειολόγων ΕΜΠ, ο Αμπντούλ Κουντούς, Μπαγκλαντεσιανή Κοινότητα, ο Τζοχόβα Κουαρσίε απο την Γκάνα.

Το κλείσιμο και την παρουσία του ψηφίσματος έκανε ο Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ.»

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου