Breaking

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Τσιτσιπάς: «Ήταν όνειρο να παίξω με τον Πέτρο. Δεν θα το έκανα για κανέναν άλλον»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021

Τσιτσιπάς: «Ήταν όνειρο να παίξω με τον Πέτρο. Δεν θα το έκανα για κανέναν άλλον» Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο διπλό του Ρότερνταμ με τον αδερφό του, Πέτρο, τονίζοντας ότι αυτό ήταν όνειρό του.


«Ήθελα να κάνω ένα φρέσκο ξεκίνημα αυτή τη χρονιά και είχα την ιδέα να παίξω όσα περισσότερα διπλά μπορέσω με τον αδερφό μου, τον Πέτρο. Είναι ένα όνειρο που είχα και ποτέ δεν ήμουν σε θέση να το πραγματοποιήσω, μόνο λίγες φορές σε κάποια 250άρια.

Θέλω να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία και να παίξουμε μαζί σε 250άρια, 500άρια. Κάναμε και το ντεμπούτο μας σε Grand Slam και ήταν η καλύτερη ανάμνηση που είχα στη ζωή μου, καλύτερη ανάμνηση στην Αυστραλία και από την πορεία μου στα ημιτελικά», ανέφερε αρχικά ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, προσθέτοντας:

«Πήγα προσωπικά στο γραφείο του Κρεγκ Τάιλι για να του πω πόσο ευγνώμων ήμουν που μας έδωσε την ευκαιρία να παίξουμε και να κερδίσω αυτές τις υπέροχες αναμνήσεις.

Ελπίζω πως θα μπορέσουμε να το κάνουμε ξανά αυτό, να παίξουμε και σε άλλα τουρνουά. Προφανώς είμαι αφοσιωμένος στην καριέρα μου στα μονά, αλλά θέλω και να βοηθήσω τον αδερφό μου, να κερδίσει κάτι από αυτούς τους αγώνες των διπλών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου