Breaking

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Eurovision 2021: Βγήκε το βίντεο του "Last Dance" με τη Στεφανία

eurovision

Τo video clip της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2021, επιχειρεί να σχολιάσει το βίωμα της πανδημίας, υπεθυμίζοντας ότι, ακόμη και τις μεγαλύτερες δυσκολίες μπορεί να τις νικήσει η ελπίδα.
Κυκλοφόρησε η ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2021 με το "Last Dance" που ερμηνεύει η
Στεφανία Λυμπερακάκη. Μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, ERTFLIX πραγματοποιήθηκε η πρώτη δημόσια προβολή του επίσημου video clip της συμμετοχής μας, το οποίο αποτελεί δημιουργία του σκηνοθέτη Κώστα Καρύδα.
Η 18χρονη Στεφανία που και φέτος επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα μετά την περσινή ακύρωση του διαγωνισμού, θα τραγουδήσει στη σκηνή του Ρότερνταμ ένα δυναμικό, dance κομμάτι, με έντονα τα ’80s στοιχεία, το οποίο φέρει την υπογραφή των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn, σύμφωνα με το ogaegreece.

Last dance: Κάθε τέλος είναι πάντα και μια νέα αρχή - Το αισιόδοξο μήνυμα του video clip

Τo video clip του «Last dance», επιχειρεί να σχολιάσει το βίωμα της πανδημίας, υπεθυμίζοντας ότι, ακόμη και τις μεγαλύτερες δυσκολίες μπορεί να τις νικήσει η ελπίδα.

«Χρησιμοποιώντας στοιχεία από την ελληνική μυθολογία, όπως τον Πήγασο και τον Άτλαντα, δοσμένα μ’ έναν ονειρικό, αλλά ταυτόχρονα και σύγχρονο τρόπο», αναδεικνύεται το κεντρικό μήνυμα του τραγουδιού, που είναι η φράση «Κάθε τέλος είναι πάντα και μια νέα αρχή». Γι’ αυτό και κλείνει με «το φως που πάντα νικάει το σκοτάδι», καλώντας όλους μας να παραμένουμε αισιόδοξοι και να έχουμε την πίστη ότι σύντομα θα είναι παρελθόν ακόμη και η πρωτόγνωρη δοκιμασία που βιώνει όλος ο πλανήτης.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου