Breaking

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

To ανεξάρτητο νομικό όργανο Civilian Probe (CP) δημοσίευσε τα συμπεράσματά του για τον καταστροφικό αντίκτυπο του εμβολίου Pfizer σ’ Ισραήλ. Υπέβαλε την έκθεσή του στο Γενικό Εισαγγελέα και στον Υπουργό Υγείας της χώρας!

Χθες στο Ισραήλ ένα ανεξάρτητο νομικό όργανο που ονομάζεται Civilian Probe (CP) δημοσίευσε τα συμπεράσματά του αναφορικά με τον καταστροφικό αντίκτυπο του εμβολίου Pfizer στο έθνος.Στην έκθεσή του,που υπέβαλε στον Γενικό Εισαγγελέα και στον Υπουργό Υγείας, η επιτροπή απαρίθμησε μια αλληλουχία κρίσιμων νομικών και ηθικών αποτυχιών που δείχνουν μια πιθανή απόπειρα να παραπλανήσουν όχι μόνο τους Ισραηλινούς αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.Το CP στη μελέτη του παρουσιάζει επίσης ανησυχητικά ιατρικά αποτελέσματα σχετικά με την έκταση των θανατηφόρων παρενεργειών.

Στο έγγραφο, το CP επισημαίνει μια προσπάθεια της κυβέρνησης να συγκαλύψει τη σχέση της με την Pfizer. Το έγγραφο αναφέρει ότι “η συμφωνία Pfizer-Ισραήλ καταπνίγεται από αναδιαρθρωμένα τμήματα, επομένως, δεν είναι δυνατόν να την αναλύσουμε νομικά και / ή να κατανοήσουμε πλήρως τις επιπτώσεις της στη δημόσια υγεία … Αυτή η συγκάλυψη επιρρίπτει μια βαριά σκιά σε όποιον έλαβε μέρος στις διαπραγματεύσεις (Ισραήλ / Pfizer) »

Το CP συνεχίζει ισχυριζόμενο ότι, «προκειμένου να διαχειριστεί μια απαίτηση (μεταξύ του πληθυσμού) για το εμβόλιο, η κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας ξεκίνησαν μια άνευ προηγουμένου επιθετική εκστρατεία, με στόχο να κάνουν τους Ισραηλινούς να σπεύσουν για « να εμβολιαστούν ” Κατά τη διάρκεια αυτής της εκστρατείας αγνοήθηκαν όλοι οι βασικοί κανόνες της ιατρικής προσοχής και ηθικής, και μαζί τους επίσης οι βασικές ντιρεκτίβες-οδηγίες που διαμορφώθηκαν μετά τον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο σχετικά με τη συμμετοχή σε ιατρικές δοκιμές (ο Κώδικας της Νυρεμβέργης). Αντί για διαφανείς και σαφείς εξηγήσεις, το κοινό έχει παραπλανηθεί από επανειλημμένους επίσημους ισχυρισμούς ότι το (εμβόλιο Pfizer) έχει “εγκριθεί από την FDA” μετά από επιτυχία “αυστηρών δοκιμών”.

Το CP κατηγορεί το κράτος του Ισραήλ για εσκεμμένα απερίσκεπτη συμπεριφορά (δόλος)… “Τα συστήματα παρακολούθησης-επιτήρησης που εντοπίζουν παρενέργειες αποτελούν θεμελιώδη και κρίσιμη προϋπόθεση για τη χορήγηση άδειας μαζικής χρήσης για οποιοδήποτε νέο φάρμακο, κι πολύ περισσότερο όταν δίνεται μια μαζική επιχείρηση μιας θεραπείας ορισμένης ως πειραματικής χορηγήθηκε σε εκατομμύρια ανθρώπους, και ειδικά όταν αυτή η θεραπεία παρέχεται σε μια ολόκληρη χώρα … “

Αλλά το Ισραήλ δεν κατάφερε να εφαρμόσει ένα τέτοιο σύστημα ελέγχου.

“Από τη μία πλευρά, η πολιτεία δεν ενημέρωσε τους πολίτες ότι το εμβόλιο της Pfizer βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο που δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και ότι σε αυτό το σημείο συμμετέχουν πράγματι στο πείραμα.( σσ.Γιατί στην Ελλάδα ή σε μια σειρά άλλων χωρών τους ενημέρωσαν;) Από την άλλη πλευρά, το κράτος δεν διατήρησε διαφανή και δημόσια προσβάσιμα συστήματα επιτήρησης και παρακολούθησης. Κατά συνέπεια, υπάρχει βάσιμος ισχυρός λόγος να φοβόμαστε ότι αυτή η κρίσιμη και αμελή παράλειψη απορρέει από: (α) το φόβο ότι μια τέτοια αποκάλυψη θα μπορούσε να ζημιώσει την επίτευξη των στόχων που μπορεί να ενέχονται στη συμφωνία Ισραήλ-Pfizer ή (β)το φόβο για μείωση της απαίτησης για τον εξαιρετικό αριθμό εμβολίων που είχαν προμηθευτεί εκ των προτέρων από το Ισραήλ, και / ή (γ) το φόβο για αποκάλυψη μη κολακευτικών αποτελεσμάτων του «πειράματος» που πραγματοποιήθηκε στο Ισραήλ. “

Το CP έχει το κουράγιο να αποδεχτεί ότι η απουσία συστήματος παρακολούθησης δεν είναι μόνο ένα πιθανό έγκλημα κατά του ισραηλινού λαού, αλλά πιθανώς και ένα έγκλημα εναντίον του υπόλοιπου κόσμου (δηλαδή της ανθρωπότητας-έγκλημα κατά της ανθρωπότητας):

«Ελλείψει ενός διαφανούς συστήματος παρακολούθησης που απαριθμεί παρενέργειες, όχι μόνο η ισραηλινή κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας προέβησαν σε παράβαση καθήκοντος έναντι των πολιτών παρέχοντάς τους λανθασμένες πληροφορίες, αλλά η ισραηλινή κυβέρνηση αθέτησε το καθήκον της έναντι της Pfizer και του υπόλοιπου κόσμου που περιμένει τα αποτελέσματα του (αυτοαποκαλούμενου) «πειράματος σε πραγματικό χρόνο» (που λαμβάνει χώρα στο Ισραήλ). “

Για την άρση κάθε αμφιβολίας, το CP προειδοποιεί τον Ισραηλινό γενικό εισαγγελέα για την πιθανή εγκληματική πράξη που ενέχει η ισραηλινή πολιτική εμβολίων.

“Πρόκειται για μια απόπειρα εξαπάτησης, ύποπτη για εγκληματική πράξη, η οποία πρέπει να εξεταστεί διεξοδικά προτού ο Γενικός Εισαγγελέας επιτρέψει στην ισραηλινή κυβέρνηση να συνεχίσει την υποτιθέμενη εκστρατεία εξαπάτησης των πολιτών του Ισραήλ και (του υπόλοιπου κόσμου). “

Η CP έχει επεκτείνει τη μελέτη της πέρα ​​από το νομικό πεδίο, καθώς προσπαθεί επίσης να καλύψει τη μεγάλη τρύπα που δημιουργήθηκε από την έλλειψη κρατικής εποπτείας.

«Τι μας λένε τα γεγονότα επί του πεδίου; », αναρωτιέται η έκθεση του CP. «Μια ανασκόπηση των δεδομένων θνησιμότητας που δημοσίευσε η κυβέρνηση δείχνει ότι υπάρχει συσχέτιση μεταξύ του αριθμού των εμβολιασμών και του αριθμού των θανάτων. Η υπερβολική θνησιμότητα είναι αισθητή σε άτομα ηλικίας έως 70 ετών και επίσης σε ενήλικες άνω των 70 ετών, και παραμένει ακόμη έχοντας ισοσκελίσει τους θανάτους που αποδίδονται στο Corona. Στον πληθυσμό ηλικίας άνω των 70 ετών – τον Ιανουάριο του 2021, παρατηρήθηκε υπερβολική θνησιμότητα 19,5% σε σύγκριση με τον Οκτώβριο του 2020 (ο μήνας με τα υψηλότερα δεδομένα Corona) και 22,4% σε σύγκριση με τον Ιανουάριο του 2020. Στον νεότερο πληθυσμό, μια περίσσεια θνησιμότητα 7% παρατηρήθηκε τον Ιανουάριο του 2021 σε σύγκριση με τον Οκτώβριο του 2020 (μήνας στον οποίο τα δεδομένα covid ήταν τα υψηλότερα) και 7% σε σύγκριση με τον Ιανουάριο του 2020. Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η τάση συνεχίζεται και τον επόμενο μήνα. “

Στη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, εντοπίζουμε τον ίδιο ταυτόσημο συσχετισμό μεταξύ μαζικού εμβολιασμού και θανάτου. Βέβαια ακόμη πιο προβληματικός είναι ο τομέας των παρενεργειών, που οι κυβερνήσεις, ο ΠΟΥ, η διεφθαρμένη φαρμακοβιομηχανία, και φυσικά οι γίγαντες των κοινωνικών μέσων προσπαθούν να καταργήσουν με τον πιο οργουελιανό τρόπο. Το ισραηλινό PC φαίνεται να έχει εκπονήσει την πρώτη γερή έκθεση σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων της Pfizer. Δημοσίευσαν έναν πίνακα με τα ευρήματά τους, τα οποία συνοψίζουν εδώ:

«Όπως μπορεί να δει κανείς κοιτάζοντας τον πίνακα, υπάρχουν σχεδόν 200 θάνατοι, και αυτό μόνο εξετάζοντας περίπου 800 αναφορές περίπτωσης σοβαρών παρενεργειών. Όπως αναφέρθηκε, το CP εξακολουθεί να εργάζεται για την ανάλυση παρενεργειών και έχουμε εκατοντάδες επιπλέον αναφορές που πρόκειται να αναλυθούν. Η μέχρι τώρα μελέτη μας δείχνει ότι περίπου το 25% των θανάτων είναι σε άτομα κάτω των 60 ετών. Περίπου το 15% από αυτούς είναι κάτω των 50 ετών. 7 από τους νεκρούς είναι σε νεαρή ηλικία – κάτω των 30 ετών. Επιπλέον, η μελέτη εντόπισε 27 περιπτώσεις καρδιακών προβλημάτων σε άτομα κάτω των 60 ετών, συμπεριλαμβανομένων 24 περιπτώσεων σε νέους ηλικίας 17 έως 30 ετών. Όσον αφορά ερωτήσεις σχετικά με γυναικείες ιατρικές επιπλοκές (συμπεριλαμβανομένων επιπλοκών του τοκετού, καθυστερημένης ή ακανόνιστης εμμήνου ρύσεως κ.λπ.), πρέπει να σημειωθεί ότι η επιτροπή έχει περίπου 200 επιπλέον εκθέσεις που δεν έχουν ακόμη συμπεριληφθεί στον τελικό κατάλογο των ευρημάτων μας. . “

Κατά τη διάρκεια ετών αμφισβητούσα ότι υπήρχε μια δύναμη στη Μ Ανατολή ικανή να συγκρουστεί κι ακόμη περισσότερο να νικήσει το Ισραήλ. Είμαι πλέον πεπεισμένος ότι με το Νετανιάχου στο τιμόνι και με την Pfizer να φροντίζει την ευημερία του έθνους, το Ισραήλ στ΄αλήθεια δεν χρειάζεται εχθρούς. Ωστόσο, οποιοσδήποτε πολίτης του κόσμου ανησυχεί για το μέλλον της ανθρωπότητας θα πρέπει να ανησυχεί για τα ευρήματα του CP και ιδιαίτερα από τις απέλπιδες και αδιάκοπες προσπάθειες κατάργησης της ελεύθερης ακαδημαικής, επιστημονική κι ηθικής συζήτησης επί του Covid, για τα διατεινόμενα «εμβόλια » ή κάθε άλλο ζήτημα.

egaliteetreconciliation 26/3/21

Mια Ισραηλινή εκπέμπει SOS: είμαστε φυλακισμένοι μέσα στην ίδια μας τη χώρα! ( σσ. Κι εμείς επίσης)

Την ίδια ώρα στη Γαλλία η Υπηρεσία Φαρμάκων Agence du médicament (ANSM) επιβεβαίωσε την ύπαρξη ενός κινδύνου σπάνιου για μια ατυπική θρόμβωση συνυφασμένη με το εμβόλιο κατά του Covid-19 της AstraZeneca, αφότου επήλθαν νέα κρούσματα στη Γαλλία εκ των οποίων 2 θάνατοι.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου