Breaking

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Υπόθεση Λιγνάδη: Γνωστός θεατράνθρωπος και μια κυρία "απειλούσαν" μάρτυρες για να τον σώσουν


Ο Δημήτρης Λιγνάδης
Ο Δημήτρης Λιγνάδης  EUROKINISSI

Δυο πολύ γνωστά πρόσωπα, τα οποία τοποθετούνται στο φιλικό περιβάλλον του Δημήτρη Λιγνάδη, προσπάθησαν να πείσουν μάρτυρες να ψευδομαρτυρήσουν ή να συνεισφέρουν στις Αρχές.

Πολύ πλούσιο παρασκήνιο, αλλά και αθέμιτες παρεμβάσεις παρουσιάζει η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το dikastikoreportaz.gr, δυο, τουλάχιστον, πολύ γνωστά πρόσωπα τα οποία τοποθετούνται στο φιλικό περιβάλλον του ηθοποιού, έπαιξαν τα… ρέστα τους προκειμένου, τις πρώτες κρίσιμες ώρες μετά τη σύλληψη, να μην ακολουθήσει "τσουνάμι" αποκαλύψεων σε σχέση με την δράση του σκηνοθέτη και ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, πηγές του dikastikoreportaz.gr αναφέρουν ότι δυο πολύ συγκεκριμένα και γνωστά πρόσωπα τηλεφωνούσαν σε "μάρτυρες" προκειμένου να τους πείσουν, ούτε λίγο ούτε πολύ να ψευδομαρτυρήσουν, ενώ σε άλλους προκειμένου να τους αποτρέψουν να συνεισφέρουν τις πληροφορίες στις δικαστικές Αρχές.

Σύμφωνα με το dikastikoreportaz.gr, πρόκειται για έναν πολύ γνωστό θεατράνθρωπο το όνομα του οποίου, ενώ αρχικά είχε ακουστεί ότι εμπλέκεται στην υπόθεση #metoo, εντούτοις φαίνεται ότι δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη καταγγελία σε βάρος του μέχρι στιγμής, αλλά και μια επίσης πολύ γνωστή "κυρία" του χώρου η οποία δεν έχει κρύψει τις φιλικές της σχέσεις με τον κ. Λιγνάδη. Και εάν η δεύτερη περίπτωση δεν προκαλεί κάποια ιδιαίτερη έκπληξη, εντούτοις ο "θεατράνθρωπος" θεωρείται πρόσωπο υπεράνω υποψίας. Βέβαια μόνο τυχαίο δεν χαρακτηρίζεται το γεγονός ότι με το που ξέσπασε το #metoo α λα ελληνικά με δημόσια τοποθέτησή του προσπάθησε να υποβαθμίσει τις καταγγελίες προκαλώντας τη μήνη και όχι μόνο των συναδέλφων του. Πρόκειται για πολύ γνωστό πρόσωπο το οποίο έχει κάνει καριέρα, κυρίως, στο θέατρο ενώ εσχάτως έκανε την επανεμφάνισή του και στην τηλεόραση σε ρόλο πανελίστα εκπομπών χαμηλής ποιότητας…

Την ίδια στιγμή που ο Αλέξης Κούγιας αναμένεται να καταθέσει αναφορά κατά των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών οι οποίοι χειρίστηκαν την υπόθεση, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων με ανακοίνωσή της προσέφερε κάλυψη στους λειτουργούς της Θέμιδος χαρακτηρίζοντας ακραία τη συμπεριφορά του ποινικολόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου