Breaking

Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Γιατί επιβάλλεται οι γυναίκες να βλέπουν αισθησιακές ταινίες; Που οφελεί το πoρνό σε μια γυναίκα

1

Το sεx είναι σαν να βουρτσίζεις τα δόντια σου. Είναι καλό, αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό. Το ίδιο συμβαίνει με τις ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Η κοινωνία έχει διανύσει πολύ δρόμο μέχρι να αρχίσουν να βλέπουν όλοι, γυναίκες και άνδρες, ταινίες με σεξουαλικό περιεχόμενο και ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε πίσω μας όλα τα ταμπού.

Όμως, η επιστήμη υποστηρίζει ότι οι γυναίκες πρέπει να βλέπουν πικάντικες ταινίες και οι λόγοι είναι οι παρακάτω…

Μπορεί να ανοίξουν διαύλους επικοινωνίας με το σύντροφό τους

Πολλές γυναίκες έχουν ταμπού όσον αφορά στο sεx, όμως βλέποντας ερωτικές ταινίες είναι πιο εύκολο να ξεπεράσουν τη ντροπή που νιώθουν και να τολμήσουν καινούρια πράγματα. Σε πολλές μελέτες που έγιναν φάνηκε ότι οι συγκεκριμένες ταινίες μπορούν να επιλύσουν τα σεξουαλικά προβλήματα και να φέρουν την επανάσταση στη σχέση.

Βλέποντας ερωτικές ταινίες με το σύντροφο σου μπορείς να συζητήσεις τι σου αρέσει και τι όχι κατά τη σεξουαλική πράξη, αλλά και να προσεγγίσεις θέματα που μέχρι εκείνη τι στιγμή ντρεπόσουν να τα συζητήσεις.

Εμπλουτίζουν τις ερωτικές φαντασιώσεις

Οι ερωτικές ταινίες δεν είναι αληθινές αλλά βασισμένες σε κάποιο σενάριο, άρα μπορεί να σε εμπνεύσουν να δημιουργήσεις το δικό σου σενάριο με το σύντροφο σου. Μπορούν επίσης να σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις τι πραγματικά σου αρέσει κατά τη και να ενθαρρύνουν τις φαντασιώσεις σου. Ορισμένα σενάρια ακόμα και κάποιες στάσεις είναι πολύ καλές πληροφορίες για την πραγματική ζωή.

Μια έρευνα που έγινε σε 688 γυναίκες υποστήριξε ότι όσες παρακολουθούσαν ερωτικές ταινίες, άλλαξαν προς το καλύτερο τη στάση τους απέναντι στο sεx, την αντίληψη τους για το αντίθετο φύλο ακόμα και για την ίδια τη ζωή. Η έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η παρακολούθηση ταινιών με πικάντικο περιεχόμενο μόνο οφέλη μπορεί να φέρει και για τα δυο φύλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου