Breaking

Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

«Ευαίσθητος για παιδεραστές και παιδόφιλους…» – Νέος ποταμός αποκαλύψεων Τράγκα για Μητσοτάκη μετά την παραίτηση του Ταραντίλη

tragkas

Διαβάστε το σχόλιο του Γιώργου Τράγκα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, μετά την παραίτηση του Χρήστου Ταραντίλη

Η κυβέρνηση του κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη, προσωπικά ο ίδιος, καταποντίζεται σε μια άβυσσο πολιτικής σήψης και άνευ προηγουμένου πολιτικού αμοραλισμού και πολιτικής ανηθικότητας. Η κραυγαλέα ανικανότητά του να χειριστεί τα πελώρια προβλήματα του τόπου, τα οικονομικά, κοινωνικά και εθνικά θέματα. Η νοσηρότητα των επιλογών του πρωθυπουργού, οι πολιτικές ευθύνες για την υπόθεση Λιγνάδη, η αλγεινή εντύπωση που έχει προκαλέσει σε εκατομμύρια Έλληνες, η αναισθησία του για εκατομμύρια ανέργους και φτωχούς ανθρώπους και ταυτόχρονα η ευαισθησία του τόσο στο παρελθόν όσο και στο παρόν για παιδεραστές και παιδόφιλους, διατρέχει ολόκληρη την επικράτεια, συζητείται από όλο το λαό και γκρεμίζει στα τάρταρα της πλήρους απαξίωσης τον ίδιο και την κυβέρνησή του.

Η παραίτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου κυρίου Χρήστου Ταραντίλη, μετά από τις δηλώσεις του κυρίου Γιώργου Γεραπετρίτη, του κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη και άλλων κυβερνητικών στελεχών που ευθυγραμμίστηκαν πλήρως με την υπερασπιστική γραμμή του κυρίου Αλέξη Κούγια, έβαλε την τελευταία πινελιά στο πορτρέτο της συγκάλυψης εκ μέρους του πρωθυπουργού των ευθυνών του για την υπόθεση του κυρίου Δημήτρη Λιγνάδη, του επί δεκαετίες κυνηγού ανήλικων και νεαρών ατόμων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέτυχε σε όλα. Και συντόμως θα υποχρεωθεί εκ των πραγμάτων να παραιτηθεί και να οδηγήσει τη χώρα στις κάλπες. Είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης. Βράζει ολόκληρο το Πανελλήνιο από τους χειρισμούς του στα θέματα της οικονομίας, από τα ακραία αστυνομικά μέτρα του και από την πλήρη αποτυχία του στο θέμα των υγειονομικών μέτρων. Βράζει όλο το Πανελλήνιο από την εκτίναξη της ανεργίας στα τρία εκατομμύρια και τα εκατοντάδες χιλιάδες «λουκέτα». Το σύνολο του Ελληνικού λαού ανακαλύπτει στο πρόσωπό του έναν απαθή και νοσηρό πρωθυπουργό, ο οποίος τόσο στο παρελθόν όσο και το παρόν εμφανίζεται ευαίσθητος απέναντι σε νοσηρές προσωπικότητες που έχουν καταδικαστεί ή κατηγορηθεί για παιδεραστία.

Άναυδη η κοινή γνώμη παρακολουθεί το «Βατικανό» της κυβέρνησης, δηλαδή το Μαξίμου να δηλώνει ότι γνώριζε για τον κύριο Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά δεν ήθελε να λερώσει το όνομά του ή «να τον ρίξει στα σκυλιά». Η μεγάλη παράταξη της ΝΔ ανακαλύπτει με δέος ότι ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης, αυτός που έδωσε οδηγίες να αποκαθηλώσουν το όνομα του Κωνσταντίνου Καραμανλή και τις φωτογραφίες του από τη ΝΔ, αυτός ο «ελάχιστος» γιός Μητσοτάκη που έδωσε εντολή στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας να μην αναφερθεί καν στο όνομα του Καραμανλή στην επέτειο της Δημοκρατίας, επιδεικνύει τεράστια ευαισθησία πολιτική και προσωπική για να καλυφθεί μια απαίσια ιστορία ειδεχθών εγκλημάτων κατά ανηλίκων. Επιχειρεί να συγκαλύψει τις γιγαντιαίες πολιτικές και τις προσωπικές ευθύνες του για την επιλογή του κυρίου Δημήτρη Λιγνάδη.

Ούτε η κυρία Λίνα Μενδώνη τον τοποθέτησε ούτε άλλος κανείς μέσα στην κυβέρνηση. Τον επέβαλε ο ίδιος στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, και μάλιστα η αυτού πολιτική αθλιότης αντί να προκηρύξει διαγωνισμό για τη συγκεκριμένη θέση, τον τοποθέτησε επικαλούμενος λόγους δημοσίου συμφέροντος. Δεν απαιτεί παραίτηση της κυρίας Λίνας Μενδώνη, γιατί ο ίδιος τοποθέτησε και απομάκρυνε τον κύριο Δημήτρη Λιγνάδη.

Η παραίτηση του κυρίου Χρήστου Ταραντίλη αποδεικνύει ότι τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του δεν θα μπορούσαν ποτέ να αντέξουν το βάρος της υπεράσπισης μιας κυβερνητικής πολιτικής που δεν ήθελε να ρίξει τον κύριο Δημήτρη Λιγνάδη βορά στους λύκους, αλλά ότι εύκολα επιβάλει αστυνομικά μέτρα και οδηγεί εκατομμύρια ανθρώπους στην πρώτη αιτία θανάτου που είναι η φτώχεια.

Το πορτρέτο του σημερινού πρωθυπουργού ολοκληρώθηκε. Είναι ένας άνθρωπος που δεν σκύβει πάνω σε πληγωμένο ή σε πεινασμένο όταν δεν υπάρχει τηλεοπτική κάμερα να τον τραβήξει. Είναι άψυχος, απάνθρωπος, κυνικός και δια γυμνού οφθαλμού νοσηρότατος. Όπως λένε ξένα τηλεοπτικά δίκτυα, όπως έγραψαν οι ξένες εφημερίδες και το Politico, είναι ο άνθρωπος που επιβάλει νόμους στους άλλους χωρίς να τους εφαρμόζει στον εαυτό του. Είναι ένα γνήσιο φασιστοειδές ξένο προς τις καραμανλικές αρχές της ΝΔ. Ένα ξένο σώμα που κατέλαβε την αρχηγία και την εξουσία προτείνοντας ως μεταρρυθμίσεις τις απολύσεις καθαριστριών από τα διάφορα Υπουργεία. Στο μυαλό του έχει πάντα τα συμφέροντα μιας μικρής ολιγαρχίας πλούτου και φυσικά της Καγκελαρίας του Βερολίνου.

Όλοι οι Νεοδημοκράτες σε όλη την Ελλάδα ανακαλύπτουν τι σημαίνει γιός Μητσοτάκης. Σύμφωνα με όλες τις έρευνες, η ΝΔ ακολουθεί την τύχη του ΠΑΣΟΚ στα χέρια του Γιώργου Παπανδρέου. Το 60% των Ελλήνων πολιτών έχει αρνητική άποψη για την γενική εικόνα της κυβέρνησης. Το 55% εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τα αστυνομικά μέτρα και τη διαχείριση της πανδημίας. Το 71% αποδοκιμάζει τον τρόπο διαχείρισης της υπόθεσης Λιγνάδη. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου θέλει να αλλάξει αυτό που βλέπουμε όλοι μας: Την παρακμή, την ατμόσφαιρα πολιτικής σήψης και κατάπτωσης όλων των αξιών. Όπως έγραψε χθες το «ΠΑΡΟΝ», «όλα τα είχαμε, οι Λιγνάδηδες μας έλειπαν».

Ενώ τα παιδιά μας δεν πηγαίνουν σχολείο, παρακολουθούν 24ώρες το 24ωρο στην τηλεόραση ιστορίες για παιδεραστές, παιδόφιλους και πολιτικούς διαξιφισμούς για το πώς το πολιτικό σύστημα προωθεί μόνο ομοφυλόφιλους ή καλύπτει παιδόφιλους και παιδεραστές. Αντί τα παιδιά μας να πηγαίνουν σχολείο, αντί να μαθαίνουν γράμματα, αντί να μαθαίνουν ιστορία και Ελληνικά, «σπουδάζουν» από τη μικρή ηλικία και εθίζονται σε άσχημες καταστάσεις ακούγοντας ιστορίες για το πόσο προβεβλημένοι, πόσο προωθημένοι στην κοινωνία, και πόσο καλυπτόμενοι είναι όσοι εγκληματούν και κακοποιούν παιδάκια. Τι να υποθέσει ένα παιδάκι; Τι να πει ένας ανήλικος ακούγοντας τον κύριο Γεραπετρίτη να λέει ότι τα ξέραμε όλα αυτά, τον είχαμε απομακρύνει αλλά «δεν θέλαμε να τον ρίξουμε στα σκυλιά». Τι να πούνε σήμερα τα πεινασμένα παιδάκια που δεν πάνε σχολείο ακούγοντας τον κύριο Μητσοτάκη και τον κύριο Γεραπετρίτη να λένε ότι δεν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες στην κυρία Μενδώνη, και ότι ήταν «επικοινωνιακό λάθος» της υπουργού Πολιτισμού να χαρακτηρίσει τον κύριο Λιγνάδη «επικίνδυνο άνθρωπο. Όταν τα μικρά παιδιά ακούνε από τα χείλη του πρωθυπουργού ότι η κυρία Μενδώνη «δεν είναι πολιτικός και κάνει λάθη επικοινωνιακά» χαρακτηρίζοντας τον κύριο Λιγνάδη “επικίνδυνο” ότι αυτή η αναφορά «δεν ισοσκελίζει το έργο της», γιατί να θεωρήσουν επικίνδυνο όποιον παιδεραστή τα πλησιάσει; Αυτά είναι τα μαθήματα ηθικής που διδάσκονται σήμερα τα παιδιά ακούγοντας δηλώσεις των ηγετών του Μαξίμου, και ακούγοντας τον ίδιο τον πρωθυπουργό να μιλάει έτσι.

Σκεφτείτε ότι ο κύριος πρωθυπουργός, αυτός που δυστυχώς έχουμε σήμερα, δεν βγήκε να καταγγείλει και να αποκηρύξει μετά βδελυγμίας όλους τους Λιγνάδηδες, όλους τους παιδόφιλους και όλους εκείνους που προσηλυτίζουν ανήλικα παιδία στην ομοφυλοφιλία, τραυματίζοντας αθώες ψυχές και προκαλώντας ανεπανόρθωτα ψυχικά τραύματα για όλη τους τη ζωή. Εκατομμύρια γονείς σε όλη την Ελλάδα περίμεναν από τον πρωθυπουργό, όπως βγάζει κάθε τόσο τα διαγγέλματα για τον κορονοϊό και κρατάει 10 εκατομμύρια Έλληνες έγκλειστους και εκατομμύρια στην ανεργία και τη φτώχεια, να προβεί σε ένα, δυο, τρία και σε δεκατρία διαγγέλματα κατά της παιδεραστίας, της παιδοφιλίας, και του προσηλυτισμού ανηλίκων από ομοφυλόφιλους. Όχι μόνο δεν το έκανε αλλά επιχείρησε και επιχειρεί να ρίξει στα μαλακά όλη αυτήν την ιστορία. Όλη η Ελλάδα περιμένει να τον ακούσει να αποκηρύσσει μετά βδελυγμίας και με ονόματα όσους διαπράττουν τέτοιου είδους εγκλήματα, αλλά δυστυχώς, όπως έκανε με την περίπτωση του διευθυντή του πολιτικού του γραφείου έτσι και τώρα, δεν κάνει απολύτως τίποτα. Παραμένει απαθείς γεννώντας καυτά ερωτήματα για την στάση του.

Όπως έγραψαν οι εφημερίδες το σαββατοκύριακο, βράζει η βάση της ΝΔ. Όλοι οι Καραμανλικοί τον θεωρούν ξένο σώμα. Όλοι οι οπαδοί και φίλοι του Σαμαρά θεωρούν ότι είναι όμηρος ένοχος μυστικών. Εξοργίζει η απόλυτη πολιτική ταύτισή του με τους Σημιτικούς, τους Ρoζάκηδες και με ανθρώπους όπως ο προφυλακισθείς πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου. Επίσης όλο το χριστεπώνυμο πλήθος, όλα τα μέλη της Ορθόδοξης Εκκλησίας απορούν και εξανίστανται για τον πολιτικό και κοινωνικό αμοραλισμό του σημερινού πρωθυπουργού. Όπως μου λένε ολόκληρες περιοχές της χώρας, χιλιάδες Νεοδημοκράτες αποστασιοποιούνται, απομακρύνονται από τη ΝΔ του Μητσοτάκη. Επί ημερών του αποτεφρώνεται η οικονομία, υπομονεύεται και υποθηκεύεται η πατρίδα μας, και σήπεται στην κυριολεξία η κοινωνία μας. Όλες οι κυριακάτικες εφημερίδες έγραφαν ότι υπάρχει βαριά ατμόσφαιρα μέσα στο Μαξίμου, ότι υπάρχει η σύγκρουση Γεραπετρίτη-Σκέρτσου και ότι άφησαν έκθετο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο οποίος τελικά παραιτήθηκε. Η μισή κυβέρνηση κατ’ ιδίαν χαρακτηρίζει τον Μητσοτάκη ανεπαρκή, ανίκανο και χειροπόδαρα δεμένο από ένοχες σχέσεις και ένοχα μυστικά.

Εδώ και 48 ώρες όλα τα κανάλια, μηδενός εξαιρουμένων και των πλέον φιλοκυβερνητικών, έχουν αρχίσει να διαπιστώνουν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη απέτυχε σε όλα τα υγειονομικά μέτρα που πήρε για τον κορονοϊό, και ότι ένα χρόνο αργότερα από την εμφάνιση του ιού παίρνει μέτρα που αποτεφρώνουν περισσότερο την οικονομία χωρίς να αναχαιτίζουν την πορεία διασποράς του ιού.

Οι λοιμωξιολόγοι εμφανίζονται ολοένα και περισσότερο με αόριστες και αφηρημένες απαντήσεις. Ορισμένοι από αυτούς άρχισαν να λένε ότι πρέπει οπωσδήποτε να ανοίξουν τα σχολεία και τα καταστήματα. Ο κύριος Ηλίας Μόσιαλος, που διδάσκει στην Μεγάλη Βρετανία, βγήκε χθες και μας είπε ότι έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca και ότι δεν πρέπει να το φοβάται κανένας.

Ο Μητσοτάκης διαλύεται πλέον και φεύγει από πάνω του όλο το make up που του έβαλαν για να ανέβει στον πρωθυπουργικό θώκο. Με τα λάθη του και την αρρωστημένη συμπεριφορά του, με τον ναρκισσισμό και την αλαζονεία του, συντρίβει τον εαυτό του αλλά και διαλύει την ΝΔ.

Χιλιάδες μέλη και στελέχη της ΝΔ προσέρχονται, και αυτό είναι αληθές, στο κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι», όπως και χιλιάδες Έλληνες που πιστεύουν ότι «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». Όσοι πιστεύουν στην Ελευθερία, τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη και την Ανεξαρτησία, προσέρχονται ελευθέρως και αυτοβούλως στις τάξεις του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου