Breaking

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΕΛΙΟ ΚΥΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟ – ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΒΛΩΣΗ – “Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ” ΛΕΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ; ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ;

4968315

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη Νέα Δημοκρατία, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο ευρωβουλευτής που εκπροσωπεί το κόμμα, Στέλιος Κυμπουρόπουλος τάχθηκε κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση.

Ειδικότερα, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος έδωσε την έγκρισή του σε ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που αναφέρει ότι η ανθρώπινη ζωή ενός παιδιού «πρέπει πάντα να προστατεύεται, ξεκινώντας από τη στιγμή της σύλληψης».

«Όχι» στο ζήτημα ψήφισαν οι υπόλοιποι ευρωβουλευτές της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Μιχάλης Κεφαλογιάννης, Γιώργος Κύρτσος, Μαρία Σπυράκη, Ελίζα Βόζεμπεργκ και Θοδωρής Ζαγοράκης.

Λίγες ώρες μετά, η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Η ΝΔ έχει ξεκάθαρη θέση, σταθερά και διαχρονικά για το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση. Το θέμα αυτό έχει λυθεί για την ελληνική κοινωνία εδώ και δεκαετίες», αναφέρει ανακοίνωση της ΝΔ και προσθέτει: «Είναι προφανές ότι η ψήφος του ευρωβουλευτή κ. Στέλιου Κυμπουρόπουλου δεν εκφράζει το κόμμα και τον πρόεδρό του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου